Keystone logo
Oman

Beste universiteter for MBA Programmer i Oman 2023

Antall institusjoner: 25
  • Muscat, Oman

  Muscat University , som ligger i hjertet av Muscat, ble etablert i 2016 med et oppdrag om å transformere enkeltpersoner og lokalsamfunn gjennom industriengasjert, forskningsinformert undervisning og læring som er både streng og relevant. Vi vil oppnå suksess ved å tilby et gunstig læringsmiljø i en inkluderende kultur med globalt medborgerskap.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University er realiseringen av løftet kunngjort av Hans Majestet Sultan Qaboos Bin Said under 10-årsjubileet for Omans nasjonaldag i 1980. Byggingen startet i 1982 og de første Sultan Qaboos University-studentene ble påmeldt i 1986. I samsvar med Hans Majestets kongelige direktiver, startet universitetet med fem høyskoler; nemlig medisin, ingeniørfag, landbruk, utdanning og vitenskap. Videre ble College of Arts etablert i 1987, etter College of Commerce and Economics som ble utviklet i 1993. College of Law begynte på universitetet i 2006 og til slutt ble College of Nursing opprettet i 2008.

  • Muscat, Oman

  Historien til det tyske teknologiske universitetet (GUtech) kan spores tilbake til 2003 da visjonær Omanis tenkte etablering av et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Denne visjonen ble inspirert av Hans Majestet Sultan Qaboos veibeskrivelse for å tilby kvalitet høyere utdanning i Oman av private investorer.

  • Muscat, Oman

  Historien til det tyske teknologiske universitetet (GUtech) kan spores tilbake til 2003 da visjonær Omanis tenkte etablering av et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Denne visjonen ble inspirert av Hans Majestet Sultan Qaboos veibeskrivelse for å tilby kvalitet høyere utdanning i Oman av private investorer.

  • Sharjah, De forente arabiske emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Al Jazirah Al Hamra, De forente arabiske emirater
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 8 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - er den ledende leverandøren av kvalifisert yrkesopplæring for Hospitality, Catering and Travel Industries i Gulf-regionen. Ligger i Muscat, Oman, opererer med den klare hensikten å gi en mest mulig omfattende og profesjonell opplæring.

  • Seeb, Oman

  College of Engineering, tidligere kjent som Caledonian College Of Engineering , ble etablert i 1996. Den første private ingeniørhøgskolen i Sultanatet Oman. Det tilbyr lavere (UG) og mastergradsstudier i ingeniørfag i samsvar med internasjonale standarder, og UG-programmer er akkreditert av IET (UK) og CIOB (UK); institusjonen er akkreditert av OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tilbyr opplæringsprogrammer og workshops for forretnings-, profesjonell utvikling, ledelse og myke ferdigheter, samt kurs som er rettet mot å hjelpe studenter med å forbedre sitt engelskspråklige, IELTS og datakunnskaper for personlig og profesjonell utvikling. Vi tilbyr rådgivning og executive coaching-løsninger.

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar er en av de seks høyskolene under departementet for høyere utdanning, etablert i 1990, og ligger i byen Sohar i Governorate of North Albatinah. Høgskolenes visjon ligger i å spille en viktig rolle i å presentere Oman for verden som en utviklingsland reflektert i å bidra til feltet anvendt vitenskap, og i utviklingen av kunnskapssamfunnet til det som bekrefter med de omanske kulturelle normene.

  • Muscat, Oman

  The Scientific College of Design er en privat kunst- og designinstitusjon for høyere utdanning som ligger i Muscat, Sultanatet i Oman. Høgskolen ble etablert ved et ministerdekret og regulert av departementet for høyere utdanning, og startet offisielt sine akademiske programmer og tjenester i oktober 2004. Høgskolen styres av et tillitsvalg, ledet av generaldirektoratet for private universiteter og høyskoler.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology er GCCs ledende opplæring i Muscat, Oman. Vi tilbyr en rekke opplæringsprogrammer innen informasjonsteknologi, databaseteknologi, prosjektledelse, myke ferdigheter og mye mer. Den ledes av et team av utrolig dyktige fagpersoner som har mer enn 30 års kombinert IT- og bedriftsopplæringserfaring.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) ble etablert i Sultanatet i Oman i 2004 som et fakultet styrt private universitet med ikke-profitt. Det ligger 140 km fra den nasjonale hovedstaden i Muscat i den indre regionen Al-Dakhiliya nær den historiske tidligere hovedstaden i Nizwa. Universitetet søker å tilby et progressivt og trygt læringsmiljø som respekterer sultanatets tradisjoner og verdier.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College Oman (IMCO) er en unik høyskole i Oman, GCC-landene og utover. IMCO ble etablert 24. april 2005 og eies av regjeringen i Oman (ASYAD).

  • Salalah, Oman

  Salalah College of Technology er en av de fremste leverandørene av teknologisk utdanning i Sultanatet Oman. Det ligger i Salalah, Garden City of Oman. Salalah er også kjent som "Arabias parfymehovedstad". Byen ligger i den sørlige delen av Oman, omtrent 1000 kilometer fra hovedstaden Muscat. Beboerne er veldig vennlige, sjenerøse og gjestfrie. Selv når det gjennomgår modernisering, har samfunnet bevart sin verdsatte kultur og verdier.