Keystone logo
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Studer MBA i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2024

Studer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Studenter som studerer graduate-nivå virksomhet i Storbritannia vil studere i en av landets 's mange universiteter, hvorav mange har en rik historie med sterke akademikere. En graduate-nivå siviløkonom i Storbritannia er en Masters of Business Administration grad. En MBA grad fra et britisk universitet vil skape høyere inntjeningspotensialet for forretningsfolk. Det kan også forbedre dine karrieremuligheter, sette deg i kø for kampanjer og større prestisje i din egen karriere. Det kan også åpne døren for deg å bytte din karriere. Studieåret for en MBA-program i Storbritannia er delt opp i semestre. Høstsemesteret går fra september til desember. Studenter deretter motta en ferie pause, og deretter starte opp igjen i januar med vårsemesteret kjører gjennom mai. Noen skoler vil ha sommer programmer også. Studenter kan planlegge å bruke alt fra £ 16 000 til £ 73 000 for en MBA-program i Storbritannia.Forskjellen vil være avhengig av valgt for studien universitet. Jo mer prestisjetunge universitetet er i det globale markedet, jo mer studiene vil koste Internasjonale studenter kan søke om en MBA-program i Storbritannia dersom de har en lavere grad og arbeidserfaring i næringslivet. Den lavere grad trenger ikke å være i virksomhet, men det trenger å vise at studenten 's faglige dyktighet, fordi en MBA-programmet er en detaljert, streng program. Etter eksamen, vil dine karrieremuligheter være stor. De fleste selskaper vil gjenkjenne en MBA fra et britisk universitet. Hvis du allerede er etablert i en karriere, kan du være kvalifisert for en ny stilling eller en forfremmelse. Hvis du ikke er det, vil du gi deg selv kanten mens du leter etter en jobb i et overfylt marked. Din totale inntektspotensiale vil være mye høyere også.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  628
 • Andel av verktøy

  83
 • Internett-abonnement

  35
 • Lokal transport

  79

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  8
 • Kinobillett

  12
 • Litt lokalt øl

  5

Om Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Storbritannia ligger på en øy like ved kysten av kontinentet. Dette europeisk nasjon har vært innflytelsesrike i vestlig historie. Det er fra koloniene avgjøres av folket i Storbritannia at mange moderne land utviklet. Storbritannia omfatter England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Ofte er det også kalles "England " eller "Britain, ", men det offisielle navnet er Storbritannia. I dag Storbritannia er en økonomisk og militær leder i den globale økonomien, og har bidratt mye til økonomi, kultur, og vitenskapelig forståelse av den moderne verden. I dag er det også kjent for sin ikoniske kongefamilien, som har blitt kjendiser i slag i global kultur.

Visumkrav

Tier 4 (Generelt) Studentvisum er erstattet med den såkalte "Student Route". Studentruten er Storbritannias nye studentvisum, som også vil være tilgjengelig for EØS-borgere, som før Brexit ikke trengte visum for å studere i Storbritannia.

Studentrute (fra 18 år)

Child Student Route (alder 4 - 17, som har erstattet Tier 4 Child Student Visa)

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentrute

Pris og valuta

GBP 348

De gjeldende britiske studentvisumavgiftene er:

 • £348 hvis du søker fra utenfor Storbritannia.
 • £475 hvis du søker om å utvide eller bytte til et studentvisum fra Storbritannia.

Hvem kan søke om visum?

Alle som reiser inn i landet for studier må søke om studentvisum dersom de reiser inn etter 1. januar 2021. Dette inkluderer EU/EØS-borgere som tidligere ikke trengte visum for å reise inn i Storbritannia for studiene. Du må nå 70 poeng på Points Based System, som måler om du oppfyller kravene for å studere i Storbritannia. Dette inkluderer:

 • Har du blitt tatt opp i en godkjent institusjon?
 • Har du økonomiske ressurser til å finansiere oppholdet ditt i Storbritannia?
 • Er du dyktig i engelsk?
 • Oppfyller kurset kurskravene?

De som uteksamineres fra en britisk utdanningsinstitusjon innen og etter sommeren 2021 vil kunne søke om postgraduate visum, slik at de kan jobbe/søke arbeid i Storbritannia i opptil 2 år.

Hvor kan du søke?

UK visumsøknadssenter / Online

Du kan søke om britisk studentvisum ved det britiske visumsøknadssenteret i ditt hjemland. Du kan finne en liste over britiske visumsøknadssentre over hele verden her: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Du kan også søke om et britisk studentvisum online via nettstedet til UK Home Office Visas and Immigration Service. Du kan starte her: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Nettsted:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Hvordan lage søknaden?

For å få et britisk studentvisum, må du først bli akseptert på et kurs. For de fleste kurs må du også bevise at du forstår engelsk til det nødvendige nivået.

Søknadsprosessen for britisk studentvisum varierer litt avhengig av hvilken type britisk studentvisum du søker om.

For din søknad om studentvisum til Storbritannia, må du oppgi følgende:

 • pass eller reise-ID
 • bevis på at du kan dekke kurs og levekostnader
 • bevis på samtykke fra foreldre eller foresatte hvis du er under 18 år
 • bevis på aksept på kurset ditt
 • bevis for betaling av helsetillegg

Avhengig av opprinnelseslandet ditt, kan det hende du også må ta en tuberkulosetest.

Når du ankommer Storbritannia, må du kanskje registrere ditt britiske studentvisum hos politiet. Du bør motta informasjon om hvorvidt du trenger å registrere deg i ditt britiske studentvisum-klistremerke eller brev fra UK Home Office. Du må også søke om biometrisk oppholdstillatelse hvis du oppholder deg i Storbritannia i mer enn 6 måneder.

Når bør du søke?

Du kan søke om studentvisum inntil 6 måneder før kursstart. Behandlingstiden for britisk studentvisum varierer avhengig av hvor du søker fra, men generelt vil du motta en avgjørelse innen 3 uker hvis du søker fra utenfor Storbritannia, og innen 8 uker hvis du søker innen Storbritannia.

Lengden på generell studentvisum avhenger av varigheten av kurset ditt, og du kan søke om å forlenge det hvis du ønsker å bli i Storbritannia for å jobbe eller forfølge videre studier. Barnestudentvisumet er gyldig i løpet av kurset, inntil maksimalt 6 år, og kan forlenges. Lengden på det kortsiktige studentvisumet kan ikke overstige lengden på kurset ditt og kan ikke forlenges.

Behandlingstid

3 Weeks

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter har lov til å jobbe med studier i Storbritannia, under visse betingelser. Hvilken type arbeid du kan gjøre vil avhenge av hva du studerer og om du skal jobbe i løpet av skoleterminen, eller i friminuttene.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Hovedårsakene til avslag på studentvisum er:

 1. Manglende eller feil dokumenter;
 2. Manglende oppfyllelse av økonomiske krav;
 3. Feil dokumentformat.