Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Tsjekkia 2023

Antall institusjoner: 79
  • Brno

  NEWTON University er en topprangert privat handelshøyskole i Tsjekkia. Våre kurs vil gi deg kunnskap og erfaring til å kickstarte din globale gründer- eller lederkarriere.

  • Mlada Boleslav
  • Prague

  Vi er et moderne, progressivt og dynamisk utviklende universitet som har en nær tilknytning til bilindustrien og andre globale ledere. Vi ble grunnlagt av et stort multinasjonalt selskap – ŠKODA AUTO. Vi tilbyr spesielle Bachelor Degree og oppfølgende Master Degree programmer med unikt fokus - en kombinasjon av studier i økonomi med et kvalitetsteknisk grunnlag, solid språkopplæring og praktiske kunnskaper som du får i løpet av praksisperioden vil veilede deg utenfor skolen!

  • Prague 1

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) er den største kunstskolen i Tsjekkia. Takket være dens brede spennvidde fra teater, musikk og dans til TV- og filmproduksjon, anses AMU som et mangfoldig og nærende rom for unge artister til å oppdage, mestre og videreutvikle alle talenter de måtte ha.

  • Prague

  Prague School of Creative Communication er en privat høyskole som vil forberede deg perfekt for en karriere innen alle områder av den kreative industrien. Våre studieprogrammer/spesialiseringer Kreativ markedsføring og kommunikasjon (digital markedsføring og kommunikasjon, kreativ markedsføring, ledelse i kreativ industri), litterær kunst (litterær kunst, kommersiell skriving i media), og visuell kunst (fotografi og audiovisuell kunst, animasjon og visuelle effekter, Grafisk og mediedesign) er knyttet til den praktiske driften av reklamebyråer, grafiske studioer, forlag og medieinstitusjoner. I løpet av studiene vil du jobbe med reelle bestillinger.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 mer

  Etablert i 1952 og ideell beliggenhet i det sentrale Italia (L'Aquila er bare 110 km unna Roma), er universitetet vårt en offentlig undervisnings- og forskningsinstitusjon som tilbyr et komplett utvalg av akademiske programmer inkludert bioteknologi, vitenskap, økonomi, ingeniørfag, utdanning, humaniora , medisin, psykologi og idrettsvitenskap. Med 7 avdelinger tilbyr University Of L'Aquila sine over 19 000 påmeldte studenter 69 gradskurs på tvers av disiplinene (både på lavere og videregående nivå, inkludert internasjonale MSc-kurs helt undervist på engelsk), 9 doktorgradsprogrammer for forskning, spesialskoler, spesialisering- masterkurs og yrkesfag. Mange medlemmer av dets utmerkede fakultet på rundt 600 professorer og forskere har mottatt internasjonal anerkjennelse og regnes som ledende innen sine forskningsfelt.

  • Pilsen

  Fakultet for maskinteknikk er et av de eldste fakultetene i Pilsen og har bevist sin uunnværlige posisjon i denne industribyen i over 70 år.

  • Prague

  Vi er den største private høyskolen i Tsjekkia med over 7.000 studenter på 2 steder i byene Praha og Brno. Grunnlagt i 2001 som den aller første private høyskoleinstitusjonen, siden vi har forberedt mer enn 20.000 studenter for karrierer i bedrifts- og offentlig sektor.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 mer

  EIT Manufacturing er en europeisk sammenslutning av ledende universiteter, næringer og forskningssentre knyttet til produksjonssektoren, med sikte på å øke europeisk produksjon til å bli globalt konkurransedyktig og bærekraftig for samfunnet. Ved å samle de tre sidene av "kunnskapstrekanten": næringslivet (store selskaper og små og mellomstore bedrifter), utdanningsinstitusjoner og forskningssentre, ønsker EITM å øke samarbeidet og integrasjonen mellom utdanning, næringsliv og forskning. EIT Manufacturing tilbyr et unikt og utmerket høyt utdanningsprogram, med internasjonalt og inkluderende tankesett, for å uteksaminere neste generasjon Manufacturing Innovators and Entrepreneurs.

