Keystone logo
Russland

Studer MBA i Russland 2024

Studer i Russland

Russland er et land som ligger i Nord-Europa og Nord-Asia. Det er det største landet i verden, og har mer enn en åttendedel av bebodd areal på jorda innenfor sine grenser. Det er også den niende mest folkerike nasjon i verden. Russland vokser inn i en økonomisk makt i den moderne verden. I dag er det den sjette største økonomi ved kjøpekraftsparitet, noe som betyr business studier i Russland er lovende. Det er også en sterk militær makt. Med over 160 etniske grupper innenfor sine grenser, er Russland også et kulturelt mangfoldig nasjon, der flere kulturer sammen til én enhetlig gruppe.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  198
 • Andel av verktøy

  28
 • Internett-abonnement

  6
 • Lokal transport

  23

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  4
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  2

Om Russland

Business studier i Russland foregår i en av landets 's mange universiteter. Med landets 's rik kulturarv, har det utviklet flere institutter for høyere utdanning som er kjent over hele verden for sin dyktighet i utdanning. De fleste av disse ligger i Russland 's største byene. Som Russland fortsetter å vokse inn i en økonomisk makt i den moderne verden, vil studenter som studerer i en av disse skolene posisjonere seg for å lykkes i yrker som involverer virksomhet knyttet til Russland. Studere business i Russland gir studentene mulighet til å lære om kulturen i landet og hvilke forretningsmuligheter det gir. MBA-programmer i Russland gi elevene de ferdighetene som trengs for lederstillinger i Russland og nærliggende land. Målet med disse programmene er å gi elevene de ferdighetene de trenger for å forbedre deres karrierer. Mange programmer er utformet slik at arbeidende studenter til å fortsette å arbeide mens han studerte for sin MBA.Studentene er klar for suksess i næringslivet rundt om i verden, med spesiell vekt på de selskapene som er koblet til eller direkte i samspill med Russland. Videre forskerutdanning er en mulighet på eksamen også. Studieåret i Russland går fra september eller slutten av august til slutten av juni. Den første semester avsluttes i januar, og den andre semester starter i februar etter en vinter ferie. Undervisning kostnader vil variere avhengig av valgt universitet. Fordi akademiske programmer i Russland blir undervist i russisk, vil studentene bli pålagt å passere en russisk språk eksamen før de blir tatt opp i programmet. Hvis de ikke er flytende nok, til de en ta språkkurs utgjør forskjellen.

Visumkrav

 1. Russisk studentvisum - Gyldig for studier ved alle russiske høyskoler eller universiteter eller for kortsiktige kurs.
 2. Russisk humanitært visum - For de som reiser til Russland for å engasjere seg i post-doktoral forskning eller for å delta på akademiske seminarer. Gyldig i inntil ett år for formål inkludert de som er relatert til vitenskap eller kultur. (MERK: All ytterligere informasjon er om russisk studentvisum.)

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Russisk studentvisum; Russisk humanitært visum

Pris og valuta

Gebyrene som kreves for russisk studentvisum varierer i henhold til landet som utstedte passet til studenten, og om du velger standard- eller ekspresstjeneste. Som et eksempel, koster russisk studentvisum for en britisk statsborger fra GBP 165. Vær imidlertid oppmerksom på at søknadsavgiften ikke vil bli refundert hvis søknaden om studentvisum avvises eller avvises av en eller annen grunn.

Hvem kan søke om visum?

Statsborgere fra de fleste fremmede land vil trenge visum for å studere i Russland. Borgere fra Samveldet av uavhengige stater (CIS)-land trenger ikke visum: Armenia, Aserbajdsjan, Hviterussland, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Tadsjikistan, Ukraina, Usbekistan pluss de autonome regionene Abkhasia og Sør-Ossetia. Hvis du er statsborger i Armenia, Hviterussland, Kasakhstan, Kirgisistan eller Ukraina trenger du ikke visum, men du trenger et gyldig pass. Hvis du er statsborger i Abkhasia, Aserbajdsjan, Moldova, Sør-Ossetia, Tadsjikistan eller Usbekistan, kan du komme til Russland for å studere uten pass eller visum.

Hvor kan du søke?

Russisk ambassade eller konsulat / autoriserte visumsentre

For borgere av land som trenger visum for å reise inn, må et russisk studentvisum skaffes før de reiser til Russland. Du må søke gjennom den russiske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet ditt. Det finnes også autoriserte visumsentre i noen land.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Før du søker, må du bli akseptert på et kurs ved et universitet slik at du kan få en offisiell invitasjon til å komme til Russland for å studere. Når du har en invitasjon, er den gyldig i tre måneder. Deretter, for å søke om ditt russiske studentvisum, må du besøke den russiske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet ditt og sende inn all nødvendig dokumentasjon. Vennligst merk: Du må få visumet ditt registrert innen syv dager etter innreise i Russland. Ved studentvisum er det normalt den inviterende parten (universitet eller høyskole eller språkskole eller institutt) som sørger for visumregistrering av studentene. Etter at registreringen er fullført, vil du få et bevis på visumregistreringen din, som du må oppbevare nøye til du forlater landet.

For å søke om studentvisum til russisk må du sende inn et utfylt visumsøknadsskjema, originalt nasjonalt pass (og kopi av forsiden), ett standardbilde, postanvisning, originalt invitasjonsbrev fra din russiske vertsorganisasjon, original negativ HIV-blodprøve (AIDS) sertifikat (ikke eldre enn 3 måneder). Det nasjonale passet må være gyldig i minst ett og et halvt år.

Når bør du søke?

Du kan starte visumsøknadsprosessen 45 dager før den planlagte datoen for ankomst til Russland. Behandlingstiden kan være lang, fra to til fem uker. Studentvisumet utstedes i utgangspunktet for 90 dager, men kan forlenges til ett år og deretter fornyes for varigheten av studiet.

Behandlingstid

5 Weeks

Arbeidsmuligheter

Hvis du har et russisk studentvisum, vil du kreve arbeidstillatelse fra Federal Migration Service (FMS) med mindre dette arbeidet utføres i løpet av ferien eller ved institusjonen eller organisasjonen der du studerer. Du vil kun få arbeidstillatelse hvis du er fulltidsstudent ved et statlig akkreditert universitet og minst 18 år gammel. Tillatelsen vil bare tillate deg å jobbe i feltet eller yrket som er angitt i tillatelsen og i byen eller regionen til universitetet ditt. Kostnaden for en arbeidstillatelse for de som har et russisk studievisum er RUB 3500 (USD 60). Hvis du forlater universitetskurset, vil arbeidstillatelsen bli kansellert og du vil ikke lenger kunne jobbe i Russland.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Hvis du presenterer falske dokumenter for studentvisumet ditt eller skjuler eller gir feilaktige opplysninger i søknaden din. Du kan bli nektet innreise til Russland på studentvisum hvis du er HIV-positiv.