Keystone logo
Mexico

Studer MBA i Mexico 2024

Studer i Mexico

Som Mexico fortsetter å vokse som en økonomisk makt, vil trekningen av sine mange universiteter også vokse. En av fordelene med å studere business i Mexico er den lave undervisning og den høye kvaliteten på utdanningen. En annen fordel med å ta en MBA i Mexico er muligheten til å studere på spansk. Spansk vokser som en av de ledende språk i verden, og spesielt i den vestlige halvkule. Studenter som kan snakke flytende spansk vil bli svært ettertraktet som denne trenden fortsetter. MBA-programmer i Mexico finner sted i et av universitetene, som er plassert i Mexico 's største byene. Hel- og deltidsstudium alternativer er tilgjengelige, slik at studenter som allerede er i et fagfelt kan fortsette å jobbe som felt mens han studerte. Et utvalg av forretninger Programmet fokuserer, inkludert markedsføring, internasjonal business, økonomi og prosjektledelse, er også tilgjengelige for dem som forfølger høyere nivå business trening i Mexico.Meksikanske universiteter dele skoleårene inn semestre eller trimester. Skolen starter i slutten av juli, og nesten alle universitet får tre uker fri i julen. Den faktiske datoene for semestrene eller trimester vil variere avhengig av valgt universitet. Etter eksamen med en MBA fra et velrenommert meksikanske universitet, vil studentene bli klar til å ta videregående-nivå stillinger i næringslivet. Dette er de ledere og veiledere av t han neste generasjon, og noen kan til og med finne seg i stillinger som kjemper for eier eller daglig leder i et selskap. For de som er flytende i spansk, muligheter for å studere virksomheten i Mexico er helt utmerket.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  316
 • Andel av verktøy

  19
 • Internett-abonnement

  27
 • Lokal transport

  19

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  2

Om Mexico

Som grenser til USA i sør ved Texas, Mexico er den nest mest folkerike land i Latin-Amerika og den mest folkerike land som snakker spansk. Den har en av verdens 's største økonomi og er en sterk produsent av sølv og olje. Regnes av mange som en nyindustrialiserte land og fremvoksende makt, Mexico har mye å tilby den moderne verden. I tillegg til sin økonomiske styrke, er Mexico kjent for sin rike historie. Den har 32 UNESCOs verdensarvliste og er den tiende mest besøkte landet i verden. I dag strømmer folk til Mexico for å utforske eldgamle ruiner og bruke tid på den vakre kysten av denne latinamerikansk land. Krydret, smakfull mat av landet er en annen uavgjort for internasjonale besøkende.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Midlertidig bosatt studentvisum (Residente Temporal Estudiante)

Pris og valuta

USD 30

Kostnaden for å utstede et studentvisum varierer avhengig av nasjonalitet. Det kan være hvor som helst mellom USD 17 og USD 30.

Hvem kan søke om visum?

Hvis du er statsborger eller fast bosatt i Schengen-området, Storbritannia, USA, Canada eller Japan, eller hvis du har et gyldig visum for noen av disse landene, trenger du ikke visum til Mexico hvis formålet med besøket er studerer, og hvis varigheten av oppholdet ikke overstiger 180 dager.

Studenter som er fra andre land, eller som skal på besøk i en lengre periode enn 180 dager, må søke om studentvisum til Mexico.

Hvor kan du søke?

konsulære kontor

Du må søke personlig om et midlertidig studentvisum på det konsulære kontoret nærmest ditt bosted.

Nettsted:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Hvordan lage søknaden?

Søkere må søke om visum personlig gjennom en forhåndsavtalt intervjuavtale.

 1. Gyldig pass med minst 6 måneder etter retur.
 2. Originalt akseptbrev fra skolen/institusjonen i Mexico.
 3. Originalt brev eller sertifikat som indikerer dekning av utgiftene til studenten, inkludert hele stipendet, og i tilfelle de skal bo hos en vertsfamilie, ikke glem å legge ved ID-en til det ledende familiemedlemmet. I tilfelle stipendet eller utgiftene ikke er inkludert, er det obligatorisk å presentere kontoutskriftene for de siste 3 månedene.
 4. Ved mindreårige - Studentens fødselsattest behørig apostillet.
 5. Internasjonale studenter er pålagt å vise bevis på medisinsk/ulykkesforsikring med internasjonal dekning.
 6. Det kreves også medisinsk erklæring som viser god helse og som indikerer at kandidaten er fri fra noen av sykdommene.
 7. Visumbehandlingsgebyr.
 8. Utfylt søknadsskjema.
 9. Ett fotografi i farger, passstørrelse med ansiktet avdekket.

Når søkere har kommet inn på meksikansk territorium, må de innen de første 30 kalenderdagene søke National Migration Institute om oppholdskortet som akkrediterer deres lovlige opphold i landet og lar dem bli i Mexico.

Når bør du søke?

Et meksikansk studentvisum kan utstedes i gjennomsnitt på 2 dager og kan ta opptil 3 uker, avhengig av søkerens nasjonalitet. Du bør søke i god tid.

Gyldigheten av studentvisum er ett år.

Behandlingstid

2 Days

Arbeidsmuligheter

Studenter kan ikke jobbe eller delta i noen lønnsom aktivitet mens de er på studentvisum i Mexico.

Når studenten er invitert av et meksikansk selskap/institusjon til å utføre lukrative aktiviteter, må det meksikanske selskapet/institusjonen be om arbeidstillatelse ved National Migration Institute i Mexico (www.inm.gob.mx).

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Utlendingsmyndighetene kan beslutte å avslå anmodningen om å reise inn i landet dersom søkeren er gjenstand for straffeprosess eller er dømt for en alvorlig forbrytelse.