Keystone logo
Finn din MBA

Finn din MBA

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

Master of Business Administration (MBA) er en doktorgrad som gis til studenter som har mestret studiet av business. MBA-programmer anses å være blant de mest prestisjefylte i verden. Studenter ved MBA-programmer studerer teorien og anvendelsen av forretnings- og ledelsesprinsipper. MBA-programmer utstyrer studentene med kunnskap som kan brukes i en rekke virkelige forretningssituasjoner.

En MBA kan legge til et ekstra konkurransefortrinn til enhver profesjonell CV - enten du kommer direkte fra en lavere grad eller er en profesjonell. MBA-programmer i internasjonal virksomhet, MBA-programmer i HR, MBA-programmer i finans, MBA-programmer i ledelse, MBA-programmer i IT, MBA-programmer i markedsføring og mange flere gjelder for en rekke forretningsområder. MBA-programmer vil være til nytte for fagfolk som søker arbeid i offentlig, non-profit og privat sektor, eller til og med bedriftseierskap.

Variasjonen av forskjellige MBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære MBA-programmene som er oppført nedenfor.

Nylagte programmer