Keystone logo
Canada

Studer MBA i Canada 2024

Studer i Canada

For studenter som vurderer internasjonal student for business, Canada tilbyr et bredt spekter av muligheter. I gjennomsnitt, internasjonale studenter melde i studieprogrammer i kanadiske høyere utdanningsinstitusjoner betalte i gjennomsnitt 14.000 CAN dollar per år. Skiller seg imidlertid dette tallet betydelig fra en skole til den neste. Private skoler har en tendens til å koste betydelig mer. Internasjonale studenter er ofte ønsket velkommen på de fleste høgskoler og universiteter i Canada. Noen av de største handelshøyskolene i landet ligger i Montreal, Vancouver, Toronto, men også mange andre studiesteder. Noen programmer er tilgjengelig på fransk, et språk som er til stede for det meste i området i Quebec. De fleste andre programmer blir undervist på engelsk. Hva er Business Education Som i Canada? Studenter med godkjent utdanning på høgskolenivå kan være i stand til å søke om en graduate program for å tjene en MBA.Studenter som ikke har gjort det kan ofte melde i Canada 's undergraduate business programmer for å arbeide mot en bachelor ' s grad. De fleste studieprogrammer ta fire år å fullføre, med master 's utdanning ta ytterligere to år. Noen programmer kan gjennomføres raskere enn dette, og andre kan ta lengre tid. Hva er alternativene for internasjonale studenter? Internasjonale studenter kan ofte melde i Canada 's høyere utdanning ved ganske enkelt å bruke for programmer gjennom den ønskede skolen. Studenter har en tendens til å melde deg på våren for å delta i høst, selv om noen skoler tilbyr varierte tidsplaner. Dersom studenten er akseptert, kan han eller hun da bli pålagt å skaffe en student visum for å studere i landet. Mulighetene for internasjonale studenter som velger å forbli i Canada kan være bra. Mange studenter kan få arbeid visum hvis de er innleid gjennom praksisplasser eller arbeidsprogram.Det er muligheter i Canada innenfor virksomheten arena, selv om det er betydelig konkurranse fra toppstudenter.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  624
 • Andel av verktøy

  47
 • Internett-abonnement

  58
 • Lokal transport

  67

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  9
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  5

Om Canada

Av mange grunner, kan internasjonale studenter ønsker å vurdere å melde deg på handelshøyskolen i Canada. Landet, som ligger i Nord-Amerika, er en moderne, vestlige land med ulike kulturelle aspekter til det. Det er hjem til 35 millioner mennesker. Det er et av de rikeste landene i verden, med en høy inntekt per innbygger og høy Human Development Index rating. Studere i Canada kan gi studentene en internasjonal erfaring som er rik på historie og kultur, samt i noen av de mest moderne og avanserte økonomistudenter i verden. Før innmelding må elevene vurdere noen viktige ting om Canada 's virksomhet utdanning alternativer.

Visumkrav

For å studere i Canada lenger enn 6 måneder, må du få en kanadisk studietillatelse, som fungerer som et kanadisk studentvisum for varigheten av oppholdet.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

kanadisk studietillatelse

Pris og valuta

CAD 150

Hvem kan søke om visum?

De fleste utenlandske statsborgere må søke om studietillatelse. En studietillatelse, når den er utstedt, tillater en utenlandsk statsborger å studere i Canada ved et godkjent institutt for varigheten av det angitte kurset eller programmet. I noen tilfeller trenger du ikke studietillatelse for å gå på skole i Canada:

 1. Hvis kurset eller programmet du har tenkt å studere har en varighet på mindre enn 6 måneder.
 2. Hvis du er et familiemedlem eller ansatte til en utenlandsk representant til Canada.
 3. Hvis du er medlem av en utenlandsk væpnet styrke. Du vil imidlertid fortsatt trenge en elektronisk reiseautorisasjon (eTA) for å fly til Canada.

Hvor kan du søke?

