Keystone logo
Kypros

Studer MBA i Kypros 2024

Studer i Kypros

Tjene en bedrift grad på Kypros Ifølge Kypros 'Higher Education nettside, landet ' er s høyere utdanning system sterkt påvirket av det europeiske området for høyere utdanning som definert av Bologna-prosessen. Bestående av private og offentlige universiteter, Kypros 'høyere utdanning er regulert av Department of Higher og høyere utdanning, som også slår fast pensum detaljer og undervisning kostnader for offentlige institusjoner. Studenter kan tjene Bachelor 's, Master ' s og Doktorgrad virksomhet grader spesialiserer seg på ulike aspekter av virksomheten og finansnæringen. Eksempler på grader som tilbys inkluderer den populære Master 's of Business Administration, Human Resource Management, Tourism Management, økonomistyring / Investering og markedsføringsstrategi. Skolepenger Årlige undervisning kostnader ved offentlige universiteter kan variere fra en skole til en annen.Stipend er tilgjengelig på de fleste offentlige institusjoner, samt videreutdanning subsidier for studenter som velger å jobbe som instruktør assistenter, lab veiledere og veiledere. Private universitet avgifter kan være betydelig høyere enn offentlig universitet undervisning slik at studenter vurderer en privat skole bør sjekke med den aktuelle skolen der de er interessert for årlig studium utgifter. Hvorfor Tjen en bedrift grad i Kypros? Siviløkonom studentene er garantert en god utdanning i Kypros i tillegg til prestisje å tjene en internasjonalt anerkjent siviløkonom. Kypros tilbyr også rimelige levekostnader og undervisning kostnader minimeres ved tilgjengeligheten av stipend samt gratis medisinsk forsikring for alle som studerer eller arbeider i Kypros.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  567
 • Andel av verktøy

  60
 • Internett-abonnement

  34
 • Lokal transport

  40

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  3

Om Kypros

Kypros er en øy land omgitt av det østlige Middelhavet, og ligger nord for Egypt, sør for Tyrkia, øst for Hellas og vest for Tyrkia. Økonomistudenter som studerer i Kypros vil oppdage at den nordlige delen av Kypros som offisielt kalles den tyrkiske republikken Nord-Kypros. På grunn av denne divisjonen, har Kypros etablert tyrkisk og gresk som sin offisielle språk, med kypriotisk maronittiske arabisk og Armenia som minoritetsspråk. Støttet av en blomstrende turisme bransjen, har Kypros en høy, inntekt per innbygger og en stadig mer utviklet økonomi som rangerer blant de 20 beste på Human Development Index. Kypros ble medlem av EU i 2004 og eurosonen i 2008. Følgelig er Euro valutaen i Republikken Kypros, men ikke i Nord-Kypros, der den tyrkiske lira er fortsatt brukes.På grunn av massiv vekst i Kypros 'eiendomsmarkedet det siste tiåret, studenter tjene spesialiserte business grader orientert rundt å investere, utvikling, salg og kjøp av eiendom på Kypros vil vanligvis finne arbeidsmarkedet mottakelig og fleksibel i Kypros.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

EUR 40

Studentvisumavgiftene varierer og kan være rundt 40 EUR. Gebyrene kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Kandidater som er EU-borgere kan reise inn på Kypros som besøkende. Ved ankomst til utdanningsinstitusjonen skal de levere en rekke dokumenter til opptakskontoret til lærestedet - se under "Hvordan søker man?".

Internasjonale studenter fra land utenfor EU trenger et studentvisum før de reiser inn på Kypros. Studentvisum utstedes kun til internasjonale studenter på heltid. En fulltidsstudent er en som tar minimum 12 studiepoeng i et semester.

Hvor kan du søke?

Ambassade/Høykommisjon/Konsulat for Republikken Kypros

Du bør søke personlig ved ambassaden / høykommisjonen / konsulatet til Republikken Kypros i ditt bostedsland.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Studenter utenfor EU:

Du må oppgi følgende dokumenter når du søker om studentvisum:

 • Fullt utfylt søknadsskjema.
 • Et søknadsgebyr på 15-30 kyprosiske pund (kan ikke refunderes).
 • Fire (4) fotografier i passstørrelse.
 • Attesterte (attesterte sanne) kopier av studentens akademiske kvalifikasjoner.
 • Bevis på ferdigheter i engelsk (hvis mulig)
 • En kopi av passet deres. Passet skal være gyldig i minst ett (1) år fra datoen for studentens ankomst.

Opptakskontoret vil kommunisere detaljer om intervjudatoene og nødvendige dokumenter til kandidatene i tide for intervjuet.

Under visumintervjuet ved ambassaden/høykommisjonen/konsulatet til Republikken Kypros, må kandidaten presentere:

 • Originale akademiske kvalifikasjoner og deres attesterte kopier på engelsk eller engelsk oversettelse. \
 • Passet deres, gyldig i minst ett (1) år fra datoen for deres ankomst til Kypros
 • En nylig vandelsattest utstedt av politiet i opprinnelses- eller bostedslandet.
 • En nylig økonomisk garanti utstedt av studentfadderen

Studenter må melde seg til utdanningsinstitusjonen første arbeidsdag etter ankomst for å registrere seg og fortsette med de gjenværende formalitetene som er nødvendige for utstedelse av midlertidig oppholdstillatelse.
Internasjonale studenter bør registrere seg hos District Police Alien Branch innen syv dager fra ankomstdagen til Kypros.

EU-studenter: Ved ankomst til utdanningsinstitusjonen må de sende inn følgende til opptakskontoret til utdanningsinstitusjonen:

 • Fullt utfylt søknadsskjema.
 • Et søknadsgebyr på 15-30 kyprosiske pund (kan ikke refunderes).
 • Fire (4) fotografier i passstørrelse.
 • Attesterte (attesterte sanne) kopier av studentens akademiske kvalifikasjoner.
 • Bevis på ferdigheter i engelsk (hvis mulig)
 • En kopi av passet deres. Passet skal være gyldig i minst ett (1) år fra datoen for studentens ankomst.
 • En nylig vandelsattest utstedt av politiet i opprinnelses- eller bostedslandet.

I tillegg til ovennevnte må kandidater betale påmeldingsavgift, semesterskoleavgifter og melde seg på fag. Deretter må de søke Migrasjonsavdelingen om midlertidig oppholdstillatelse.

Når bør du søke?

Du bør søke om studentvisum minst 2-3 måneder før planlagt ankomst til Kypros.

Lengden på studentvisumet avhenger av lengden på studieprogrammet ditt.

Behandlingstid

3 Months

Arbeidsmuligheter

Normalt har ikke utenlandske studenter fra land utenfor EU lov til å jobbe gjennom hele studiet på Kypros. Unntak kan opprettes av regjeringen i Republikken Kypros for kurs, der arbeidstillatelser kan utstedes for å tillate praktisk opplæring gjennom sommerferien.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.

Vennligst merk: Studentvisumet utstedes for en bestemt utdanningsinstitusjon. Dersom den utenlandske studenten bestemmer seg for å bytte utdanningsinstitusjon, må man da få ny oppholdstillatelse.

Programmer