Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 EMBA Programmer i Økonomistudier 2023

4 EMBA Programmer i Økonomistudier 2023

Oversikt

Executive MBA er en post-graduate grad designet for å berike opplevelsen og kunnskapen på ledende ansatte. Ved å jobbe mot graden mens de er ansatt i heltidsstillinger, kan studentene forvente å forklare på deres nåværende ferdigheter og kompetanse.

Hva er en EMBA i økonomi? En EMBA i økonomi er en høyere grad som fokuserer på temaet økonomi. En student kan forvente å se nærmere på markedet og andre økonomiske aspekter som kan påvirke strategiske forretningsbeslutninger innenfor hans eller hennes nåværende posisjon. Ved å fokusere på ulike hendelser og katalysatorer som påvirker økonomien, kan studenten forhåpentligvis få en god forståelse for overføring av formue og hvordan det kan påvirke fremtidige hendelser.

EMBA i økonomi studenter kan forvente å lære en rekke ferdigheter som kan hjelpe dem i sine nåværende stillinger. For å begynne med kan elevene lære å analysere nåværende trender på markedet. Analysering er en viktig ferdighet som er relevant for mange stillinger. Også problemløsing vil være en ferdighet undervist. Endelig kan elevene forvente å samarbeide med personer fra flere arbeidsgivere.

De som er interessert i prisen på denne graden, bør kontakte institusjonen. Kostnadene vil variere, sammen med den tid som kreves for å fullføre denne graden.

Som dagens økonomi endres nesten daglig, forblir studiet av økonomi like relevant som noen gang. Studenter som fullfører denne graden kan finne seg ønskelige på arbeidsmarkedet og som kandidater for mange ledende stillinger. Finansdirektør, finansanalytiker og aktuarmessige stillinger kan muligens være innen rekkevidde når man fullfører dette programmet. I tillegg kan man oppdage at en forfremmelse eller lønnsøkning innenfor sitt nåværende selskap kan være mulig etter å ha oppnådd denne graden.

De som er interessert i å lære mer eller potensielt innlemme i dette EMBA-programmet, bør søke etter ulike institusjoner som tilbyr det. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • EMBA
 • Økonomistudier
 • Økonomistudier
Studieretninger
 • Økonomistudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat