Keystone logo
Tyskland

Beste universiteter for MBA Programmer i Tyskland 2023

Antall institusjoner: 234
  • Frankfurt, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Fulda, Tyskland

  Universitetet tilbyr et bredt spekter av akademisk og profesjonell utdanning med et spesielt fokus på "helse, ernæring og mat". Det gjennomføres en rekke forsknings- og utviklingsprosjekter med private bedrifter og industrier. Universitetet i Fulda samarbeider med ca. 100 universiteter rundt om i verden. Antall internasjonale programmer vokser kontinuerlig: Bachelor som "International Business and Management", "Science and Engineering" eller "International Health Sciences" samt masterprogrammer som "International Management", "Intercultural Communication and European Studies" , "International Food Business and Consumer Studies" eller "Global Software Development" undervises helt eller delvis på engelsk.

  • Potsdam, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Munich, Tyskland

  Velkommen til HM Hochschule München University of Applied Sciences! Hvert år blir mer enn 2500 internasjonale studenter og forskere med i vårt talentfulle akademiske fellesskap i en av Tysklands vakreste, historiske og høyteknologiske byer. Vi tilbyr best mulig støtte for å hjelpe deg til å føle deg hjemme i Tyskland, i München og på universitetet vårt.

  • Dortmund, Tyskland
  • Frankfurt, Tyskland
  • + 5 mer

  International School of Management (ISM) rangerer blant Tysklands ledende private handelshøyskoler. Grunnlagt i 1990, har ISM syv studiesteder i Dortmund, Frankfurt am Main, München, Hamburg, Köln, Stuttgart og Berlin og er hjemsted for over 3800 studenter. Internasjonalitet, sterk praktisk orientering og en personlig læringsatmosfære er like mye en del av ISMs suksesshistorie som undervisning i profesjonelle ferdigheter og intensiv trening av myke ferdigheter. Dette inkluderer ikke bare spennende praktiske prosjekter, casestudier og praksisplasser, men også det tette samspillet med forelesere fra næringslivet. Disse suksessfaktorene gjenspeiles i alle ISMs bachelor-, master- og MBA-programmer.

  • Munich, Tyskland

  Munich Medical Research School (MMRS) er en sentral institusjon ved LMUs medisinske fakultet. Den er utformet som en paraplystruktur som spenner over alle doktorgradsstudier (vanlige doktoravhandlinger og strukturerte Ph.D.-programmer) innen områdene humanmedisin, tannmedisin, humanbiologi og biovitenskap.

  • Berlin, Tyskland

  CODE er et internasjonalt og inkluderende læringsmiljø som tiltrekker digitale pionerer fra hele verden og gir dem mulighet til å leve opp til sitt fulle potensial. Som et fellesskap stimulerer vi transformativ innovasjon ved å fremme kreativitet, kritisk tenkning, samarbeid og nysgjerrighetsdrevet læring.

  • Berlin, Tyskland

  Sigmund Freud Private University (SFU) er et privat universitet akkreditert under østerriksk lov siden 2005 med filialer i Wien, Linz, Paris, Berlin, Milano og Ljubljana.

  • Berlin, Tyskland

  Catalyst er et kreativt læringsinstitutt for kunst og teknologi basert på det ekstraordinære Funkhaus i Berlin. Kursene våre spenner over elektronisk musikkproduksjon og fremføring, lyd- og musikkproduksjon, lydteknikk, filmproduksjon, filmskaping, visuelle effekter og skuespill. De spenner fra 4-ukers sommerkurs for nybegynnere til kurs på bachelor- og mastergradsnivå validert av vår britiske universitetspartner.

  • Munich, Tyskland

  I 30 år har Munich Business School , et statsakkreditert og tysk råd for vitenskap og humaniora-akkreditert privat universitet for næringsliv i München, tilbudt globalt tenkende, gründerpersonligheter et inspirerende og internasjonalt akademisk miljø for å utvikle seg til morgendagens ansvarlige ledere . Munich Business School prisbelønte programmer er imponerende.

  • London, Storbritannia
  • Berlin, Tyskland
  • + 1 mer

  MetFilm School er en ledende film-, TV- og nettmedieskole som tilbyr bachelor-, postgraduate- og korte kurs på tvers av ulike håndverksområder. Skolen har campus i London, Leeds og Berlin.

  • Vallendar, Tyskland
  • Düsseldorf, Tyskland

  WHU – Otto Beisheim School of Management er den #1 tyske handelshøyskolen for gradsprogrammer. Akkreditert av EQUIS, AACSB og FIBAA, tilbyr WHU akademiske programmer så vel som utdanning for ledere, etter fire kjerneverdier med mot og engasjement: fellesskap, kosmohøflighet, entreprenørskap og fortreffelighet. Til tross for COVID-19 er WHU klar til å vokse og planlegge fremover.

  • London, Storbritannia
  • Helsinki, Finland
  • + 3 mer

  Lær av fakultetet og ansatte ved våre toppteknologiske EU-partneruniversiteter. Få praktisk erfaring gjennom selskapssaker, prosjektarbeid og samarbeid. Konkurransedyktig priset undervisning. Ha det gøy med møte og nettverk med likesinnede studenter fra hele verden!

  • Pamplona, Spania
  • Madrid, Spania
  • + 5 mer

  Universidad de Navarra er en institusjon for kristen inspirasjon som utfører sine non-profit undervisnings-, forsknings- og assistanseaktiviteter. Universitetet startet sin virksomhet i 1952, promotert av Saint Josemaría Escrivá, grunnlegger av Opus Dei. Formålet med dette prelaturet til den katolske kirke er å fremme søken etter det kristne livets fylde i arbeid, familie og vanlige yrker.

  • Rosenheim, Tyskland

  Som den viktigste utdanningsinstitusjonen i det sørøstlige Bayern, kombinerer Rosenheim Technical University of Applied Sciences en regional profil med et internasjonalt rykte. Sterke forbindelser med industripartnere i et av Tysklands sterkeste økonomiske områder tilbyr våre studenter en utdanning som fokuserer på de praktiske ferdighetene som er nødvendige for en vellykket karriere. En vennlig atmosfære, nær kontakt mellom studenter og fakultet, og den moderne campus-settingen gir et ideelt læringsmiljø.