Keystone logo

Beste universiteter for MBA Programmer i Kroatia 2023

Antall institusjoner: 21
  • Koper
  • Salzburg
  • Ljubljana
  • + 3 mer

  Alma Mater Europaea er en uavhengig institusjon for høyere læring som spesialiserer seg på å tilby karrierefokusert utdanning i karrieremangelfulle studieretninger. Våre studieprogram er relevante, oppdaterte, tverrfaglige og interaktive.

  • Zagreb

  Fakultet for elektroteknikk og databehandling ved Universitetet i Zagreb (kroatisk akronym: FER) er en ledende institusjon for høyere utdanning og forskning i Republikken Kroatia innen elektroteknikk, databehandling og informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

  • Geneva
  • Zagreb

  SSBM er en global, innovativ og unik skole med elever fra hele verden. Programmene våre ble utviklet med over 30 industripartnere. Vi garanterer sveitsisk kvalitetsutdanning og fortreffelighet. SSBM Geneva er ACBSP-akkreditert og EduQua-sertifisert. Vår VISJON er å være en unik, innovativ og internasjonal forretnings- og ledelsesskole som tilbyr førsteklasses forskning, praksis og utdanning. Vi er forpliktet til kontinuerlig å tilby pedagogisk fortreffelighet og vår ekspertise innen forretningsutdanning gjennom vår innovative banebrytende teknologi og vår høykvalitets læringsopplevelse. Vi oppmuntrer til mangfold og global tilkobling mellom våre studenter, fakultetet og forretningspartnere.

  • Zagreb
  • Split

  Fakultet for kjemiteknikk og teknologi er en bestanddel ved University of Zagreb. Det er organisert i flere avdelinger og stoler som utfører undervisning, vitenskapelig arbeid, profesjonell og konsulentvirksomhet innen kjemiteknikk, kjemi og andre felt.

  • Zagreb

  Universitetet i Zagreb (1669) er det eldste og største universitetet i Sørøst-Europa. Universitetet i Zagreb, som et omfattende, sentralt europeisk universitet, tilbyr utdanning og forskning og på alle vitenskapelige felt (kunst, biomedisin, bioteknologi, ingeniørfag, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap) og et bredt spekter av emner på alle studienivåer fra undergraduate til postgraduate. Med 29 fakulteter, 3 kunstakademier og Universitetssenter for kroatiske studier er det flaggskipsutdanningsinstitusjonen i landet, et sted hvor mer enn 7900 lærere og 72480 studenter utvikler kunnskaper og skaffer seg ferdigheter.

  • Split
  • Zagreb

  Å velge et universitet å gå på er en av de viktigste beslutningene vi tar, og skolen er derfor ansvarlig for å sørge for at alle studentene får den nødvendige kunnskapen, bygger ferdigheter og forbereder seg på den beste måten for forretningsmarkedet den 21. århundre. Misjonen til University College Aspira er å skape en transformerende pedagogisk opplevelse gjennom anvendelse av den beste globale praksis og samarbeid med bransjeledere.

  • Osijek

  University of Osijek er en utdanningsinstitusjon som forbinder vitenskapelig forskning, kunstnerisk skapelse, undervisning og studier, og utvikler dermed vitenskap, profesjon og kunst, forbereder studentene på profesjonelt arbeid basert på vitenskapelig kunnskap og metoder, så vel som kunstnerisk verdi, og utdanner unge forskere , deltar i realiseringen av studentenes sosiale interesser og fremmer internasjonalt, spesielt europeisk samarbeid innen høyere utdanning, i vitenskapelige og kunstneriske aktiviteter. ========

  • Rijeka

  Fakultet for økonomi og næringsliv i Rijeka ble grunnlagt i midten av 1961. Med de første forelesningene som startet 1. november 1961, har fakultetet utdannet økonomiske eksperter spesielt for å styrke den økonomiske utviklingen i den kroatiske kyst- og Istrien-regionen. I 2001 flyttet fakultetet til den nye adressen til I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Osijek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zaprešić

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić vil fortsette å utvikle seg til en høyverdig høyere utdanningsinstitusjon med en klart bestemt profil for utdanning og forskning innen næringsliv og ledelse under bærekraftige utviklingsforhold. Programmene er basert på klare læringsresultater og livslang utdanning og er attraktive for studenter.

  • Zadar

  Zadar har en århundrer gammel universitetstradisjon, den lengste i Kroatia: etter tradisjonen med kirkelig utdanning, først nevnt på 900-tallet, ble en dominikansk institusjon for høyere utdanning Studium generale, senere kjent som Universitas Iadertina, grunnlagt så tidlig som 14. juni 1396.

  • City of Zagreb

  RRiF College of Financial Management ble grunnlagt i 2006 og gjennomførte en tre-årig profesjonell studie Regnskap og økonomi og en to-årig spesialist profesjonell kandidatstudie Corporate Finance.

  • Kosovo

  UBT tilbyr et dynamisk og innovativt akademisk miljø fra det 21. århundre. UBT gir en støttende og utfordrende mulighet for studentene, fakultetet og personalet i deltakende og selvstyrende omgivelser.

  • City of Zagreb

  Entreprenørskap og entreprenørskapskompetanse er viktig i vår tid, som utgjør ryggraden for utviklingen av det moderne samfunnet. Ved en moderne og nyskapende tilnærming til utdanning gjør den European business school Zagreb (EBUS) studentene i stand til praktisk bruk av ekspertkunnskap, ferdigheter og forretningsteknikker.

  • Rijeka

  Det medisinske fakultet ved universitetet i Rijeka er en offentlig opplærings- og vitenskapelig institusjon, hvis oppgave er utdannelse av studenter i medisin, tannmedisin og sanitærteknikk, med sikte på å tilegne seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å forebygge sykdommer, for å opprettholde og forbedre helsen, samt pasientenes helsetjenester og rehabilitering. Den pedagogiske prosessen er nært knyttet til den vitenskapelige forskningen innen det vitenskapelige området biomedisin og helsetjenester, men også i de tverrfaglige vitenskapelige områdene, hvis resultater og funn nødvendigvis integreres i utdanningsprosessen, med sikte på en livslang og bærekraftig utvikling av samfunnet vi bor i.