Keystone logo
Sør-Afrika

Studer MBA i Sør-Afrika 2024

Studer i Sør-Afrika

Internasjonale studenter som ønsker å melde deg på sørafrikanske universiteter er ofte velkommen. Landet 's høyest rangerte universitet, University of Cape Town, er rangert som 145 i verden. The University of Witwatersrand og Stellenbosch er to flere alternativer for studenter å vurdere. Disse skolene tilbyr alle bedriftsøkonomi, samt andre fokusområder. Hva er Business Studies Valg i Sør-Afrika? Studenter som ønsker å studere business kan gjøre det ved å fokusere på å fullføre sin bachelorgrad på universitet eller ved å fortsette sin utdanning inn i mester 's programmer. Master i Business Administration (MBA) er en av de vanligste alternativene for studenter som studerer i Sør-Afrika som internasjonale studenter. Denne type program fokuserer på teknikker, markedsføring, menneskelige ressurser, og virksomheten starter opp prosessen, samt forretningsjuss og finans. Studenter kan forvente å bruke to til tre år å fullføre sin MBA i Sør-Afrika.Deltid og heltid alternativer er ofte tilgjengelig, selv om de fleste internasjonale studenter melde heltid her. Hvordan virker en Student Meld deg i Business Studies i Sør-Afrika? Studentene må få de nødvendige statlige kvoter for å melde deg som internasjonal student. Dette gjøres gjennom Department of Home Affairs. Studenten må søke om midlertidig opphold. Generelt, få adgang inn i virksomheten programmet gjennom ønsket skole er det første skrittet. de fleste studenter vil også hjelpe studenten gjennom denne prosessen. Denne prosessen kan ta ca 30 dager, noen ganger lenger, å skje. Når studenten gjelder og får hans eller hennes student visum, er det da mulig å reise til landet. Hva er alternativene for internasjonale studenter etter endt utdanning? Sør-Afrika er et mangfoldig og voksende landet. Det er en sterk økonomisk kraft i området.Men det er ikke et rikt land, og arbeidsledigheten er høy i mange områder. Mens det er muligheter for de som har uteksaminert med laud, er det ingen garanti for arbeid i Sør-Afrika etter endt utdanning. Likevel er disse skolene anerkjent i de fleste andre land som akkreditert.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  229
 • Andel av verktøy

  30
 • Internett-abonnement

  39
 • Lokal transport

  36

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  4
 • Kinobillett

  5
 • Litt lokalt øl

  2

Om Sør-Afrika

Sør-Afrika er et mangfoldig land. Den ligger langs den sørlige mest kysten av det afrikanske kontinentet nær Namibia, Botswana og Zimbabwe. Det er en multietnisk land med et utrolig variert bakgrunn og kultur. Det er 11 offisielle språk her, inkludert engelsk, som vanligvis brukes for offentlige og kommersielle behov. Det har nær 53 millioner mennesker kaller det hjemme, og har blitt den nest største økonomien i Afrika. Det er mange grunner til å studere i landet selv som en internasjonal student.

Visumkrav

 1. Sørafrikansk studentvisum (tidligere kalt en sørafrikansk studietillatelse)
 2. Sørafrikansk utvekslingsvisum - Hvis du er eldre enn 25 år og ønsker å komme til Sør-Afrika på et kulturelt, økonomisk eller sosialt utvekslingsprogram, organisert mellom en utdanningsinstitusjon eller et statlig organ i Sør-Afrika og en i et fremmed land.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Sørafrikansk studentvisum; Sørafrikansk utvekslingsvisum

Pris og valuta

USD 47

De sørafrikanske studentvisumsøknadene avhenger av opprinnelseslandet ditt, men er rundt 47 USD.

Hvem kan søke om visum?

En internasjonal student som ønsker å bli og studere i Sør-Afrika for et kurs som strekker seg over 3 måneder (90 dager), må søke om studentvisum. Dette visumet gis til de studentene som allerede har blitt akseptert for opptak av et anerkjent utdanningsinstitusjon i Sør-Afrika.

For å kvalifisere for studievisum for Sør-Afrika, må skolen eller høyskolen selv først kvalifisere seg som en "læringsinstitusjon". Dette betyr at det må være registrert hos enten Institutt for grunnleggende utdanning eller Institutt for høyere utdanning. Så hvis du ønsker å gå på en privat språkskole eller en skole som kun tilbyr kortsiktige tekniske kurs, kan det hende du ikke kvalifiserer for et sørafrikansk studievisum.

