Keystone logo
Tyrkia

Studer MBA i Tyrkia 2024

Studer i Tyrkia

Tjene en bedrift grad i Tyrkia Tyrkia 's system for høyere utdanning tilbyr to år (Associate ' s), fire år (Bachelor 's) eller seks år (Master ' s) grader med mulighet til å forfølge en forskningsbasert doktorgrad. Studenter som morsmål ikke er engelsk kan bli bedt av visse universiteter for å fullføre et ekstra år med engelsk forberedende studie før du melde deg på et studium eller passere en "fritak undersøkelse " viser sine ferdigheter i det engelske språket. Over 800 høgskoler og universiteter opererer i Tyrkia, med de fleste av dem ligger i Istanbul, Ankara og Izmir, Tyrkia 's tre største byer. Higher Education Council regulerer høyere utdanning i Tyrkia og gir støtte til offentlige institusjoner. Pedagogiske standarder varierer mellom tyrkiske universiteter, med noen sammenlignes med toppen verdens universiteter i USA og Europa.Økonomistudenter forfølge en master 's grad Tyrkia vil møte programmer anses "uten avhandling " eller "med avhandlingen ". Dette betyr ganske enkelt at enten en avhandling eller semesteroppgave er nødvendig for å få en grad, sammen med gjennomføring av alle kurs. Skolepenger Undervisningen er svært rimelig i Tyrkia, spesielt på offentlige universiteter som er finansiert av regjeringen. Offentlig universitet skolekostnadene er etablert av den tyrkiske regjeringen før starten av et studieår så hvert år kan presentere skolepenger annen form året 's avgifter. Hvorfor Tjen en bedrift grad i Tyrkia? Som en høyt utviklet land med en fremvoksende markedsøkonomi, bidrar Tyrkia betydelig til verdens produksjon standarder ved å eksportere store mengder landbruks varer, biler, tekstiler og apparater.I tillegg Tyrkia 's konsekvent oppstigningen til en stor rolle som leder i globale bank, industri og kommunikasjon markeder gjør tjene en tyrkisk virksomhet grad bidrar til å finne arbeid i det globale næringslivet.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  264
 • Andel av verktøy

  18
 • Internett-abonnement

  9
 • Lokal transport

  25

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  5
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  2

Om Tyrkia

Med sitt territorium delt mellom Vest-Asia og Sørøst-Europa, Republikken Tyrkia er et fascinerende land med en rik og kaotisk fortid og en like kompleks stede. Åtte land danne sin kant - Bulgaria, Iran, Hellas, Armenia, Georgia, Syria, Aserbajdsjan og Irak, Tyrkia er fortsatt avgjørende for det internasjonale samfunnet på grunn av sin geografiske beliggenhet, sekularisme og stabil demokratisk regjering i et område kjent for kaos og krig. En av grunnleggerne av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD), FN og G-20, er Tyrkia hjem til det meste etniske tyrkere og om lag 25 prosent etniske kurdere som praktiserer islam og snakker tyrkisk, landets ' Koreas offisielle språk. Rask utvikling av Tyrkia 's diplomatiske og økonomiske tiltak har bidratt til andre verdensledere erkjenner Tyrkia som en ny regional makt.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

Visumbehandlingsgebyret varierer avhengig av nasjonalitet.

Hvem kan søke om visum?

Alle internasjonale studenter må få studentvisum for å studere i Tyrkia. Unntak er de personene som er juridisk avhengige knyttet til noen i Tyrkia på diplomatisk visum.

Hvor kan du søke?

Tyrkisk ambassade eller konsulat

Alle internasjonale studenter må søke om studentvisum på deres nærmeste tyrkiske ambassade eller konsulat.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

For å få studentvisum til Tyrkia, må du først melde deg på et tyrkisk universitet, skole eller et språkkurs sertifisert av utdanningsdepartementet.

Du må fylle ut et visumsøknadsskjema og sende det til den tyrkiske ambassaden med de nødvendige dokumentene som vanligvis inkluderer følgende:

 • Pass: Gyldig i lengre tid enn 90 dager
 • 2 bilder i passstørrelse
 • Akseptbrev fra den tyrkiske institusjonen for høyere utdanning
 • Helseforsikring bevis
 • Returbillettbevis
 • Bevis på tilstrekkelige økonomiske midler til å støtte studiet og oppholdet i Tyrkia
 • Politiattest
 • Medisinsk sertifikasjon

Studenter må videre søke om oppholdstillatelse hos lokale myndigheter (hvis studenten er i Tyrkia) innen 1 måned etter ankomst til Tyrkia. Følgende dokumenter må sendes til utenriksavdelingen ved det lokale politihovedkvarteret:

 • Søknadsskjema og gebyrer
 • Reisedokument: 2 kopier sammen med studentvisum
 • 4 bilder i passstørrelse
 • Brev eller dokument fra institusjonen: Det må utstedes av vertsuniversitetet, som erklærer start- og sluttdatoene for studiet i Tyrkia

For å fornye oppholdstillatelsen må du besøke de lokale myndighetene 60 dager før oppholdstillatelsen utløper.

Når bør du søke?

Det tar vanligvis rundt åtte uker fra dagen du sender inn søknaden til du mottar visumet.

Studentvisumet er generelt gyldig i ett år for en enkelt innreise. Selv om en tidsbegrensning vil være angitt på visumet ditt, forblir studentvisumet ditt gyldig så lenge du er påmeldt ved skolen.

Behandlingstid

8 Weeks

Arbeidsmuligheter

Vanligvis har internasjonale studenter ingen juridisk rett til å jobbe mens de studerer i Tyrkia. Studenter kan gjøre forskningsarbeid ved tyrkiske universiteter som internasjonale forskere.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.