Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Kypros 2023

Antall institusjoner: 31
  • Nicosia

  Philips University er en dynamisk institusjon som tilbyr intellektuelt stimulerende og utfordrende bachelor- og doktorgradsstudier. Programmene ved Philips University er velbalanserte, meningsfulle og nyttige for studenter. Universitetsfakultetet, med bevis på undervisning og fremragende forskning og engasjement for studenters læring, leverer programmene.

  • Nicosia

  University of Cyprus har som mål å etablere seg som en foregangsforskningsinstitusjon som oppnår internasjonal vitenskapelig anerkjennelse i europeisk høyere utdanning, tilbyr konkurransedyktige programmer og blir et senter for fortreffelighet i den større Euro - Middelhavsregionen.

  • Egkomi

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), en del av University of Nicosia - det største universitetet på Kypros - utdanningsnettverk, er det første Maritime Academy på Kypros som tilbyr tre kompetansesertifikater. CyMA tilbyr sertifikatene til en offiser med ansvar for navigasjonsvakt (nautisk vitenskap), offiser med ansvar for ingeniørvakt (marin ingeniørfag) og elektroteknisk offiser (marin elektro-teknologi), alt godkjent av Department of Merchant Shipping fra departementet for transport, kommunikasjon og arbeid.

  • Nicosia

  Intercollege er en uavhengig, coeducational, likestillingsinstitusjon for høyere utdanning, som kombinerer de beste elementene i vestlig utdanning, kvalitetsstandarder og en internasjonal filosofi med ekte omsorg for studentene. Intercollege ligger i Nicosia, og har blitt et globalt utdanningssenter som tilbyr en rekke akademiske, profesjonelle og yrkesfaglige studieprogrammer.

  • Paphos

  Enheten for fjernundervisning (DLU) ved Neapolis University bruker den mest moderne elektroniske teknologien for en plattform som tilbyr studenter doktorgradsstudier i moderne spesialiseringer. Formålet med DLU er å støtte studenter og akademikere ved universitetet i både langvarig og kortvarig fjernundervisning. Den grunnleggende filosofien til DLU er å sikre likeverd i tilgang til informasjon og respekt for behovene til hver student ved universitetet vårt. Vår visjon er å lage en enhet som vil være en prototype i fjernundervisning for alle universiteter som tilbyr lignende studieprogrammer.

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

  Final International University (FIU) ble grunnlagt i 2015 i Kyrenia-distriktet på Nord-Kypros som et partnerskap mellom Final Education Institutions, et fremste utdanningsmerke i Tyrkia, og DMG-Akgünler Group, en ledende operatør innen turistsektoren på Nord-Kypros.

  • Ozanköy

  Cyprus Science University vokser sterkt internasjonalt, og er for tiden vert for internasjonale studenter i Nord-Kypros fra 23 land fra Asia, Europa og Afrika. Da institusjonen vår er utstyrt med moderne moderne teknologilaboratorier og undervisningsfasiliteter, er utdanningsmulighetene uten sidestykke. Her på Cyprus Science University tilbyr vi studentene mulighet til å ikke bare utvide sin teoretiske kunnskap, men også deres praktiske erfaringer. Alle internasjonale studenter har rett til 50% stipend når de studerer studiekurs ved Cyprus Science University .

  • Aglantzia
  • Limassol

  CIIM - The Cyprus International Institute of Management er en internasjonal handelshøyskole etablert i 1990 av en gruppe forretningsledere og et team av fremtredende akademikere som representerer noen av verdens beste handelshøyskoler. Vårt mål har vært å trekke på de beste lærerne i utdannet lederutdanning uavhengig av beliggenhet og gjøre talentet og erfaringene deres tilgjengelige på Kypros.

  • Larnaca

  Unicaf er den ledende elektroniske plattformen som tilbyr rimelig og kvalitet på høyere utdanning til dårlige markeder, og jobber med anerkjente universiteter i Storbritannia, USA, Europa og Afrika.

  • Famagusta

  Cyprus West University ble etablert i 2015 og ligger i Nord-Kypros. Som institusjon for høyere utdanning symboliserer den det moderne aspektet av Kypros som er et historisk og kulturelt sentrum av Middelhavet.

  • Nicosia

  The Cyprus Institute er en internasjonal forskningsorganisasjon som ligger i Nikosia, hovedstaden på Kypros. Det opererer under paraplyen av Cyprus Research and Education Foundation, styrt av et internasjonalt anerkjent forstanderskap. Dets oppdrag er å tjene som et vitenskap, teknologi og innovasjonssenter for det østlige Middelhavs- og Midt-Østen-området som tar opp spørsmål av regional relevans og global betydning.

  • Paphos

  Neapolis University på Kypros er et ungt, men dynamisk, raskt voksende universitet som opererer siden 2010 i hjertet av den sjarmerende byen Pafos, på vestkysten av øya Kypros, og tilbyr grunn-, doktorgrad- og doktorgradsprogrammer på både gresk og engelsk . Påmelding til Neapolis University på Kypros inngår studenter i et høyt standard, stimulerende og hyggelig miljø. Den største fordelen med Neapolis er kvaliteten og dedikasjonen til fakultetet, hvorav de fleste har betydelig erfaring med å undervise og gjøre forskning ved europeiske og amerikanske universiteter. Basert på et slikt fakultet og en ambisiøs strategi, blir det raskt et av de beste private universitetene på Kypros.

  • Amsterdam
  • Famagusta

  Et universitet for drømmere og gjørere. Et universitet for neste generasjon, globalt teknaltalent. Et universitet for å starte din fremtid.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 mer

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Strovolos

  Utfordringene i dagens globale økonomi er enorme og er i stadig utvikling. Derfor gir studenter som tar en høyere utdannelse/sertifikat i næringslivet mer mening enn noensinne. CBS tilbyr gjennom sine programmer en rekke akademiske og ikke-akademiske erfaringer for å utstyre våre studenter med kvalitetene til en moderne leder.