Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Polen 2023

Antall institusjoner: 146
  • Warsaw

  University of Economics and Human Sciences i Warszawa – en ny dimensjon av utdanning. University of Economics and Human Sciences i Warszawa er et universitet med nye muligheter. Vår moderne campus, som ligger i hjertet av Warszawa, tilbyr studentene et rom hvor de kan utvikle sin kreativitet, bygge karrierer og delta i ulike prosjekter.

  • Pomorska

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) er et opplærings- og konsulentfirma som spesialiserer seg på å tilby opplæring, støtte og utviklingsprosjekter for ledere og ansatte i store og mellomstore innenlandske så vel som utenlandske selskaper.

  • Sopot

  Sopot University of Applied Sciences ligger i Sopot – en av de mest prestisjefylte byene i Polen. Det er et ideelt sted å jobbe, studere og hvile.

  • Dabrowa Gornicza

  WSB University setter ikke bare standardene for utdanning på det polske markedet, men har også konsolidert sin posisjon på utenlandske markeder, og har blitt en sterk institusjonell partner innen utdanning og forskning. Dette bekreftes av det høye universitetets 2. plass i internasjonaliseringsrangeringen i Polen. WSB University har vært og er fortsatt i forkant av private universiteter i Polen i mange år. Muligheten for å gjennomføre deler av studiene i utlandet, utenlandske praksisplasser, programmer som gjør det mulig å oppnå to vitnemål samtidig - polske og utenlandske, deltakelse i mange internasjonale prosjekter, er bare noen av mange muligheter vi tilbyr våre studenter.

  • Gdańsk

  Gdansk University of Physical Education and Sport er det eneste idrettsuniversitetet i Pommern hvor teoretiske og praktiske klasser blir gjennomført av både anerkjente forskere og høyt kvalifiserte spesialister innen områdene som er relevante for individuelle studieretninger, samt trenere for olympiske og nasjonale lag og fremragende idrettsutøvere. Det didaktiske tilbudet til Gdansk University of Physical Education and Sport er moderne, bredt og variert. Som en del av studieretningen kan en student velge en fordypning fra et bredt spekter av fordypninger utformet for å møte arbeidsmarkedets behov og supplere med andre fordypninger som tilbys av universitetet.

  • Bialystok

  Det Medical University of Bialystok er et moderne, raskt voksende offentlig universitet, med et oppdrag om å tilby best mulig utdanning for profesjonelt, ansvarlig, ledende medisinsk personale; å utføre vitenskapelig forskning på det mest avanserte nivået over hele verden; å implementere innovative løsninger i samarbeid med medisinske leverandører, og for å svare på sosiale behov.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 mer

  Etablert i 1952 og ideell beliggenhet i det sentrale Italia (L'Aquila er bare 110 km unna Roma), er universitetet vårt en offentlig undervisnings- og forskningsinstitusjon som tilbyr et komplett utvalg av akademiske programmer inkludert bioteknologi, vitenskap, økonomi, ingeniørfag, utdanning, humaniora , medisin, psykologi og idrettsvitenskap. Med 7 avdelinger tilbyr University Of L'Aquila sine over 19 000 påmeldte studenter 69 gradskurs på tvers av disiplinene (både på lavere og videregående nivå, inkludert internasjonale MSc-kurs helt undervist på engelsk), 9 doktorgradsprogrammer for forskning, spesialskoler, spesialisering- masterkurs og yrkesfag. Mange medlemmer av dets utmerkede fakultet på rundt 600 professorer og forskere har mottatt internasjonal anerkjennelse og regnes som ledende innen sine forskningsfelt.

  • Wrocław

  Wrocław University of Science and Technology ble etablert i 1945, hovedsakelig som et resultat av involveringen av det akademiske personalet ved det nå nedlagte tekniske universitetet i Lviv og Jan Kazimierz University i Lviv, som tilpasset de ødelagte bygningene til den tyske teknologiske skolen. - Technische Hochschule.

  • Gdańsk

  Gdańsk teknologiske universitet (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et av de eldste universitetene i Polen og det største tekniske universitetet i Nord-Polen. Det ble etablert i 1904 og har siden den gang utdannet ingeniører i verdensklasse innen ulike områder innen vitenskap og teknologi. Ligger i Gdańsk - en by med tusen års tradisjon og porten til den polske kystlinjen - det er det perfekte stedet å studere og nyte studentlivet.

  • Siedlęcin

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  • Stockholm
  • Boden
  • Skellefteå
  • + 2 mer

  The Rookies Certified School & Top Ranged School i spillutvikling.

  • Gdańsk

  Gdańsk University of Technology (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et av de eldste universitetene i Polen og det største tekniske universitetet i Nord-Polen. Det ble etablert i 1904 og har siden den gang utdannet ingeniører i verdensklasse innen ulike områder innen vitenskap og teknologi. Ligger i Gdańsk - en by med tusen års tradisjon og porten til den polske kystlinjen - det er det perfekte stedet å studere og nyte studentlivet.

  • Olsztyn
  • Offenburg

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) ble stiftet 1. september 1999. Etableringen resulterte fra sammenslåing av tre institusjoner for høyere utdanning i Olsztyn, dvs. Academy of Agriculture and Technology, Higher School of Pedagogy og Warmian Theological Institute. Oppgaven til University of Warmia and Mazury in Olsztyn er å utføre mangfoldige aktiviteter med det formål å utdanne høyt kvalifiserte akademikere og vitenskapelige ansatte, å utføre vitenskapelig forskning som svarer til behovene i regionens økonomi og å berike den nasjonale kulturen.

  • Saint-Martin-d'Hères
  • Valence
  • Katowice
  • + 2 mer

  Som Graduate School of Management ved Université Grenoble Alpes (UGA), er Grenoble IAE oppdrag å trene og utvikle både spesialiserte ledere og ledere med dobbelt kompetanse. For å oppfylle sitt oppdrag Grenoble IAE fra praktisk praktisk ekspertise og ledelsesforskere i verdensklasse.

  • Wrocław

  The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw tilbyr førsteklasses kunst- og designutdanning på tre nivåer – Bachelor, Master og Ph.D. Vi er et statlig universitet og vi utdanner studenter på heltid og deltid ved fire fakulteter: Fakultet for maleri og skulptur, Fakultet for interiørarkitektur og design, Fakultet for keramikk og glass og Fakultet for grafikk og mediekunst.