Keystone logo
Finn din Dual Degree MBA

Finn din doble MBA-grad

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

En dual degree MBA eller EMBA lar studentene kombinere en bedriftsgrad med et annet forskerstudium. Noen eksempler på andre disipliner studenter ved Dual Degree-programmer deltar i er ingeniørfag, juss, folkehelse, helseadministrasjon, biomedisin, sosialt arbeid, økonomi og sykepleie. MBA Dual Degree-programmer tar ofte ett år mindre å fullføre enn om en student tok begge gradene separat, men denne tidsrammen varierer avhengig av programmet og universitetet. Å ta en MBA Dual Degree kan være strengt og utfordrende, men resultatene kan være svært givende både profesjonelt og personlig. Variasjonen av forskjellige doble studier kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære Business doble gradene oppført nedenfor.

Topp programmer for doble grader

Dual Degrees tilbys i en rekke ulike felt. Ta en titt på noen av de mest populære bedriftsgradene nedenfor!

Topp to graders land

Dual Degrees er tilgjengelig ved universiteter over hele verden. Ta din doble grad på et av disse mest populære stedene:

Topp byer med doble grader

Det er mange populære Dual Degrees som tilbys av noen av de høyest rangerte handelshøyskolene og universitetene i byene som er oppført nedenfor: