Keystone logo

22 EMBA Programmer i Forretningsstudier Forretning 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Forretningsstudier
  • Forretning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

EMBA Programmer i Forretningsstudier Forretning

Registrering i et EMBA-program kan hjelpe elevene å bygge videre på kunnskap de allerede har fått gjennom flere år i sitt valgte karrierefelt. Denne typen program kan videreutvikle en elevs utdanning og kan til og med føre til karriereutvikling i fremtiden.

Hva er en EMBA i Business? Det er et avansert studieprogram ment å gi studiekompetanse i alle aspekter av forretningsområdet, fra administrasjon og menneskelige ressurser til kommunikasjon og strategi. Kursene dekker vanligvis et bredt spekter av individuelle temaer, inkludert ledelsesteori, grunnleggende forretningspraksis, markedsføring og økonomi. Programmet kan også inkludere relevante generelle utdanningskurser, for eksempel skriving og regnskap, for bedre å forberede studentene på karriere i næringslivet.

Studentene utvikler vanligvis flere kritiske ferdigheter mens de er innlogget i en EMBA i Business-programmet. Utmerkede lederegenskaper kan hjelpe studentene til å lykkes i næringslivet og kunne føre til jobbsøking og høyere lønn i fremtiden. Kritisk tenkning ferdigheter kan gjøre det mulig for studenter å navigere forretningsstrategier, mens kommunikasjonsevner er nyttige i sitt personlige og profesjonelle liv.

Mens et EMBA-program vanligvis tar omtrent to år å fullføre, varierer prisen mellom universiteter. Sted og angitte studiekostnader kan påvirke prisen fordi hver skole er forskjellig.

Å ha en EMBA i Business kan gi studentene muligheten til mange engasjerende, raske karrierer. Mange studenter velger å lansere sine egne selskaper, mens andre foretrekker å bli bedriftsledere for eksisterende. Noen finner jobber som konsulenter. De som liker kreative karrierer blir noen ganger PR-spesialister eller markedsførere. Jobb som kommunikasjonsledere, rekrutterere eller markedsanalytikere kan også være tilgjengelige.

Med digital teknologi som vokser raskt, tilbyr flere universiteter EMBA-programmer på nettet. Registrering i online klasser gir studentene den fleksibiliteten de trenger for å lage sine egne tidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.