Keystone logo

14 MBA Programmer i Forretningsstudier Digitalt næringsliv 2024

Filtre

Filtre

  • Forretningsstudier
  • Digitalt næringsliv
Studieretninger
  • Forretningsstudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Forretningsstudier Digitalt næringsliv

Begrepet digital virksomhet refererer til bruken av digitale teknologier for å forbedre et selskaps tilbud, interaksjoner med kunder og interne prosesser. Den har som mål å skape ekstra verdi ved å bruke teknologi til å innovere forretningsmodeller, forbedre kundeopplevelser og støtte kjernevirksomhet.

En digital bedriftsgrad lærer deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å jobbe i den raskt skiftende digitale verdenen. Du vil lære viktige forretningstemaer som regnskap, økonomi, markedsføring og ledelse, samt tekniske ferdigheter innen informatikk, nettutvikling og dataanalyse.

Du vil også få en forståelse av teknologiene og verktøyene som brukes til å lage digitale produkter og tjenester, samt strategiene for å bruke dem. Med denne graden vil du være forberedt på å forstå og anvende nye teknologier i en forretningssammenheng, noe som er nøkkelen til å trives i dagens økonomi.

Med en grad i digital virksomhet kan du jobbe innen felt som digital markedsføring, webutvikling, dataanalyse, e-handel og mer. Du vil kunne bruke kunnskapen din til å skape nye ideer for bedrifter og organisasjoner. Du kan til og med starte din egen bedrift eller bli gründer.