Keystone logo
Singapore

Studer MBA i Singapore 2024

Studer i Singapore

Tjene en bedrift grad i Singapore hyllet i 2010 som å ha en verdensledende utdanningssystemet og anbefales for fordømmelse av en britisk utdanningsministeren, tilbringer Singapore nesten 20 prosent av sin årlige statsbudsjett på grunnskolen og høyere utdanning. Studenter kan få en siviløkonom ved noen av de flere nasjonale universiteter i Singapore tilbyr lavere, master 's og doktorgrader. Offentlige, private og utenlandske universiteter eksisterer også, med Chicago Business School og Technische Universität München gir business grader for Singapore og internasjonale studenter. Spesialiserte fire års virksomhet grader inkluderer Bachelor of Arts i Administrasjon, Ledelse, Enrepreneurship og International Business. Doktorgrad business grader tillate studenter å få stillinger ved universiteter som instruktører eller som forskningsledere.Singapore er også kjent for sin tilslutning til "elitestyre ", en ideologi grunnleggende for deres utdanningssystem som identifiserer de beste studentene og forbereder dem for lederstillinger. Studenter som viser gode akademiske ytelsesrekorder er vanligvis gis adgang til spesielle studieprogrammene som slipp eller reduserer skolepenger. Skolepenger Kostnad for en fire-årig siviløkonom i Singapore er rundt kan variere fra en skole til en annen, men mange universiteter tilbyr reduserte undervisning priser subsidierte av staten gjennom et program kalt Undervisning Grant Scheme og en rekke stipender. Hvorfor Skaff en bedrift grad i Singapore? På grunn av sin overlegne utdanningssystemet, subsidierte skolemuligheter og rask utvikling økonomi, Singapore tilbyr eksepsjonelle akademiske og jobbmuligheter for virksomheten grad holdere følgende konfirmasjonen.I tillegg Singapore konsekvent rangerer høyt på kvalitet-of-life indekser, med turisme, bioteknologi og produksjonsindustrien støtter sin over gjennomsnittet inntekt per innbygger. Med sin åpne økonomi og kraftig tilstedeværelse i industri og tjenestesektoren, presenterer Singapore varierte jobbmuligheter for studenter med business grader søker stillinger som tilbyr mye plass for avansement. Business hovedfag kan også finne posisjoner i felt så variert som helsetjenester administrasjon, logistikk, reklame og sosiale tjenester programmer.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  1867
 • Andel av verktøy

  51
 • Internett-abonnement

  31
 • Lokal transport

  88

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  7

Om Singapore

Republikken Singapore er offisielt en øy-land som ligger i Sørøst-Asia mindre enn 100 miles nord for ekvator. Består av en stor øy (kalt Pulua Ujong i malaysisk) og over 60 mindre øyer, er Singapore en stor verden kommersielle sentrum som hevder den tredje høyeste inntekt per innbygger blant alle verdens land. Nesten 75 prosent av Singapore 's befolkning er kinesisk, med indianere, Eurasians og malayer omfatter de øvrige 25 prosent. Grunnet Singapore 's rask oppstigning til økonomisk velstand, er det nå identifisert som en "midt makt " landet stiller betydelig innflytelse i globale spørsmål.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentpass

Pris og valuta

SGD 90

Et behandlingsgebyr på S$30 kreves for hver søknad som sendes inn til Singapore Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Gebyret kan ikke refunderes uavhengig av utfallet av søknaden eller om søknaden trekkes tilbake etter innlevering.

Et gebyr på S$60 skal betales når den vellykkede søkeren fullfører formaliteten ved utstedelse av studentpasset ved ICA.

Gebyrene er landavhengige og kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Alle internasjonale studenter må ha et studentpass for å forfølge høyere studier i Singapore. For å få ditt Singapore Student Pass, må du først få tilbud om opptak til et heltidsprogram ved Institute of Higher Learning (IHL) i Singapore.

Du er kun kvalifisert for et studentpass hvis du har blitt tatt opp på et heltidsprogram. Hvis du ønsker å ta deltidskurs eller kveldskurs, vil du ikke være kvalifisert for Studentpass.

Hvor kan du søke?

Students Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system

For å søke om Student Pass, må du sende inn søknaden din på det offisielle registreringssystemet -- Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Før du sender inn søknad om Studentpass gjennom SOLAR, må instituttet der du har fått tilbud om opptak registrere deg gjennom registreringssystemet. Når instituttet har registrert deg hos SOLAR, må du sende inn eForm 16. Du må ha følgende detaljer før du logger inn på SOLAR-kontoen din:

 • En registreringsmelding fra SOLAR med ditt påloggingsbrukernavn og passord levert av IHL
 • Reisedokumenter og passdetaljer, inkludert passnummer og dets gyldighet
 • Din personlige e-postadresse
 • Et ferskt fargefotografi i passstørrelse

Når du har sendt inn eForm 16, må du ta en utskrift av skjemaet for å sende det til Student Pass-enheten - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Det er en av de viktige formalitetene som skal fullføres for utstedelse av Singapore Student Pass.

Du må forsikre immigrasjonsavdelingen om at du vil forbli i Singapore med et gyldig studentpass til enhver tid.

Dokumenter som kreves for Singapore studentvisum:

 • Ditt gyldige pass. Du må sende inn en kopi av bestemte sider i passet
 • Du må ha med deg avreise-/ankomstkortet gitt ved innreise til Singapore. Hvis du har vært bosatt i Singapore på andre langtidspass, må du også ta med deg det passet;
 • Ett ferskt fargepassfotografi (tatt på hvit bakgrunn);
 • Utskriften av e-skjema 16 sendt gjennom SOLAR (behørig signert av søkeren);
 • Hvis dokumentene dine er på morsmålet, må du få en offisiell engelsk oversettelse av dokumentene.
 • En kopi av det prinsipielle godkjenningsbrevet; og
 • En medisinsk rapport i foreskrevet format (tilgjengelig på ICAs nettsider).

Når du sender inn søknaden, sørg for at laboratorierapportene ikke er mer enn tre måneder fra utstedelsesdatoen. Dersom du ikke oppfyller det medisinske kravet, vil du ikke få studentpass.

Når bør du søke?

Vanligvis tar Singapore studentvisum omtrent fire uker å behandle. Noen søknader kan imidlertid ta lengre tid dersom immigrasjonsavdelingen krever noen tilleggsdokumenter eller informasjon fra deg. I slike situasjoner vil du bli varslet gjennom SOLAR-systemet.

Du må sende inn nye søknader om Studentpass minst én måned før kursstart og ikke mer enn to måneder.

Saksbehandlingstiden er generelt mellom 2 og 4 måneder for saker hvor det kreves intervju.

Behandlingstid

4 Weeks

Arbeidsmuligheter

Utenlandske studenter som ikke jobber mer enn 16 timer per uke under studiene er fritatt for å søke om arbeidstillatelse. Det anbefales imidlertid å sjekke arbeidsmulighetene gitt av institusjonen din.

Internasjonale studenter trenger ikke å søke om arbeidstillatelse hvis de ønsker å jobbe i Singapore i ferien.

Tillatelse til å jobbe kan også avhenge av institusjonen du studerer.

Du finner en liste over godkjente institusjoner her: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke følger et heltidskurs ved en anerkjent utdanningsinstitusjon, hvis du ikke har tilstrekkelig utdanningslegitimasjon, hvis skjemaene dine ikke er riktig utfylt eller hvis støttedokumentene ikke er korrekte.