  • Ceske Budejovice

  Fakultet for helse og samfunnsvitenskap ved Universitetet i Sør-Böhmen (FHSS USB) har en unik posisjon i Tsjekkia, spesielt på grunn av sin sammenkobling av helsevesen og sosiale emner. Vårt mål er at kandidater skal forstå og anvende en helhetlig tilnærming, en tilnærming som ser på en person som en helhet og dermed sikrer at både kroppen og sjelen får støtte. Den harmoniske kombinasjonen av disse perspektivene gir muligheter for å trene fagpersoner som kan utføre sitt yrke som et oppdrag. Dette utgjør en stor fordel for fakultetet i dagens verden - folk som er utdannet på denne måten vil alltid være behov for på arbeidsplassen. Fakultetet er en utdanningsinstitusjon som er tydelig fokusert på helse- og sosialfeltet. Det utfører kreative aktiviteter innenfor applikasjonssfæren, innenfor rammen av spesifikke prosjekter, og direkte klinisk og feltarbeid med mennesker som er vanskeligstilte både helsemessig og sosialt. Den utvikler vitenskapelig og forskningsaktiviteter og internasjonalt samarbeid med viktige institusjoner og profesjonelle sentre.

  • Brno

  University of Veterinary Sciences Brno ble grunnlagt i 1918. For øyeblikket består universitetet av tre fakulteter - Fakultet for veterinærmedisin, Fakultet for veterinærhygiene og økologi, og Fakultet for farmasi. VFU Brno er det eneste universitetet i Tsjekkia som spesialiserer seg på veterinærmedisin, veterinærhygiene og økologi, og bare ett av to som underviser i farmasøytisk vitenskap. Det finnes i byen Brno i bydelen Brno - Královo Pole, på universitetsområdet, hvor alle utdannings- og forskningsfasiliteter er lokalisert.

  • Prague 6

  Czech Technical University in Prague er det eldste tekniske universitetet i Europa, grunnlagt i 1707 og er i dag et ledende teknisk forskningsuniversitet i regionen og i Praha-forskningsklyngen. CTU tilbyr bachelor-, doktorgrads- og doktorgradsprogrammer ved 8 fakulteter: Fakultet for sivilingeniør, maskinteknikk, elektroteknikk, kjernevitenskap og fysikalsk teknikk, arkitektur, transportvitenskap, biomedisinsk ingeniørvitenskap, informasjonsteknologi og programmer ved MIAS School of Business. Dessuten tilbyr CTU gratis idrettskurs, du kan besøke og studere i Nasjonalbiblioteket for teknologi og føle det internasjonale samfunnet på Campus Dejvice i hjertet av Europa.

  • Pardubice

  University of Pardubice er en av 26 offentlige institusjoner for høyere utdanning i Tsjekkia og det eneste universitetet i Pardubice-regionen. Som et internasjonalt respektert læringssenter ønsker universitetet å kontinuerlig bidra til utvikling av vitenskapelig kunnskap, kreativt menneskelig potensial og avanserte teknologier for å forbedre livskvaliteten og velstanden i samfunnet. Som den eneste tertiære utdanningsinstitusjonen av universitetstypen i Pardubice-regionen, ønsker den å være et moderne offentlig universitet som er åpen for å dele og utveksle informasjon og dynamisk utvikle kontakten med verden rundt.

  • Pilsen 3

  Fakultet for elektroteknikk er en del av Universitetet i Vest-Böhmen i Pilsen, som ble etablert 28. september 1991, med en historie som går til året 1949. I følge de viktigste forsknings- og utviklingsaktivitetene er fakultetet delt inn i fem avdelinger. og ett FoU-senter: - Institutt for anvendt elektronikk og telekommunikasjon (KAE), - Institutt for elektrisk kraftteknikk og miljøteknikk (KEE), - Institutt for teknologi og måling (KET), - Institutt for elektromekanikk og kraftelektronikk (KEV), - Institutt for teori for elektroteknikk (KTE), - Regionalt innovasjonssenter for elektroteknikk. Innen utdanningsområdet gir fakultetet universitetsutdanning i bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer. Det tilbyr også sine tjenester innen livslang utdanning. Innen forskning, utvikling og innovasjon fokuserer fakultetet på å løse grunnleggende og anvendt forskningsprosjekter. Fakultetet har lang erfaring i å løse en rekke nasjonale og internasjonale tilskuddsprosjekter og kontraktforskningsprosjekter. Fakultetet har på lang sikt demonstrert evnen til å lykkes med å anvende resultatene av sine forsknings- og utviklingsaktiviteter i praksis - dette kan dokumenteres av en rekke industrielle applikasjoner som er opprettet på grunnlag av langsiktig samarbeid med viktige selskaper utover Pilsen-regionen.

  • Nancy
  • Liège
  • Luleå
  • + 8 mer

  Université de Lorraine er et fransk offentlig universitet som tilbyr sine nesten 52 000 studenter et komplett spekter av studier, på alle felt, og i samsvar med Bologna-modellen (bachelor / master / doktorgrad).

  • Prague

  Prague Film Institute er en profesjonell filmskole i Praha som underviser ved å gjøre, ikke bare ved å undervise.