Keystone logo
Marokko

Studer MBA i Marokko 2024

Studer i Marokko

Marokko har fjorten store offentlige universiteter, samt spesialskoler og internasjonale universiteter. Business grader er vanligvis tatt ved et offentlig universitet eller et internasjonalt universitet. Private institusjoner er også i Marokko. En av grunnene til at studentene velger Marokko er på grunn av den voldsomme veksten av business management utdanningssektoren. Kostnader i programmet og mulighet til å studere i et område med rik historie og kulturarv er alle bidrar til denne veksten. En lavere siviløkonom krever fire års fulltidsstudier og en master 's grad krever to års fulltidsstudier. Studieåret i Marokko har to semestre. Høstsemesteret går fra august til desember og vårsemesteret går fra januar til mai. Mange skoler tilbyr også en kortere sommer sikt.Studerer i Marokko tilbyr fordelen av å studere i et arabisk land som har en track record for å produsere gode forretningsfolk. Studenter som uteksamineres med en siviløkonom fra Marokko vil bli klar til å bli bedriftsledere i den arabiske verden. En dypere forståelse av arabiske kulturen og folket i denne regionen vil bidra med virksomhet i fremtiden. De som forfølge en mastergrad i Business i Marokko vil være i en bedre posisjon for lederroller og kampanjer på grunn av sin utvidede utdanning. Kostnaden av å studere i Marokko er en av fordelene med dette området. De fleste studenter vil finne undervisning å være ganske rimelig. Undervisningen kostnadene i private universiteter vil variere avhengig av og universitetsprogram valgt.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  171
 • Andel av verktøy

  12
 • Internett-abonnement

  31
 • Lokal transport

  14

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  5
 • Kinobillett

  5
 • Litt lokalt øl

  2

Om Marokko

Marokko er et arabisk land som ligger i Maghreb-regionen i Nord-Afrika. Nyter friheten som ikke er vanlig blant sine naboer, har det lenge vært en stor aktør i historien til regionen. I dag er konstitusjonelt monarki blitt et populært turistmål, tiltrekning over 10 millioner turister i året. Sine gamle byer og vakkert fjellterreng trekke folk til Marokko for å oppleve landet 's kultur og skjønnhet for seg selv. Casablanca, dens største by, er en av de største trekker for turister, gjort kjent i klassiske Hollywood-filmer. Som Marokko fortsetter å vokse som en økonomisk og politisk makt, mange mennesker er å snu oppmerksomheten til sin universitetssystemet som en mulighet for internasjonal studie.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

Studentvisumgebyrene for Marokko varierer avhengig av søkerens nasjonalitet.

For amerikanske statsborgere er avgiftene følgende:

 • 3 til 90 dagers oppholdsperiode (én oppføring): $23,85
 • 3 til 90 dagers oppholdsperiode (to oppføringer): $35,80

Hvem kan søke om visum?

Mange nasjonaliteter kan reise inn i Marokko i opptil 90 dager uten visum.

Hvis studieløpet ditt er lengre enn 90 dager, må du få et studentvisum.

Hvor kan du søke?

Marokkansk ambassade / Online

Søk om studentvisum ved den nærmeste marokkanske ambassaden i ditt bostedsland. Det kan også hende du kan sende inn søknaden online.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Søk om visum etter at du har mottatt et opptaksbrev til en anerkjent institusjon i Marokko.

Du må vanligvis sende inn følgende dokumentasjon:

 • Et visumsøknadsskjema behørig utfylt og signert
 • Originalt pass (gyldig i over 6 måneder på innreisedatoen)
 • Kopi av det originale passet (side 1-3)
 • To fargebilder i passstørrelse med hvit bakgrunn
 • Kopi av opptaksbrevet eller klasseregistreringen utstedt av skolen i Marokko
 • Kopi av flybillettene eller av bekreftet reservasjon
 • Sertifisering på at du har det nødvendige beløpet for vedlikehold basert på lengden på kurset ditt.

Når bør du søke?

Søknadsbehandlingstiden er mellom 2 og 15 virkedager.

Studentvisumet til Marokko er typisk gyldig i en periode på 3 år.

Behandlingstid

15 Days

Arbeidsmuligheter

Utenlandske innbyggere kan ikke jobbe i jobber som kan fylles av en marokkansk statsborger. Studentvisuminnehavere har vanligvis ikke lov til å jobbe mens de studerer i Marokko. Sjekk med ambassaden din.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.

Vær oppmerksom på at før et visum kan utstedes, må alle studentvisumsøkere demonstrere sterke sosiale og økonomiske bånd til bostedslandet slik at de tvinger tilbake etter et midlertidig studieopphold i Marokko.