Keystone logo
De forente arabiske emirater

Studer MBA i De forente arabiske emirater 2024

Studer i De forente arabiske emirater

Tjene en bedrift grad i de forente arabiske emirater Bachelor, Master og Doktorgrad grader i forretnings- og virksomhets spesialiteter er tilgjengelig i UAE mot offentlige og private universiteter. Kommisjonen for Academic Akkreditering har blitt etablert av departementet for høyere utdanning og forskning for å sikre riktig lisens påføres høyere utdanningsinstitusjoner samt deres studieprogrammene. I tillegg til universiteter, UAE også har internasjonale universiteter kalt globale partnerskap som er plassert i spesielle soner kalt Academic City og Dubai Knowledge Village. Globalt samarbeid er multi-universitetet komplekser som faller i området studenter som, uansett grunn, ikke kan studere i utlandet, men ønsker å få en lærerik opplevelse som ligner til å studere i utlandet.Skolepenger og lengde Degree Programs studium lengder tilsvarer europeiske program lengder, med en Bachelor of Arts tar tre til fire år og en Master 's ta ytterligere ett eller to år. Gjennomføringstid for doktorgrad grader avhenger av området av spesialisering at studenten forfølger, med noen områder som krever mer akademisk forskning enn andre. Skolepenger er mye høyere i UAE enn de fleste andre land. Selv om det er økonomisk støtte for studenter som kvalifiserer seg, er det mange ikke kvalifiserer bare fordi inntekt per innbygger er godt over gjennomsnittet og gass / energiprisene er lave. Hvorfor Tjen en bedrift grad i UAE? Jo høyere utdanningssystemet i UAE har utvidet og utviklet seg betydelig det siste tiåret, og tilbyr nå et bredt utvalg business grader, fra en BA i Applied Business og Global Economy til en Master 's grad i International Business eller markedsføring og finans.Jobbmuligheter finnes, men konkurransen er hard blant selskaper som ønsker å ansette bare de beste og smarteste UAE grad holdere.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  673
 • Andel av verktøy

  53
 • Internett-abonnement

  91
 • Lokal transport

  68

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  11
 • Litt lokalt øl

  9

Om De forente arabiske emirater

Dele land grenser med Saudi-Arabia og Oman og sjøgrenser med Pakistan, Iran og Qatar, De forente arabiske emirater (UAE) er et ganske nytt land (est. 1971) består av syv emirater (fyrste) hver styrt av en emir som, som en gruppe, omfatter UAE 's Federal Supreme Council. Abu Dhabi er hovedstaden i De forente arabiske emirater, arabisk er det offisielle språket og Islam er den offisielle religionen. På grunn av sin massive olje- og gassreserver, nyter UAE en høy inntekt økonomi og betydelig handelsoverskudd. Dubai er UAE 's mest folkerike byen og er også ansett virksomheten sporten til Afrika og Vest-Asia, fyre opp en økonomi bare andre til Saudi-Arabia, med en BNP på over $ 370 000 000 000 årlig. I tillegg har UAW blitt rangert på topp 20 beste nasjoner til å gjøre forretninger med, basert på sin regulatorisk miljø og voksende økonomi.

Visumkrav

Studenter som ønsker å studere i UAE må søke om UAE Student Visa. Studentvisum tilbys for heltidsprogrammer. Det er korttids- og langtidsvisum.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

UAE studentvisum

Pris og valuta

Kostnaden for en oppholdstillatelse for student avhenger av sponsoren (forelder eller universitet), sponsorens jurisdiksjon (i tilfelle av universitet), hvis søkeren er innenfor eller utenfor UAE og om søknaden behandles i en normal eller fremskyndet måte.

Hvem kan søke om visum?

De forente arabiske emiraters lov krever at alle ikke-nasjonale (unntatt GCC-statsborgere) studenter skal få en "Student Entry Permit", etterfulgt av et "Student Residence Visa" for varigheten av studiene. Medlemslandene i GCC (Gulf Cooperation Council) er Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater.

Hvor kan du søke?

UAE universiteter

UAE Student Visa for internasjonale studenter tilrettelegges av UAE-universitetene selv. Studentene kan sende dokumentene sine direkte til universitetet.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Når universitetet sender deg tilbudsbrevet for programmet og du godtar det, vil det starte visumsøknadsprosessen. UAE-studentvisumet krever ikke at internasjonale studenter møter til et eget visumintervju.

Selv om dokumentasjonsprosessen kan variere fra universitet til universitet, er noen av de ofte påkrevde dokumentene for UAE Student Visa:

 • Farget passkopi gyldig i minst syv måneder.
 • Farget fotografi i passstørrelse
 • Utfylte universitetsskjemaer
 • Kopi av kvittering for undervisning og visumavgift
 • Fullført sykeforsikringsdokumentasjon

Når bør du søke?

Ideelt sett bør studentvisumprosessen starte minst 1–2 måneder før semesterstart, slik at de kan ta seg av de andre aspektene ved avreisesjekklisten. Det tar vanligvis rundt 15–20 dager før visumet behandles, men det varierer fra universitet til universitet. Internasjonale studenter har også muligheten til å velge Ekspressbehandling, som koster mer enn vanlig behandling. Under ekspressbehandling kan studenter få UAE Students Visa innen 10 dager.

UAE studentvisum er gyldig i en periode på 12 måneder. Internasjonale studenter må fornye studentvisumet på slutten av 12-månedersperioden hvis programmet er lengre enn denne perioden. Studentene vil bli belastet med et visumfornyelse og helseforsikringsgebyr for fornyelsen. Internasjonale studenter må sende inn visumfornyelsesdokumentene sine minst en måned før datoen for visumets utløp.

Behandlingstid

20 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter i UAE kan ta opp på campus, så vel som off-campus arbeid. Imidlertid vil de kreve tillatelse fra universitetet for dette. Hvis studenter har universitetssponsing, kan de henvende seg til UAE Labour Department for å få tillatelse til å ta deltidsjobber i UAE.

Den omtrentlige kostnaden for en studentoppholdstillatelse er Dh2 500 ekskl. depositum (hvis aktuelt), filåpningsgebyrer (hvis aktuelt), legalisering av dokumenter og oversettelse (hvis nødvendig). Ytterligere avgifter på Dh500 for en studentarbeidstillatelse vil gjelde.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Det er vanligvis tre grunner til at ditt UAE-studentvisum kan bli avvist:

 1. Immigrasjonsorganet kan nekte det.
 2. Universitetsregistratoren kan avvise det.
 3. Studenten kan ikke klare den medisinske testen (påkrevd under søknadsprosessen for studentvisum).