Keystone logo
på deltid Finn din MBA på deltid

Finn din MBA

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

Deltidsprogrammer

MBA- og EMBA- grader er akademiske programmer som tilbys av handelshøyskoler eller av handelsfakulteter ved universiteter. Forretningsprogrammer tilbys på skoler over hele verden og har et bredt spekter av konsentrasjoner. Å ha en MBA eller en EMBA gir studentene en solid forståelse av virksomheten, samt de kritiske, analytiske og strategiske tenkningsferdighetene som er nødvendige for å inneha ledelses- og lederstillinger.

Mange universiteter rundt om i verden tilbyr MBA og EMBA, online, deltid så vel som på campus. Det er vanlig at studenter spesialiserer seg på et felt innenfor forretningsdisiplinen som internasjonal virksomhet, markedsføring, entreprenørskap, prosjektledelse, etc.

Variasjonen av forskjellige Business-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære bedriftsgradene og oppført nedenfor.

Doble grader deltid

Deltid Dual Degrees lar studentene tilpasse utdanningen sin ved å kombinere ulike graduate-studier til ett, mens de lever et aktivt liv. Å forfølge en Dual Degree på deltid la studentene spesialisere seg i to akademiske disipliner samtidig og bli spesialister i virksomhet med en annen disiplin.

1 år MBA deltid

En ettårig MBA på deltid gir studentene en rask, streng mulighet til å oppnå verdifulle forretningskvalifikasjoner. Deltid 1 år MBA-programmer åpner dører for fulltidsarbeidende fagfolk eller de med familieforpliktelser for å gjøre dette til en fordelaktig investering i deres profesjonelle karriere.