Vennligst merk: Du kan ikke komme til Sør-Afrika på besøksvisum og deretter fortsette å søke om et sørafrikansk studentvisum. Du kan ikke komme til Sør-Afrika på besøksvisum og deretter fortsette å søke om et sørafrikansk studentvisum.

Hvor kan du søke?

Sørafrikansk høykommisjon, konsulat eller ambassade

For å få visum til Sør-Afrika, må studentene kontakte den sørafrikanske høykommisjonen, konsulatet eller ambassaden i bostedslandet.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Først må du bli akseptert som student av en registrert sørafrikansk skole, høyskole eller universitet og motta et akseptbrev på institusjonens brevpapir og signert av eller på vegne av rektor eller registrator.

Du må deretter fylle ut søknadsskjemaet for midlertidig oppholdstillatelse B1-1738 og ta det personlig til den sørafrikanske ambassaden, konsulatet eller høykommisjonen i hjemlandet ditt.

Følgende dokumenter må sendes inn med søknadsskjemaet BI-1738:

 • Et pass som er gyldig i minst 30 dager etter utløpet av det planlagte besøket
 • Betaling av fastsatt gebyr
 • En vaksinasjonsbevis, hvis loven krever det
 • Bevis på økonomiske midler til å dekke planlagte levekostnader under oppholdet i republikken og til å betale for skolepengene. Dette bør være i form av kontoutskrifter / kontanter tilgjengelig / reisesjekker
 • Bevis på medisinsk dekning
 • Et kontantdepositum tilsvarende verdien av en returbillett.
 • Når det gjelder afrikanske studenter, en forpliktelse fra den relevante regjeringen til å ta det fulle ansvaret for studenten og betale alle kostnader, dersom det skulle bli nødvendig å deportere studenten
 • Medisinske og radiologirapporter
 • En uforkortet fødselsattest for mindreårige.
 • Når det gjelder en mindreårig, opplysninger om personen i Republikken Sør-Afrika som vil fungere som elevens verge og et brev fra en slik person som bekrefter vergemål
 • Samtykke fra begge foreldrene for ditt opphold i Sør-Afrika, eller fra forelderen som har eneansvaret, sammen med bevis på eneforvaring
 • Et offisielt brev fra utdanningsinstitusjonen, der du har tenkt å studere, som bekrefter foreløpig aksept og varigheten av kurset.
 • Legedekningsbevis fornyes årlig for studietiden med legeordning registrert i henhold til legeordningsloven.
 • Hvis du er 18 år og eldre, kreves det en politiattest fra hvert land du har vært bosatt i 12 måneder eller lenger siden fylte 18 år.

Du søker om utvekslingstillatelse (sørafrikansk utvekslingsvisum) ved å bruke samme søknadsskjema B1-1738.

Når bør du søke?

Søknadsbehandlingstidene varierer fra land til land, men tar omtrent seks uker.

Studentvisumet er gyldig for hele varigheten av studentens kurs, alternativt 36 måneder for skoler og 24 måneder for andre institusjoner.

Sørafrikansk utvekslingsvisum - dette visumet gis for utvekslingens varighet, vanligvis ikke mer enn 12 måneder. Det sørafrikanske utvekslingsvisumet kan ikke fornyes eller forlenges. Når du har hatt denne typen tillatelse, kan du først søke om midlertidig eller permanent oppholdstillatelse etter at du har bodd i minst ett år utenfor Sør-Afrika.

Behandlingstid

6 Weeks

Arbeidsmuligheter

Hvis du har et sørafrikansk studentvisum og studerer på høyere nivå, har du lov til å jobbe deltid i ikke mer enn 20 timer i uken i løpet av semesteret, og heltid i ferier.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Det er mange grunner til at søknaden din om studentvisum til Sør-Afrika kan bli avslått, for eksempel:

 • Etterlater tomrom på skjemaene dine
 • Lyver om hva som helst i søknaden din
 • Å ha et utdatert pass uten blanke sider
 • Feilstaving av navnet ditt på dokumenter
 • Ikke bevis for nok midler