Keystone logo
Tyskland

Studer MBA i Tyskland 2024

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  507
 • Andel av verktøy

  91
 • Internett-abonnement

  43
 • Lokal transport

  60

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  9
 • Kinobillett

  12
 • Litt lokalt øl

  4

Om Tyskland

Tyskland er hjem for mer enn 80 millioner mennesker, noe som gjør den til en av de mest folkerike landene i EU. Det er en historisk leder, et kulturelt viktig by, og en med en sterk økonomisk innflytelse på regionen. For de som ønsker å studere i Tyskland, økonomi og administrasjon er en av de mest valgte alternativer. Internasjonale studenter er ofte velkommen her, også. Hvor å studere business i Tyskland? For de studentene som ønsker å forfølge en grad i Tyskland, en rekke skoler er tilgjengelig. Forretnings skoler tilbyr programmer som er mye som de som finnes i andre europeiske land. Hvilken type of Business grad er tilgjengelig? Studenter inn virksomhet studie i Tyskland som en undervisning og arbeid for å oppnå sin bachelor 's grad. Mange studenter går inn i yrkesfag i stedet for å fremme sin mastergrad. Imidlertid er en MBA tilgjengelig. Prosessen har en tendens til å ta mellom to og fire år.Søkere til studiet har en tendens til å begynne i juli i året før. Kostnaden for innmelding i business school i Tyskland skiller seg fra den ene skolen til den neste. Kostnadene tendens til å være konkurransedyktig med andre skoler i Europa. De fleste studenter vil bli registrert i skolen 9 til 10 måneder per år. Hva Forretnings Degree alternativer er tilgjengelige for internasjonale studenter? Internasjonale studenter kan melde deg på noen av de handelshøyskoler, i påvente av godkjenning i egen sak ved universitetet. Fokusområder i virksomheten omfatter ledelse, internasjonale studier, økonomi og forretningsjus, men diverse andre alternativer er tilgjengelige også. Internasjonale studenter må søke til den skolen som et første skritt. Deretter vil skolen hjelpe internasjonal student å skaffe den nødvendige dokumentasjon for lovlig tillatt i landet. Denne prosessen kan ta flere måneder, og det er derfor tidlig søknad er oppmuntret.Hva skjer etter Uteksaminert fra internasjonale studenter? Tyskland er et stort og voksende landet. Som en verdensmakt og en viktig økonomisk og finanssektoren i EU, er det meget mulig for studenter uteksaminert fra MBA skoler i Tyskland for å finne jobb der. Konkurransen om godt kvalifiserte, vellykkede studenter uteksaminert fra tysk ​​'s skoler har en tendens til å være høy. For de som ønsker å melde deg som en internasjonal student, mulighetene her er mange og ofte vel verdt en investering for de som er lidenskapelig om Tyskland.

Visumkrav

 1. Språkkursvisum (Visa for språkopplæring) – det perfekte alternativet for de som ønsker å lære det tyske språket i Tyskland.
 2. Studentsøkervisum (Visum Zur Studienbewerbung) – hvis du ønsker å studere i Tyskland, men fortsatt prøver å finne det riktige programmet eller du fortsatt ikke har fått bekreftelsesbrevet fra universitetet ditt.
 3. Studentvisum (Visum Zu Studienzwecken) – hvis du allerede har blitt akseptert på et tysk universitet.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Språkkursvisum; Student søker Visa; Studentvisum

Pris og valuta

EUR 60

Du bør forvente å betale €60 (~US$74) for ditt studentvisum til Tyskland.

Hvem kan søke om visum?

For statsborgere fra EU eller fra Island, Norge, Sveits eller Liechtenstein er det kun nødvendig å ha et identitetskort for å reise inn i Tyskland. Det er ikke nødvendig å ha visum.

Statsborgere fra Australia, Israel, Japan, Canada, New Zealand, Sør-Korea og USA kan søke om visum selv etter at de ankom Tyskland.

For statsborgere fra andre land er det nødvendig å søke om visum før de kommer til Tyskland.

