Keystone logo
Moldova

Beste universiteter for MBA Programmer i Moldova 2024

Antall institusjoner: 4
  • Chisinau, Moldova

  Fra og med 1991, året for uavhengighetserklæringen, startet Republikken Moldova på den vanskelige veien for politiske, økonomiske og sosiale transformasjoner. Under markedsøkonomiens forhold, som ble pålagt som en objektiv legitimitet av historien, og etter oppløsningen av Sovjetunionen, ble vårt land etablert som en stat som startet praktisk talt fra en ny begynnelse.

  • Chisinau, Moldova

  Det tekniske universitetet i Moldova ble grunnlagt i 1964 med første navn "Polytechnic Institute", basert på tekniske og økonomiske spesialiteter overført fra Moldova State University. I første studieår (1964 - 1965) hadde universitetet 5140 studenter (hvorav 2085 heltidsstudenter), gruppert i fem fakulteter: Elektroteknikk, Mekanikk, Teknologi, Konstruksjoner, Økonomi. Lærerstaben hadde 278 lærere, hvorav bare 36 hadde akademiske grader og vitenskapelige titler.

  • Chisinau, Moldova

  University of European Studies of Moldova (USEM) er en høyere privat utdanningsinstitusjon, en komponent i utdanningssystemet i Republikken Moldova og aktiveres i henhold til all relatert lovgivning.

  • Chisinau, Moldova

  Free International University of Moldova (ULIM) ble grunnlagt i 1992 av regjeringsvedtak og er akkreditert av National Council for Academic Assessment and Accreditation of Republic of Moldova. Basert på "non-profit" -prinsippet fungerer ULIM i henhold til grunnloven og lovene som styrer det høyere utdanningssystemet i Republikken Moldova. Free International University of Moldova tilbyr studentene muligheten til å kombinere teoretisk og praktisk kunnskap, i et flerfaglig og tverrfaglig miljø, og forberede dem til å komme inn i et globalisert arbeidsmarked. Med mer enn 30% av studentorganet internasjonalt, er universitetet intensivt involvert i prosesser med internasjonalisering. Fakultetene våre tilbyr 76 studieprogrammer på fire språk (rumensk, russisk, engelsk og fransk) på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. Vår institusjon tilbyr høykvalitets studenttjenester og fasiliteter (universitetshotell, moderne bolighus, kantiner, kafeteriaer, klubber, fritids- og idrettsanlegg, bibliotek, data- / medielaboratorier, domstolsklinikk, etc.).