Keystone logo

1 EMBA Programmer i Energi Energiledelse 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Energi
 • Energiledelse
Studieretninger
 • Energi (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular locations

  EMBA Programmer i Energi Energiledelse

  En Executive Master i Business Administration er designet for å jobbe fagfolk som ønsker å ta sin karriere til neste nivå. Ved å utforme kurs og prosjekter som accentrerer eksisterende opplevelse i praksis, kan studentene forvente å få ytterligere kunnskap og erfaring for å få dem til å lykkes.

  Hva er en EMBA i Energy Management? Denne graden fokuserer på å utvide kunnskap om at høyere nivåansatte, for eksempel ledere og ledere, allerede har skaffet seg fra sin tid på arbeidsplassen. Kursene og gruppearbeidet fokuserer på å hjelpe studentene effektivt og effektivt å forvalte deres virksomhets energi effektivt. Programmet søker å hjelpe elevene til å lage og gjennomføre en plan i energiledelse.

  De som forsøker et EMBA i Energy Management, kan forvente å lære ulike økonomiske komponenter, som for eksempel forståelse av kontantstrøm og resultatregnskap, som kan være nødvendig når de opererer på executive level. Videre kan de lære å jobbe bra på et lag, da gruppearbeid ofte er en del av læreplanene. Til slutt kan de lære viktige lederegenskaper, som kan oversette seg godt til en høyere posisjon.

  Kostnadene vil variere, avhengig av hvilken institusjon man velger å delta på. Graden tar vanligvis to år hvis en student jobber i sin nåværende posisjon samtidig.

  Energistyring er et varmt tema i denne dag og alder. Endring i et raskt tempo, fagfolk må holde fingrene til puls av markedet for å gjøre forretninger beslutninger som kan positivt påvirke deres organisasjon. Studenter som fullfører denne graden kan anses å være konkurransedyktige kandidater for ettertraktede leder-, leder- og finansstillinger i organisasjoner. Fordi dette emnet er så dynamisk, kan de som har fullført dette EMBA, være spesielt verdifulle på arbeidsmarkedet.

  Hvis du er interessert i å jobbe mot en EMBA i Energy Management, tilbyr en rekke institusjoner denne graden. Start med å søke etter skoler på lokalt eller virtuelt nivå. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.