Keystone logo

1 EMBA Programmer i Bærekraftighet 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Bærekraftighetsstudier
 • Bærekraftighet
Studieretninger
 • Bærekraftighetsstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Popular study format

   Popular locations

   EMBA Programmer i Bærekraftighet

   En EMBA er en Executive Masters i Business Administration, en post-graduate grad utformet for studenter som allerede er mellomledere på deres eksisterende arbeidsplass. Studiet gir dem de ferdighetene de trenger for å gå videre til neste nivå, og bli ledere i utvalgte felt.

   &nbsp

   Hva er en EMBA i Sustainability? En EMBA i Sustainability lærer elevene om nødvendigheten av en bærekraftig utvikling i det moderne markedet, og hvordan å administrere bedrifter og utviklingsprosjekter på en måte som er miljøbevisst og bruker fornybare ressurser og energikilder.

   &nbsp

   Bærekraft er et voksende felt i verden av virksomheten. En EMBA i dette feltet vil trolig bli mer verdifull som et økende antall bedrifter bevege seg mot miljøvennlig utvikling.Mange av metodene lært av programmet har sin opprinnelse i jord vitenskap, så graden har fordelen av å gi elevene en god bakgrunn i biologi.

   &nbsp

   Den totale kostnaden for en EMBA i Sustainability varierer avhengig av universitet du velger å delta. Imidlertid er studium utviklet for å ta omtrent to år, så de totale kostnadene skal beregnes tilsvarende.

   &nbsp

   Det er mange ledige jobber for en innehaver av en EMBA i Sustainability. Selskaper i en rekke bransjer, både i offentlig og privat sektor, anerkjenner verdien av bærekraftig utvikling, og i nær fremtid vil være ute etter å ansette ledere som er i stand til å lage en bærekraftig utvikling en realitet. Non-profit sektor har også en rekke jobber tilgjengelig for de som er interessert i bærekraft. Fagfolk kan fungere som selvstendige konsulenter eller arbeid direkte for non-profit organisasjoner over hele verden.

   &nbsp

   Det er flere fordeler med å studere for en EMBA i Sustainability online. Online programmer tillater elevene å studere i henhold til en mer fleksibel timeplan, som er ideell for å arbeide fagfolk. Studere på nettet kan også studenter til å delta på universiteter rundt om i verden uten å forlate hjemmet. Andre studenter kan føle seg mer komfortabel læring i et klasserom miljø. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.