Keystone logo
Finn din EMBA

Finn din EMBA

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

EMBA (Executive MBA) er en doktorgrad i business som er designet for fagfolk med betydelig arbeidserfaring. EMBA-programmer gir studentene kunnskap og ferdigheter til å avansere i karrieren, ofte til leder- og lederstillinger. De fleste EMBA-programmene kan fullføres på mindre enn 2 år og er utformet slik at studentene kan få graden sin mens de fortsetter å jobbe. Dette er en viktig del av EMBA-programmene da studentene kan bringe kunnskapen sin på jobben til læringsmiljøet.

Studenter som tjener sin EMBA kommer fra privat, non-profit og offentlig sektor, og fra en rekke bransjer. Mange universiteter som tilbyr EMBA-programmer tilbyr også denne graden gjennom fjernundervisning. Kurs for EMBA-grad vil inkludere grunnlaget for virksomheten, som finans, markedsføring og regnskap, og kan inkludere vekt på ledelse og ledelse i ulike næringssektorer.

Variasjonen av forskjellige EMBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære EMBA-programmene som er oppført nedenfor.