Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Vietnam 2023

Antall institusjoner: 38
  • Hanoi

  University of Science and Technology of Hanoi (USTH, også kalt Vietnam - France University) er et offentlig universitet, som ble opprettet i 2009 under mellomstatlig avtale mellom Vietnam og Frankrike med ambisjonen om å bli et av de mest utmerkede forskningsorienterte universitetene ved internasjonal standard i Vietnam.

  • Hanoi
  • Ho Chi Minh City

  Executive MBA Shidler College of Business University of Hawaii-studier i Hanoi eller Ho Chi Minh-byen, Vietnam Mottar søknader for høsten 2022-inntaksinformasjonsøkt 8. april 2022 i Hanoi: https://shidler.hawaii.edu/vemba/information-session/ hanoi

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 mer

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), som er blant de 150 beste universitetene i Asia etter QS Ranking, tilbyr bachelorgradsprogrammer i ingeniørfag og business, og et masterprogram i bedriftsadministrasjon.

  • Ho Chi Minh City

  Ton Duc Thang University er et offentlig universitet som drives under Vietnam General Confederation of Labour, etablert 24. september 1997.

  • Nha Trang

  Velkommen til Nha Trang University (NTU), som ligger i den kjentste vakreste kystbyen i Vietnam. Nha Trang University er et av 50 offentlige universiteter i Vietnam med mer enn 50 års historie og utvikling.

  • Tuy Hòa

  Oppdraget til Mientrung University of Civil Engineering er å trene menneskelige ressurser av høy kvalitet innen bygg og anlegg; å anvende forskning, å overføre kunnskap og teknologi til næringslivet og samfunnet.

  • Ho Chi Minh City

  Hoa Sen University har lenge vært anerkjent som en proaktiv og smart privat høyere utdanningsinstitusjon, og gir samfunnet individer fullt utstyrt med intellektuelle og moralske standarder, en rik livserfaring, en veldefinert yrkesorientering og en engasjert ambisjon. Nyutdannede som gjennomgår opplæringsprogrammer fra Hoa Sen University , blir verdsatt med hensyn til deres faglige effektivitet og sosialt innflytelsesrike menneskelige dyder.

  • Sơn La

  Tay Bac University ble etablert under statsministerens beslutning nr. 39/2001 / QD-TTG datert 23. mars 2001 på grunnlag av Northwest College of Education, forgjengeren var Secondary School of Education. Thai Meo Autonomous Region ble etablert i 1960.

  • Qui Nhơn

  Velkommen til Quy Nhon University - en av de ledende institusjoner for høyere utdanning i Sentral-Vietnam. Quy Nhon University ligger i sentrum av Quy Nhon kystby, Binh Dinh-provinsen, det sørligste punktet i Sentral-Vietnams viktigste økonomiske region, og det sentrale punktet i South Central-regionen - Central Highlands, som ligger i krysset mellom National Highway 1 og National Road 19, betraktet som inngangsporten til havet i Øst-Vest økonomiske korridor.

  • Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh-universitetet for transport direkte under transportdepartementet er det største tverrfaglige opplæringsuniversitetet i transportsektoren i Sør-Vietnam. Ho Chi Minh-universitetet for transport er ansvarlig for opplæring av menneskelige ressurser for transportsektoren, nemlig maritim, vei, indre vannvei og jernbane.

  • Thanh Hóa

  Den 24. september 1997 utstedte statsministeren beslutning nr. 797 / QĐ-TTg om opprettelsen av Hong Duc University (HDU) gjennom sammenslåing av tre tertiære institusjoner: College of Education, College of Economics and Technique og Thanh Hoa Medical College (tidligere kjent for over 40 års treningseksperiment). HDU var det første av Vietnams utdanningssystem som ble bygget etter en ny modell: en offentlig institusjon med flere disipliner som opererer under jurisdiksjonen til People's Committee of Thanh Hoa Province og tilsyn av Ministry of Education and Training.

  • Ho Chi Minh City

  Velkommen til University of Science, et av de seks anerkjente medlemmene av Vietnam National University System i Ho Chi Minh-byen. Vårt universitets historie startet i 1941 med etableringen av Indochina College of Science, som deretter ble fakultetets universitet for vitenskap i Saigon i 1956. Ved samarbeid med fakultetet for brev ble institusjonen omdøpt til universitetet Hochiminh City i 1977.

  • Ho Chi Minh City

  Universitetet ligger i hjertet av industriområdet, og har vært et lærings-, forskningssenter og utdanningsmulighet i Ho Chi Minh-byen i mer enn et halvt århundre. Ho Chi Minh City University of Technology and Education etablert i 1962 som et College Board of Technical Education med 5 ingeniørdisipliner, Ho Chi Minh City University of Technology and Education har bemerkelsesverdig forvandlet seg til et tverrfaglig universitet.

  • Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh City Open University er en høyere utdanningsinstitusjon som tilbyr ulike programmer som spenner fra stedet til fjernundervisning og læring ved akademiske satellittsentre; det tar sikte på å møte ulike læringsbehov i samfunnet og bidra til å berike landets menneskelige ressurser.