Keystone logo
Polen

Studer MBA i Polen 2024

Studer i Polen

Hvilken type Business Studies er tilgjengelig i Polen? Polen tilbyr en rekke administrative studier kurs, inkludert de på bachelor eller lavere nivå og master-gradsprogram. De vanligste mastergrad programmene er MBA og Executive MBA studier. Utdanningssystemet her regnes som høy kvalitet og er ofte anerkjent over hele Europa og i vestlige kulturer. Noen av disse programmene blir undervist fullt på engelsk, ikke bare polsk. Dette gir internasjonale studenter muligheten til å melde deg på et av universitetene uten å kunne språket. Hva er alternativene for MBA grader i Polen for internasjonale studenter? Det er mange grunner til å melde seg på polske handelshøyskoler. Først, det er mange av høy kvalitet skoler å velge mellom. De fleste programmer her er to år på mastergradsnivå. Noen programmer er lengre, og fartsfylt, ett års programmer er også tilgjengelig.Internasjonale studenter kan velge fra et bredt utvalg av forretninger studie spesialiseringer. Dette inkluderer programmer som de som fokuserer på forretningsteknologi, reklame og markedsføring, internasjonal / global business, og menneskelige ressurser. Hvor mye koster det å melde i Business Studies i Polen? Som en internasjonal student, vil du betale mer for å få din utdanning i Polen enn hvis du var en borger, også på offentlige og private skoler der. Men utdanning i Polen har en tendens til å være rimeligere enn i andre europeiske land, USA og Canada. Skolen og lengden på studie innvirkning disse kostnadene mest. Hva er alternativene Etter Graduation? Etter eksamen fra en mastergrad program, enkeltpersoner er da i stand til å ta på stillinger i noen av virksomhetene i landet. Dette kan hjelpe enkeltpersoner til å skaffe management-nivå stillinger.Det er muligheter over hele landet som sin økonomi fortsetter å øke. Godt studert studenter er alltid nødvendig i områder av strategisk forhandling og global økonomi.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  363
 • Andel av verktøy

  79
 • Internett-abonnement

  13
 • Lokal transport

  27

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  6
 • Litt lokalt øl

  3

Om Polen

Republikken Polen er et land som ligger i Sentral-Europa nær Tsjekkia og Tyskland. Landet er hjem til 38.500.000 mennesker, og det er et medlem av Den europeiske union. Når et kommunistisk land, området har en lang historie og unike kultur. Fra sin arv basert på kristendommen til sin bedre økonomi og moderne livsstil, har Polen en god del å tilby enhver student, herunder internasjonale studier. For de som ønsker å forfølge en business studier grad her, er det ofte mulig å gjøre det med noen tips.

Visumkrav

 • Visum av type C – et korttids Schengen-visum.
 • Visum av type D - et langsiktig nasjonalt visum utstedt for opptil ett år.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

C-type visum; Visum av type D

Pris og valuta

USD 160

Søknadsgebyret for et studentvisum til Polen er rundt $160. Gebyrene kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Studenter fra EU-land trenger ikke visum for å studere i Polen. Men når du har ankommet Polen, må du søke om et midlertidig studievisum på det lokale Voivod-kontoret.

Studenter fra utenfor EU må vanligvis søke om studentvisum før de reiser inn i Polen. Det er imidlertid en rekke land som er fri for dette kravet. Du kan sjekke om landet ditt er på listen her: http://www.msz.gov.pl

Hvor kan du søke?

polsk ambassade eller konsulat

Du bør søke om studentvisum ved den polske ambassaden eller konsulatet i ditt nåværende bostedsland.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Når du får opptak til det valgte universitetet, vil de sende deg riktige dokumenter som du vil bruke for å få studentvisumet ditt. Du bør søke om studentvisum på din nærmeste polske ambassade eller konsulat. Dette er dokumentene du vanligvis blir bedt om å oppgi:

 • En signert og fullstendig fylt visumsøknad fra Polen for studenter.
 • Pass som må være gyldig i minst tre måneder etter at du planlegger å forlate Polen.
 • Kopi av nasjonalt ID-kort.
 • Offisielt brev fra universitetet eller høyskolen i Polen der du planlegger å studere.
 • En kort CV eller CV.
 • Alle dine tidligere sertifikater og vitnemål.
 • Bevis på at du har ferdigheter i språket du ønsker å studere.
 • Bevis på at du er økonomisk sterk nok til å dekke utgifter til utdanning og opphold i Polen.
 • Helseforsikringsbevis som er akseptert i Europa.
 • To bilder i passstørrelse.
 • Betal visumsøknadsgebyret
 • Bevis på overnatting i Polen.

Alle studenter må legalisere oppholdet i Polen ved å søke om midlertidig oppholdstillatelse. Dette må gjøres kort tid etter ankomst til Polen. Universiteter vil hjelpe deg med søknadsprosedyrene. En midlertidig oppholdstillatelse gir deg rett til opphold og arbeid i Polen.

Når bør du søke?

Det kan vanligvis ta rundt 15 dager å behandle søknaden om studentvisum. Behandlingstidene varierer imidlertid avhengig av land og type visum du søker om. Sørg for å søke så snart som mulig.

Lengden på studentvisumet avhenger av lengden på kurset ditt.

Behandlingstid

15 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter har rett til å jobbe mens de studerer i Polen så lenge de er registrert ved en utdanningsinstitusjon. Det tillates 20 timers arbeid under studiene, samt 3 måneders fulltidsarbeid i ferier. Fulltidsarbeid er tillatt for oppholdskortinnehavere.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.