Keystone logo
Finn din MBA

Finn din MBA

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

MBA-programmer

Master of Business Administration (MBA) er en doktorgrad som gis til studenter som har mestret studiet av business. MBA-programmer anses å være blant de mest prestisjefylte i verden. Studenter ved MBA-programmer studerer teorien og anvendelsen av forretnings- og ledelsesprinsipper. MBA-programmer utstyrer studentene med kunnskap som kan brukes i en rekke virkelige forretningssituasjoner.

En MBA kan legge til et ekstra konkurransefortrinn til enhver profesjonell CV - enten du kommer direkte fra en lavere grad eller er en profesjonell. MBA-programmer i internasjonal virksomhet , MBA-programmer i HR , MBA-programmer i finans , MBA-programmer i ledelse , MBA-programmer i IT , MBA-programmer i markedsføring og mange flere gjelder for en rekke forretningsområder. MBA-programmer vil være til nytte for fagfolk som søker arbeid i offentlig, non-profit og privat sektor, eller til og med bedriftseierskap.

Variasjonen av forskjellige MBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære MBA-programmene som er oppført nedenfor.