Keystone logo
Sør-Korea

Studer MBA i Sør-Korea 2024

Studer i Sør-Korea

Hvilken type virksomhet Studies programmer er tilgjengelig i Sør-Korea? Studenter, inkludert internasjonale studenter kan melde deg på en rekke programmer i Sør-Korea. Landet har en rekke universitetsnivå skoler som internasjonale studenter kan søke til. T Det finnes en rekke programmer tilgjengelig for studenter i disse områdene. Dette inkluderer både tradisjonelle MBA-programmer og Executive MBA-programmer. Noen studenter melde i lavere utdanning også, for å tjene en bachelor 's grad. De fleste bachelor 's studieprogrammene ta tre til fem år å fullføre, mens MBA-programmer er oppfylt innen ett eller to år. Dette er forskjellig basert på i løpet av student og hvilke typer klasser studenter tar. Programmer i internasjonal business, økonomi, ledelse og administrasjon er populære blant internasjonale studenter. Hvor mye koster det å melde i Business Studies programmer i Sør-Korea?Sørkoreanske skoler er tilgjengelig for internasjonale studenter, men til en betydelig høyere pris enn skoler for innenlandske studenter. Kostnadene tendens til å være betydelig rimeligere enn de fleste europeiske, amerikanske og andre vestlige land. Studentene skal lære mer om kostnader ved å bruke, siden dette er forskjellig fra en skole til neste, og mellom programmer. Som oftest vil elevene trenger for å søke og få adgang til skolen før å reise ordninger. Universitetene jobbe gjennom innvandring tjenester for å forenkle denne prosessen. Hva er alternativene Etter eksamen fra Business Studies programmer i Sør-Korea? Studenter som full tjene sine MBA er ofte verdifull i mange av landets 's virksomheter. Selv om mange flere innenlandske studenter er registrert i høyere utdanning i dag enn i år tidligere, er det fortsatt et gap etter godt kvalifiserte fagfolk.Det er ofte muligheter for akademikere i mange av de store selskapene som dominerer Seoul 's økonomi og næringsliv, blant annet i teknologi, økonomi, og globale virksomhet, som pleier å være mest etterspurt.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  476
 • Andel av verktøy

  52
 • Internett-abonnement

  20
 • Lokal transport

  42

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  6
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  3

Om Sør-Korea

Sør-Korea gir mange fordeler for internasjonale studenter. Landet, som ligger i Øst-Asia på den koreanske halvøya, er hjem til rundt 50 millioner mennesker. Omtrent halvparten av de som bor i metro området rundt Seoul, noe som gjør det den nest største metro region i verden. Landet har en lang historie som går tilbake til den paleolittiske perioden. Likevel har landet blitt ganske moderne i de siste tiårene, drevet av en rekke teknologiselskaper. For de som studerer business, kan Sør-Korea være det ideelle stedet å gjøre det internasjonalt for alle disse grunnene.

Visumkrav

 1. D-2: Visum for vanlig utdanningsprogram. Dette visumet er for alle studenter som melder seg på et bachelor-, master- eller doktorgradsprogram ved en ungdomsskole, et universitet eller en forskerskole.
 2. D-4: Visum for generell trening. Dette visumet er for enhver person som går på en universitetsdrevet språkskole, et kvalifisert utdanningsinstitutt eller et hvilket som helst annet institutt enn et akademisk forskningsinstitutt.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

D-2; D-4

Pris og valuta

EUR 50

Begge visumsøknadene krever et gebyr på rundt 30-50 EUR. Et visum for flere innreiser er dyrere enn et visum med én innreise. Visumgebyrene varierer i henhold til ditt bostedsland og kan endres. Innbyggerne i enkelte land (for eksempel Tyskland) trenger kanskje ikke å betale visumsøknadsgebyret.

Hvem kan søke om visum?

Alle internasjonale studenter må søke om studentvisum for å studere i Sør-Korea.

Hvor kan du søke?

ambassaden eller konsulatet til republikken Korea

Alle internasjonale studenter bosatt utenfor Korea må søke om studentvisum ved ambassaden eller konsulatet til Republikken Korea. Du må søke om visum personlig ved hjemlandets koreanske ambassade.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

For å studere i utlandet i Korea, må du skaffe deg visum før du reiser inn i landet. Prosessen er ikke vanskelig, men det er viktig å ha all nødvendig dokumentasjon. Universitetet ditt kan hjelpe deg i visumprosessen, så spør ditt internasjonale kontor hva dine neste skritt er for å få visum etter at du har blitt tatt opp. Du må vanligvis oppgi følgende:

 • Et søknadsskjema
 • Pass
 • Fotokopi av pass
 • Et fargebilde (3,5 x 4,5 cm)
 • En kopi av bedriftsregistreringssertifikatet fra koreansk universitet
 • Akseptbrev fra det koreanske universitetet
 • Bevis på økonomi som dekker levekostnadene for semesteret ditt i Korea
 • Et anbefalingsbrev fra ditt hjemuniversitet
 • Et dokument som beviser at du har fullført ett eller flere semestre ved ditt hjemmeuniversitet (dvs. utskrift av poster)
 • Kinesiske studenter må kanskje gi en oversikt over familiens historie

Du vil også søke om et Alien Residence Card én gang i Korea. Kortet vil gjøre deg i stand til å reise til utlandet i løpet av semesteret ditt i Korea. Vertsuniversitetet vil hjelpe deg med å få kortet etter at du har ankommet.

Vær oppmerksom på at i henhold til den offisielle veiledningen fra Hankuk University of Foreign Studies, må du forlate Korea innen 1 uke etter semesterets sluttdato, ellers vil du bli bøtelagt av den koreanske immigrasjonen.

Når bør du søke?

Søk om studentvisum umiddelbart etter å ha mottatt ditt offisielle akseptbrev fra Korea.

Studentvisumet til Korea kan være gyldig i inntil to år.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

D-2- og D-4-studenter med visum kan engasjere seg i en deltidsjobb så lenge det er tillatt av utdanningsinstitusjonen. Men i de fleste tilfeller må du oppholde deg i 6 måneder i Korea før du får lov til å jobbe. Etter 6 måneder må du be universitetet ditt om et brev som gir deg tillatelse til å jobbe deltid. For juridiske formål må studenten få en lisens fra et immigrasjonskontor for å bli lovlig ansett som deltidsansatt.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.