Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Malta 2023

Antall institusjoner: 18
  • San Gwann

  European Forensic Institute er en institusjon for høyere utdanning på Malta, grunnlagt i 2018 og fullt akkreditert av Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) med lisensnr. 2018-014. Kontoret og laboratoriet vårt er lokalisert i den toppmoderne Malta Life Sciences Park, hvor våre tilstedeværelsestimer og laboratorieøkter finner sted.

  • Valletta

  European Institute of Management ser for seg et særegent annerledes lærings- og forskningsfellesskap fra det 21. århundre der fagfolk jobber sammen og lærer hvordan de kan anvende kunnskap for å finne kort- og langsiktige løsninger for organisasjonen deres og generere positive endringer i jobben og livet.

  • Il-Kalkara

  Global College Malta er en av middelhavsregionens mest prestisjefylte og fremtidsrettede private institusjoner, basert på Malta. Vi er kjent for å tilby eksepsjonelle, høykvalitets undergraduate og post-graduate kurs. Våre holistiske utdanning i verdensklasse og tverrfaglige læreplaner er rettet mot å forberede studentene våre til å ha en tilfredsstillende og svært givende karriere.

  • Pembroke

  ACS – ASOMI College of Sciences er en akkreditert høyere utdanningsinstitusjon, grunnlagt for å utvikle innovative modeller og løsninger innenfor den akademiske konteksten, fremme læringskapasitet orientert mot en treningsopplevelse støttet av effektive verktøy og sette studenten som en reell hovedperson i sentrum av opplæringsvei, som forbereder ham/henne til å bli en vellykket profesjonell.

  • Cospicua

  American University of Malta (AUM) er et universitet i amerikansk stil dedikert til høyere utdanning og forskning for et internasjonalt samfunn med høyeste standard. Studieprogrammene, forskningsaktivitetene og tjenesten til samfunnet forvandler liv og tjener samfunnet ved å utdanne etisk kunnskapsrike borgere, skape kunnskap og sette kunnskap til å fungere i en global setting. AUM utdanner et mangfoldig studentorgan til å bli etisk ansvarlige globale borgere, kritiske tenkere og fremtidige ledere i et faglig utfordrende læringsmiljø. Den streber kontinuerlig for å innovere og forbedre kvaliteten i undervisning, forskning, offentlig tjenesteyting og økonomisk utvikling. Måten AUM leverer studiene utgjør en viktig byggestein i grunnlaget for identiteten. Hvert program guider studentene til å bygge sin kunnskap fra grunnen av og strukturere kunnskap på en sammenhengende og kogent måte. Det tar studentene hele veien fra grunnleggende prinsipper til praktisk praksis med de nyeste industriteknologiene som er relevante for deres felt.

  • Victoria
  • London

  Queen Mary University of London (QMUL), et Russell Group-universitet i Storbritannia, har åpnet en medisinsk campus på Malta, Europa. Vi godtar søknader om inngang til september 2021, og søknadsfristen er lørdag 30. juni 2021.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Birkirkara

  GBSB Global Business School er en internasjonalt godkjent handelshøyskole i Spania og Malta som gir forretningsutdanning på engelsk til studenter fra hele verden og forbereder fremtidige kandidater til å starte en vellykket karriere globalt. GBSB Global Business School støtter høye standarder innen forretningsutdanning validert av mange internasjonale akkrediteringsorganer.

  • Lija

  FA International er en høyere utdanningsinstitusjon basert på Malta og er akkreditert av National Commission for Higher Education (NCFHE) med lisensen n. 2018-006.

  • Mosta

  This institution was built by a group of global educators with experiences across the world. After witnessing the constant changes facing the business world and the root cause of traditional education, we decided to act.

  • Saint Julian's

  Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

  • Malta Online

  Advenio eAcademy ble etablert i 2013 og er en høyere utdanningsinstitusjon (HEI) basert på Malta (MFHEA lisensnummer: 2013-FHI-0006) som henvender seg til en internasjonal klientell av kresne leverandører og lærere av utdanningstjenester.

  • Valletta
  • Rome
  • Msida

  University of Malta (UM) er den høyeste undervisningsinstitusjonen på Malta. Det er offentlig finansiert og er åpent for alle som har de nødvendige kvalifikasjonene. Det er rundt 11 000 studenter og omtrent tolv prosent av studentbefolkningen er internasjonal.

  • Hamburg
  • Valletta

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung ( KLU ) – er et privat universitet som ligger i Hamburgs HafenCity. KLU er et av svært få private universiteter i Tyskland som har rett til å tildele sine egne doktorgrader. Det uavhengige, statssertifiserte universitetets hovedforskningsområder er bærekraft, digital transformasjon og verdiskaping innen transport, global logistikk og forsyningskjedestyring. 2020 KLU feirer sitt 10-årsjubileum under mottoet "10 år med prisvinnende undervisning og forskning".

  • Floriana

  London School of Commerce, Malta Ltd (LSCM) was established in June 2014 as a global higher education provider in Malta and forms part of the London School of Commerce Global Group.

  • Paola

  Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology is the country’s leading vocational education and training institution. Six Institutes in Malta and the Gozo Campus, MCAST offers 180 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to Master’s degrees (MQF Level 1 to Level 7).