Hvis du bor mindre enn 90 dager i Tyskland, er det enda flere regler. Statsborgere fra visse land kan reise inn i Tyskland for denne tiden uten visum. Disse er Venezuela, Vatikanstaten, Uruguay, Singapore, Seychellene, Paraguay, Panama, Nicaragua, Mexico, Mauritius, Malaysia, Macau, Kroatia, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Chile, Brunei, Brasil, Bolivia, Bermuda, Barbados, Bahamas , og Argentina.

Besøk nettstedet til det tyske utenriksdepartementet for de siste visumkravene for alle land: https://www.auswaertiges-amt.de/en/einreiseundaufenthalt/visabestimmungen-node

Hvor kan du søke?

Tysk ambassade eller konsulat

Du må søke om visum fra den tyske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet ditt.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Først må du avtale en avtale for et visumintervju. På dagen for intervjuet bør du tilby visumsøknadsdokumentene dine.

Dokumentene du vanligvis trenger er:

 • Utfylt søknadsskjema
 • Gyldig pass
 • To fotografier
 • Brev som viser at du har blitt akseptert av et tysk universitet
 • Utskrift av akademisk rekord
 • Sertifikat for tysk språkferdighet eller bevis på at du har tenkt å delta på et språkkurs i Tyskland (hvis du studerer på tysk)
 • Bevis på at du har nok midler til å forsørge deg selv mens du bor i Tyskland (€8 700 per år, som er omtrent $9 390)
 • Sertifikat som viser at du har kjøpt helseforsikring
 • Erklæring om ektheten av innsendte dokumenter

Avhengig av ambassaden, kan det hende du også må vise bevis på at du ikke har et kriminelt rulleblad.

Alle må registrere seg hos de lokale registreringsmyndighetene (Einwohnermeldeamt) den første uken etter ankomst til Tyskland. Du må ta med pass/nasjonal ID (og visum hvis det er aktuelt), bevis på adressen din i Tyskland (f.eks. en leieavtale fra utleier) og muligens registreringsbeviset fra kurset ditt. Du vil få en bekreftelse på registreringen.

Når bør du søke?

Undersøkelse av visumsøknaden tar vanligvis rundt 6 til 8 uker for et språkkurs. Men dersom språkkurset er lengre enn tre måneder, kan behandlingstiden for søknaden strekke seg inntil 8 til 10 uker. Og i høysesongen kan søknader sendes under ventetiden. Derfor bør studenter som trenger studentvisum for Tyskland sende inn søknadene sine i god tid før kursstart. Du bør søke så snart som mulig, og minst tre måneder før du flytter til landet.

Studievisum er kun gyldig for lengden på kurset eller programmet. Oppholdstillatelsene gis vanligvis for ett år, men kan forlenges.

Behandlingstid

8 Weeks

Arbeidsmuligheter

Statsborgere fra EU/EØS-land og Sveits kan jobbe fritt i Tyskland, men ikke mer enn 20 timer i uken i løpet av semesteret.

EU/EØS/Sveitsiske statsborgere (nå inkludert kroater fra og med juli 2015) har lov til å jobbe opptil 120 hele eller 240 halve dager i året (inkludert frivillig arbeid) uten tillatelse. Du kan jobbe flere timer hvis du er ansatt ved universitetet som student eller utdannet assistent; for andre typer ansettelse trenger du tillatelse fra Agentur für Arbeit (Federal Employment Agency) og Aliens' Authority for å overskride grensen på 120/240. Studienkolleg og språkstudenter trenger tillatelse fra disse myndighetene for å kunne påta seg noe arbeid. Studenter kan ikke være frilansere eller selvstendig næringsdrivende.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Dette er hovedårsakene til at visumsøknaden din om tysk studentvisum kan bli avvist:

 • Dårlig økonomisk status
 • Dårlig akademisk profil
 • Mangel på forberedelse til intervjuet
 • Utilstrekkelig språknivå (tysk eller engelsk)
 • Uoverensstemmelse med ditt valg av studieprogram