Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Russland 2023

Antall institusjoner: 30
  • Arkhangelsk

  Oppdraget til det Northern (Arctic) Federal University oppkalt etter MV Lomonosov består i å skape innovative vitenskapelige og menneskelige ressurser for å oppnå intellektuell utforskning av det russiske Nord- og Arktis.

  • Kingston upon Thames
  • Moscow

  Fakultet for forretnings- og samfunnsvitenskap kombinerer Kingston Business School og School of Law, Social and Behavioral Sciences. Sammen dyrker de kritisk tenkning og en problemløsende tilnærming til læring, med et internasjonalt syn.

  • Rostov-on-Don
  • Taganrog

  Med sin opprinnelse fra 1915 er det Southern Federal University (SFedU) det største vitenskapelige og utdanningssenteret i Sør-Russland. SFedU sporer sine røtter til det kongelige universitetet i Warszawa, som har flyttet til det sørlige Russland under den store krigen.

  • Irkutsk

  Irkutsk National Research Technical University (INRTU) er et ledende forskningsuniversitet i Øst-Sibir og rangerer blant det mest innovative og perspektivet. Det gir et bredt spekter av høyere utdanning og yrkesopplæring for et sterkt og mangfoldig fellesskap av elever.

  • Moscow

  Vi er Skoltech - et nytt internasjonalt engelsktalende STEM-universitet i Moskva, Russland. På bare 8 år forente vi dusinvis av forskere og globalt anerkjente professorer, bygde et fantastisk campus, satte opp laboratorier i verdensklasse og kom det til topp 100 unge universiteter i Nature Index.

  • Saint Petersburg

  SSE Russland er den eneste internasjonale handelshøyskolen som er akkreditert til å undervise på Russlands territorium og tilbyr et komplett europeisk Executive MBA -studium for erfarne ledere, åpne programmer for ledere på forskjellige erfaringsnivåer og spesialtilpassede programmer for både russiske og internasjonale selskaper . Dette betyr en unik mulighet til å skaffe europeisk kvalitetsutdanning fra internasjonale fakulteter innenfor de russiske grensene, som er konkurransedyktig på både innenlandske og globale markeder.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 mer

  Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) er en av de ledende handelshøyskoler, eksperten i strategisk ledelse og MBA-programmer i Europa, Russland og CIS-landene.

  • Volgograd

  Volgograd State University har som mål å trene høyt kvalifisert personell og å produsere ny kunnskap for økonomien og den sosiale sfæren på nasjonale prioriterte områder innen vitenskap, ingeniørfag og teknologi i samarbeid med staten, næringslivet og publikum. Den unike geografiske plasseringen gjør at universitetet kan tjene som en vitenskapelig og pedagogisk bro, som forbinder europeiske og asiatiske prestasjoner innen vitenskap og innovasjoner. Volgograd State University strever for å forbedre fakultetets kapasitet og materielle og tekniske grunnlag for å knytte forskning og undervisning på høyeste verdensnivå. Det fremmer aktivt internasjonalt samarbeid og strategisk samarbeid med nabolandene innen vitenskap, utdanning og kultur. Volgograd State University har lisens til å gjennomføre utdanningsaktiviteter og sertifikatet for statlig akkreditering.

  • Novosibirsk

  Novosibirsk statsuniversitet ligger i det verdensberømte vitenskapelige senteret - Akademgorodok. 80% av NSU-fakultetsmedlemmene er forskere fra den sibiriske grenen til det russiske vitenskapsakademiet. Så utdanning gjennomføres i nær tilknytning til vitenskapelige prestasjoner i verdensklasse. Alt er innen gangavstand til vår kompakte campus: universitets sovesaler, sportssenter, stadion, 35 vitenskapelige institutter og en innovativ teknopark (Academpark) ligger innen 10 minutters gange fra campus. NSU er et moderne universitet som viser rask og dynamisk vekst I 2007 var NSU en av 57 russiske universiteter som vant det nasjonale utdanningsprosjektets konkurranse om innovative utdanningsprogrammer 2009 NSU fikk status som National Research University Fra og med 2013 NSU sammen med andre 21 russiske universiteter har deltatt i 5-100-programmet som tar sikte på å fremme russiske universiteter til gruppen av topp 100 verdensuniversiteter

  • Russia Online
  • Kursk

  Kursk State Medical University ( KSMU ) har et prestisjefylt nivå i å undervise i generell medisin, odontologi og farmasi i engelsk medium og i å forberede internasjonale studenter. Dette belegget viste seg å være den eldste medisinske universitetsundervisningen i engelsk medium i Russland og inneha det høyeste antallet internasjonale studenter fra forskjellig nasjonalitet som på det.

  • Kirov

  Vyatka State University (VyatSU) er et klassisk universitet med et bredt spekter av profesjonelle utdanningsprogrammer. Universitetet har gått en strålende vei for dannelse og utvikling. I dag er det et betydelig pedagogisk, forsknings- og produksjonskompleks i regionen med et bredt spekter av profesjonelle utdanningsprogrammer og stort forskningspotensial.

  • Novosibirsk

  Å lære å helbrede er mye mer kompleks enn å undervise i noe annet yrke i verden. Mange generasjoner med strålende leger og forskere har uteksaminert seg fra Novosibirsk State Medical University (NSMU) gjennom årene. Akademikere, professorer, ledere av mange medisinske institusjoner er blant våre kandidater.

  • Irkutsk

  Baikal State University er et godt valg for høyt motiverte unge mennesker som er interessert i profesjonell utvikling innen et bredt spekter av områder. Kjernemisjonen til BSU er å gå inn i det globale markedet for høyere utdanning med forskjellige moderne bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer og tilby undervisning og personalutvikling av høy kvalitet.

  • Caserta
  • Aversa
  • Naples
  • + 7 mer

  University of Campania "Luigi Vanvitelli" ble opprettet i 1991 (dekret MURST, 25. mars) med sikte på å lindre de overfylte forholdene ved det store napolitanske universitetet kjent som "Federico II".

  • Barnaul

  Kort informasjon om utdanningsorganisasjonen: Pedagogisk universitet gir utdanningssystemet i byen og regionen spesialister fra forskjellige profiler, opplæringslærere, lærere, psykologer, logopeder, lærere i tilleggsutdanning. I tillegg akkumulerer AltSPU utviklingspotensialet i regionen, og danner lærere på skoler i regionen, designet for å utvikle det kulturelle og pedagogiske grunnlaget i samfunnet, trene og utdanne fremtidige ingeniører, leger og kulturpersoner.