Keystone logo
Marokko

Studer MBA i Marokko 2023

Studer i Marokko

Marokko har fjorten store offentlige universiteter, samt spesialskoler og internasjonale universiteter. Business grader er vanligvis tatt ved et offentlig universitet eller et internasjonalt universitet. Private institusjoner er også i Marokko. En av grunnene til at studentene velger Marokko er på grunn av den voldsomme veksten av business management utdanningssektoren. Kostnader i programmet og mulighet til å studere i et område med rik historie og kulturarv er alle bidrar til denne veksten. En lavere siviløkonom krever fire års fulltidsstudier og en master 's grad krever to års fulltidsstudier. Studieåret i Marokko har to semestre. Høstsemesteret går fra august til desember og vårsemesteret går fra januar til mai. Mange skoler tilbyr også en kortere sommer sikt.Studerer i Marokko tilbyr fordelen av å studere i et arabisk land som har en track record for å produsere gode forretningsfolk. Studenter som uteksamineres med en siviløkonom fra Marokko vil bli klar til å bli bedriftsledere i den arabiske verden. En dypere forståelse av arabiske kulturen og folket i denne regionen vil bidra med virksomhet i fremtiden. De som forfølge en mastergrad i Business i Marokko vil være i en bedre posisjon for lederroller og kampanjer på grunn av sin utvidede utdanning. Kostnaden av å studere i Marokko er en av fordelene med dette området. De fleste studenter vil finne undervisning å være ganske rimelig. Undervisningen kostnadene i private universiteter vil variere avhengig av og universitetsprogram valgt.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  164
 • Andel av verktøy

  12
 • Internett-abonnement

  31
 • Lokal transport

  13

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  5
 • Kinobillett

  5
 • Litt lokalt øl

  2

Om Marokko

Marokko er et arabisk land som ligger i Maghreb-regionen i Nord-Afrika. Nyter friheten som ikke er vanlig blant sine naboer, har det lenge vært en stor aktør i historien til regionen. I dag er konstitusjonelt monarki blitt et populært turistmål, tiltrekning over 10 millioner turister i året. Sine gamle byer og vakkert fjellterreng trekke folk til Marokko for å oppleve landet 's kultur og skjønnhet for seg selv. Casablanca, dens største by, er en av de største trekker for turister, gjort kjent i klassiske Hollywood-filmer. Som Marokko fortsetter å vokse som en økonomisk og politisk makt, mange mennesker er å snu oppmerksomheten til sin universitetssystemet som en mulighet for internasjonal studie.

Visa Requirements

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Student Visa

Pris og valuta

The student visa fees for Morocco vary based on the nationality of the applicant.

For US citizens, the fees are the following:

 • 3 to 90 days stay period (one entry): $23.85
 • 3 to 90 days stay period (two entries): $35.80

Hvem kan søke om visum?

Many nationalities can enter Morocco for up to 90 days without a visa.

If your study course is longer than 90 days, you will need to get a student visa.

Hvor kan du søke?

Moroccan embassy / Online

Apply for your student visa at the nearest Moroccan embassy in your resident country. You may also be able to send in the application online.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Apply for the visa after you have received a letter of admission to a recognized institution in Morocco.

You will typically need to submit the following documentation:

 • A visa application form duly filled out and signed
 • Original passport (valid for over 6 months at the entry date)
 • Copy of the original passport (Pages 1-3)
 • Two passport size color photos with white background
 • Copy of the admission letter or class registration issued by the school in Morocco
 • Copy of the plane tickets or of the confirmed reservation
 • Certification that you have the required amount of money for maintenance based on the length of your course.

Når bør du søke?

The application processing times are between 2 and 15 working days.

The student visa to Morocco is typically valid for a period of 3 years.

Behandlingstid

15 Days

Arbeidsmuligheter

Foreign residents cannot work in jobs that could be filled by a Moroccan citizen. Student visa holders are usually not allowed to work while they study in Morocco. Check with your embassy.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.

Please note that before a visa can be issued, all student visa applicants must demonstrate strong social and economic ties to their country of residence such that compel their return after a temporary study stay in Morocco.