Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Rwanda 2023

Antall institusjoner: 4
  • Northern Province

  Intim, praktisk læring fra virkelige eksperter. En ikke-tøff tilnærming til læring med mindre klasser, håndplukkede fag for å gjøre deg klar til jobben når det er på tide å fullføre.

  • Kigali City

  Studenter ved Vatel i Rwanda vil uteksaminere seg med en prestisjefylt internasjonalt anerkjent grad som gir dem et bredt utvalg av spennende karrieremuligheter i den internasjonale gjestfrihetsbransjen i Afrika, Asia, Amerika og Europa. Vatels innovative tilnærming utstyrer dem med kunnskapen og ferdighetene til å utføre i høynivå roller etter fullført studium ved å tilby praktiske opplæringsøvelser og industrielle plasseringer gjennom hele det tre år lange studiet.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 mer

  Stafford ble dannet i 1993 i UAE, med den eneste hensikt å gi fjernundervisning assistanse til forretningsfolk i Midt-Østen for å oppnå god kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som ville markere dem som seriøse ledere og fremme karrieren. Fra og med syv studenter i 1993, over et tiår senere, er vi involvert i gjennomsnitt 1000 studenter i året som bruker fjernundervisning. Alle er seriøse og travle ledere som beviser for verden at de mener å lykkes. Stafford er helt fokusert på å hjelpe heltidsfolk i virksomhet med fjernundervisning av høy kvalitet for å få fart på karrieren gjennom uavhengig studie. Stafford jobber i hele Midt-Østen og Levant-regionen og tilbyr fjernundervisning Executive MBA, doktorgrader, BA, vitnemål og mer. Vi er stolte av vårt engasjement for den akademiske og forretningsmessige suksessen til studentene våre, våre utmerkede forhold til våre universiteter i Storbritannia, vår integritet og den høye kvaliteten på det faglige og administrative støttepersonalet.

  • Kigali

  Mahatma Gandhi University Rwanda is a Higher Learning Institution established and recognized by Higher Education Council, Ministry of Education, and Government of the Republic of Rwanda. The aim of this university is to educate students globally and make them an able citizen. The University Operating as a non-profit making institution of Higher