Keystone logo

4 EMBA Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Digital markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Digital markedsføring
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

EMBA Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Digital markedsføring

Hvis du allerede har erfaring i forretning, men fortsatt ønsker å tjene en mastergrads, kan en Executive Master of Business Administration være den perfekte ruten for deg å ta. Svært lik en standard MBA, kan denne graden være et godt valg for folk som allerede har forkunnskaper i feltet.

Hva er en EMBA i digital markedsføring? Å tjene denne graden skal gi deg en dypere forståelse av de mest moderne konseptene for moderne markedsføring. Studiene dine kan fokusere på bruk av internett, spesielt sosiale medier, nettsteder, blogger og andre plattformer og hvordan de kan brukes til å markedsføre varer og tjenester. Du kan få en dyp forståelse av hvordan du bruker markedsstrategier i den digitale verden og studerer hvorfor det blir stadig viktigere at bedrifter utnytter online markedsføring.

Denne graden kan gi deg en god forståelse av teknologi, som kan brukes til å gjøre ditt personlige liv lettere og mer praktisk. Det kan også hjelpe deg med å kommunisere bedre på nettet, så det er mindre risiko for å bli misforstått, og du kan få en fastere forståelse av markedsføringsstrategier, slik at du kan ta informerte beslutninger når du foretar kjøp.

Kostnaden for å få graden din kan variere avhengig av hvor du tar kurs. Om en av kursene er fullført online, er også en faktor i sluttprisen.

Å tjene din EMBA i Digital Marketing skal hjelpe deg å få en fordel når du søker etter en karriere i virksomheten. De spesialiserte ferdighetene som følger med å oppnå denne graden, kan hjelpe deg med å få en lederstilling i et selskap, for eksempel å være salgssjef, merkevareansvarlig eller markedsføringsleder. Disse jobbene innebærer vanligvis å være leder og ta viktige beslutninger for selskapet. Du kan bruke markedsføringsevnen din til å hjelpe selskapet å vokse og forbedre.

Det kan være mange alternativer for å tjene din EMBA på universiteter over hele verden eller gjennom elektroniske programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.