Keystone logo
Frankrike

Beste universiteter for MBA Programmer i Frankrike 2023

Antall institusjoner: 246
  • Bordeaux, Frankrike
  • Lyon, Frankrike
  • + 5 mer

  Siden opprettelsen i 1993, tilbyr ESMA en opplæring i CG Animation & FX cycle, som stadig har utviklet seg i kontakt med animasjonsfagfolk som følger oss hvert år. Denne opplæringen, som tilsvarer et fransk Bac + 5 nivå (RNCP nivå 7), nyter nå internasjonal anerkjennelse fra den profesjonelle verden, og støtte fra de største navnene innen animasjon. Oppdag dette kurset foreslått på våre campuser i Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes og Toulouse; Montreal i Canada. Den engelske versjonen av opplæringen leveres på campusene Lyon og Montpellier.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  Et konsortium av europeiske universiteter utviklet et nytt og innovativt pan-europeisk EUMaster4HPC-program med fokus på høyytelsesløsninger. EUMaster4HPC samler de store aktørene innen HPC-utdanning i Europa for å trene neste generasjon av svært dyktige og talentfulle HPC-eksperter for å drive den europeiske digitale transformasjonen. EUMaster4HPC er avhengig av innovative læreplaner og undervisningsparadigmer, akademisk dyktighet, HPC-eksperter i verdensklasse, tilgang til superdatasentre og sterk industristøtte.

  • Nancy, Frankrike

  Mines Nancy er en av de beste Graduate Engineering Schools (9. beste ingeniørskole i Frankrike) og viden kjent internasjonalt (rangert 17., 51. og 76. etter ARWU-rangering). Skolen er dedikert til å gi en utdanning av topp kvalitet med sterk vekt på forskning og innovasjon. Våre studenter er opplært til å være innovative ingeniører og ledere med sterk bakgrunn innen naturvitenskap og humaniora, utstyrt med bred ekspertkunnskap og evne til å jobbe i flerkulturelle miljøer og takle de komplekse utfordringene i dagens samfunn.

  • Strasbourg, Frankrike

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Hellas
  • + 4 mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability er et sterkt partnerskap mellom ni universiteter som utvikler vitenskap og innovasjon til et knutepunkt for ekspertise innen Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability fremmer felles europeiske verdier og en styrket europeisk identitet ved å bringe sammen en ny generasjon europeere, som kan samarbeide og jobbe innenfor ulike europeiske kulturer, på ulike språk og på tvers av landegrenser.

  • La Rochelle, Frankrike

  EIGSI La Rochelle er en post-baccalaureate generalist ingeniørskole. Skolen tilbyr vitenskapelig, humanistisk opplæring, bærer teknisk kunnskap og resolutt ledet av CSR i dens sosiale, miljømessige og økonomiske dimensjoner. EIGSI har 1500 elever fordelt på to campus i La Rochelle i Frankrike og Casablanca i Marokko. EIGSI ble grunnlagt i 1901 i Paris, og er en av de eldste ingeniørskolene i Frankrike.

  • Paris, Frankrike

  American Graduate School i Paris (AGS) tilbyr amerikanske høyere utdanningsprogrammer til studenter fra hele verden. AGS er en liten, elite forskerskole som kombinerer alle kvalitetene til et høyskoleuniversitet med et intimt og flerkulturelt læringsmiljø. AGS spesialiserer seg på internasjonale relasjoner og diplomati, og dekker et bredt spekter av emner som NGO-ledelse, konfliktløsning, miljøpolitikk og områdespesialiseringer (Afrika, Midtøsten, Asia og Europa), blant andre. Skolen drar full nytte av sin strategiske beliggenhet i en stor internasjonal by som Paris ved å arrangere gjesteforedrag, besøk og nettverksarrangementer. AGSs fremragende fakultet består av lærde, tidligere ambassadører og andre utøvere hentet fra det mangfoldige Paris-samfunnet. Mer enn 60 nasjonaliteter har vært representert innenfor AGS-fakultetet og studentorganet i løpet av de siste tjuefem årene, noe som bringer flere perspektiver inn i klasserommet og fremmer en dialog og forståelse som er kjernen i skolens oppdrag: fred gjennom utdanning.

  • Saint-Martin-d'Hères, Frankrike

  Grenoble INP – Pagora, UGA, er en statsfinansiert ingeniørskole som spesialiserer seg på fiber, biobaserte materialer, papir og trykte medier. Det tilbyr master-nivå og lærlingbasert ingeniøropplæring med støtte fra store industri- og forskningsaktører i Frankrike og i utlandet.

  • Gif-sur-Yvette, Frankrike

  CentraleSupélec er en offentlig institusjon under ministeriell charter, viet til vitenskap og ingeniørfag. Dette charteret er delt mellom departementet for høyere utdanning, forskning og innovasjon, og departementet for økonomi, industri og digital teknologi.

  • Angers, Frankrike

  IAE Angers ble opprettet 1. januar 2020 og er universitetslederskolen ved University of Angers. Det er også en del av IAE France nasjonale nettverk.

  • Paris, Frankrike
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 1 mer

  Grunnlagt i 1970, Université Paris Pantheon-Assas er arvingen til 'La Sorbonne», det tidligere Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris siden 1200-tallet. Universitetet er nasjonalt og internasjonalt anerkjent som det ledende franske universitetet i jus, forpliktet til å sikre det høyeste nivået av fortreffelighet, med hensyn til alle rettsområder.

  • Paris, Frankrike

  Opprettet i 1972 av store eiendomsaktører, ESPI Group – grunnlagt under assosiativ status (lov av 1901) – er en privat høyere utdanningsinstitusjon hvis kvalifikasjoner er anerkjent av staten nivå 6 (Bac + 3) og nivå 7 (Bac+5) ), eller skolevitnemål, og registrert i National Directory of Professional Certifications (RNCP), med en Bachelor-syklus og en Professional Master-syklus (6 spesialiseringer). 50 års eksistens har tillatt konsernet å slå rot i alle eiendomsvirksomheter. I dag er studentene våre spredt over campusene i Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon og Montpellier.

  • Canterbury, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Etterbeek, Belgia
  • + 2 mer

  University of Kent er et globalt anerkjent universitet. Vi inspirerer våre nyutdannede til å gjøre enestående ting i verden.

  • Paris, Frankrike

  Grunnlagt i Wien i 2003, av Dr. Alfred Pritz, Prof. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter og Elisabeth Vykoukal, Sigmund Freud University (SFU) er et privat universitet offisielt akkreditert av den østerrikske staten siden 2005.

  • Montpellier, Frankrike

  MBS ble grunnlagt i 1897, og tilbyr franske og internasjonale talenter, unike i sitt mangfold og bakgrunn, utmerket opplæring av en internasjonalt anerkjent fransk lederskole. En engasjert og inkluderende ledelsesskole, MBS utdanner forløperne til den ansvarlige økonomiske overgangen.