Keystone logo
Spania

Beste universiteter for MBA Programmer i Spania 2023

Antall institusjoner: 255
  • Barcelona, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spania

  Hvis du leser dette, er det sannsynligvis fordi noe ved universitetet vårt har fanget oppmerksomheten din. Du vet kanskje allerede at vi er en del av den største og mest tradisjonelle private utdanningsinstitusjonen i Spania, CEU, grunnlagt i 1933 av Catholic Association of Propagandists (ACdP). I regionen Madrid var vi de første som tilbyr en ny måte å forstå og administrere høyere utdanning på, først som en høyskole og siden 1933 som et privat universitet. Mer enn 85 år senere fortsetter vår banebrytende holdning å sette sitt preg på alt vi gjør. Det får du vite så snart du blir kjent med oss.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spania
  • + 1 mer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Barcelona, Spania

  ELISAVA, Barcelona School of Design and Engineering, fremmer utdanning, kunnskap og forskning innen design, ingeniørfag og kommunikasjon. Med mer enn 50 års erfaring har den trent mer enn 17 000 elever og den har etablert seg som en av verdens ledende skoler. Skolen samarbeider med bedrifter, institusjoner og frivillige organisasjoner med internasjonal prestisje for å tilby en universitetsutdanning som forbereder studentene til å møte nåværende og fremtidige utfordringer. ELISAVA utdanner eksperter med evnen til å designe og skape produkter, tjenester og miljøer som forbedrer samfunnet.

  • Santander, Spania

  Drevet av intellektuell kreativitet og kritisk tenkning siden 1932, har studenter ved UIMP utvidet horisonter og bidratt til å bevege verden fremover. Vårt oppdrag er å fremme kultur og vitenskap, fremme internasjonale og interregionale relasjoner, vitenskapelig og kulturell utveksling, samt drive avanserte og spesialiserte forskningsaktiviteter. Sommerkursene er et høydepunkt i våre pågående akademiske aktiviteter og gjør oss til et banebrytende universitetssenter i Spania. Santander er den tradisjonelle akademiske basen, selv om mange andre aktiviteter er organisert og holdt på våre andre campus. Videre er universitetet en pioner i Spania når det gjelder å organisere spansk språk- og kulturkurs for utlendinger. Vi arrangerer også engelsk fordypningskurs for elever og lærere i språket, i samarbeid med Kunnskapsdepartementet og AMK. Videre underviser vi i offisielle postgraduate-programmer i tråd med det europeiske området for høyere utdanning som fører til akkrediterte master- og doktorgrader over hele Spania. På sin side tilbyr vi akkrediterte UIMP-spesifikke postgraduate-programmer.

  • Valencia, Spania

  ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) er en ideell stiftelse som består av Generalitat Valenciana, de fem offentlige universitetene i Valencia-regionen (UV, UPV, UA, UJI og UMH) og selskaper som koordinerer AI opplæring og forskning i Comunitat Valenciana for å svare på de teknologiske behovene til selskaper og for å fremme etableringen av nye talenter innen kunstig intelligens (AI) for å fornye produksjonsmodellen i Valencia-regionen.

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Alcoi, Spania
  • Gandia, Spania
  • + 1 mer

  Universitat Politècnica de València er det beste spanske teknologiske universitetet i Spania, ifølge Academic Ranking of World Universities (ARWU), kjent som Shanghai-rangeringen. For tiden har den 25.400 studenter, 3.600 lærere og forskere og 1.400 administrasjons- og servicefagfolk, fordelt på de tre campusene som ligger i byene Alcoy, Gandia og Valencia. UPV-en lærer 40 grader og 13 doble grader; 90 universitetsmastere og doble mastergrader, og 30 doktorgradsprogrammer. 72 % av UPV-studentene jobber allerede et år etter endt studie. Og dette skyldes i stor grad praksis i bedrifter, som er betalt. Institusjonen opprettholder mer enn tusen avtaler som tillater utveksling av studenter med andre europeiske og latinamerikanske universiteter, USA, Canada, Australia, Kina eller Japan. Det er den sjette i Europa i Erasmus mottatt, av totalt 4500 institusjoner som deltar i programmet. I løpet av sin litt mer enn 50 år lange historie har UPV produsert rundt 145 000 vitenskapelige publikasjoner. Det er den nasjonale lederen i antall patenter og en av de spanske akademiske institusjonene som får mest inntekt fra sin forskningsaktivitet.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Romania
  • + 5 mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en flerkulturell og flerspråklig allianse som består av syv langvarige, utdannings- og forskningsledede, lokalt og globalt engasjerte universiteter fra fire forskjellige regioner i EU: Universitetet av Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (koordinator), University of Salamanca og University of Turku. Alliansens ambisjon er å utvikle et innovativt rom som lar mobilitet flyte fritt mellom de syv universitetene og tilknyttede byer.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  Et konsortium av europeiske universiteter utviklet et nytt og innovativt pan-europeisk EUMaster4HPC-program med fokus på høyytelsesløsninger. EUMaster4HPC samler de store aktørene innen HPC-utdanning i Europa for å trene neste generasjon av svært dyktige og talentfulle HPC-eksperter for å drive den europeiske digitale transformasjonen. EUMaster4HPC er avhengig av innovative læreplaner og undervisningsparadigmer, akademisk dyktighet, HPC-eksperter i verdensklasse, tilgang til superdatasentre og sterk industristøtte.

  • Barcelona, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spania

  LABASAD er en ledende online kunst- og designskole, som ligger i hjertet av Barcelona, Spania. Vi leverer masterprogrammene våre via vårt revolusjonerende ONLIVE-format, slik at du kan studere når og hvor du vil! Alle programmene våre er 100 % online og også live, så vi er en nettskole, men med en sjel ansikt til ansikt.