Søknad på nett/papir

Du kan søke om en kanadisk studietillatelse enten online eller gjennom en papirsøknad, som kan fås fra nettstedet Citizenship and Immigration Canada (CIC).

Nettsted:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Hvordan lage søknaden?

1. Du må først innhente et standardisert akseptbrev fra en anerkjent leverandør av høyere utdanning.

2. Neste trinn er å få en kanadisk studentvisumsøknadspakke, enten fra CIC-nettstedet (http://www.cic.gc.ca) eller ved å kontakte ditt lokale visumkontor, eller den kanadiske ambassaden eller konsulatet i ditt hjem land.

3. For å få søknadspakken din, må du svare på noen spørsmål om deg selv på CIC-nettstedet. Disse spørsmålene vil avgjøre om du er kvalifisert til å søke online om en kanadisk studenttillatelse, og hvilke dokumenter du må oppgi. Hvis du blir funnet kvalifisert, vil du motta en personlig sjekklistekode, gyldig i 60 dager, som du trenger for å sende inn søknaden din online. Sørg for å skrive ut siden som inneholder koden din for fremtidig referanse. Siden vil også inneholde en søknadsguide, et estimert studieavgiftsbeløp, en liste over dokumenter du må sende inn sammen med søknaden din, og retningslinjer for de neste trinnene dine.

4. Når du er klar til å søke, oppretter du en MyCIC-konto, hvor du skriver inn din personlige sjekklistekode. Du vil da motta din personlige dokumentsjekkliste som lar deg laste opp og sende dokumentene dine til CIC.

5. Når du har dokumentene og søknadsskjemaet klart og har betalt avgiftene, kan du sende inn den utfylte søknaden til CIC.

6. Noen søkere må kanskje delta på et intervju på deres lokale visumkontor.

7. Når søknaden din er godkjent, vil du motta et introduksjonsbrev, mens studenter fra land som krever en elektronisk reiseautorisasjon (eTA) og/eller et midlertidig oppholdsvisum vil få utstedt disse om nødvendig. eTA vil bli knyttet til passet ditt. Det er viktig at du reiser med passet du brukte da du søkte om studietillatelse. eTA vil være gyldig i fem år eller til passet ditt utløper, avhengig av hva som kommer først.

8. Presenter disse sammen med passet ditt, bevis på din økonomi og akseptbrevet ditt (og eventuelle andre dokumenter du har blitt bedt om å ta med) til Canada Border Services Agency (CBSA) i Canada, som deretter vil utstede din kanadiske studietillatelse og gi deg tilgang til Canada. De nødvendige dokumentene for studentvisum i Canada inkluderer:

 • Utfylt søknadsskjema;
 • Det originale akseptbrevet fra universitetet;
 • Et gyldig pass/reisedokument, som også lar deg returnere til hjemlandet ditt. Hvis du bor i USA, er dette ikke nødvendig;
 • To nyere bilder i passstørrelse, med spesifikasjoner av navn og fødselsdato på baksiden;
 • Bevis på økonomisk støtte under studiene som representerer: skolepenger + 833 CAD/måned (for alle provinser, unntatt Quebec) eller skolepenger + 917 CAD/måned (Quebec);
 • Et forklaringsbrev;
 • Hvis du har tenkt å studere i Quebec, trenger du også et Certificat d'acceptation du Québec, engelske og franske oversettelser for dokumentet ditt, en erklæring fra oversetteren og en bekreftet kopi av originaldokumentene;
 • Bevis på at du har betalt studietillatelsesavgiften (150 CAD).

Når bør du søke?

Behandlingstiden varierer. Det avhenger av hvilken type søknad du sender inn, og hvor den behandles. Papirsøknader tar vanligvis omtrent dobbelt så lang tid som elektroniske søknader. Det anbefales alltid å sjekke behandlingstidene i god tid: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Når du har en kanadisk studietillatelse, kan du søke om å fornye den fra Canada hvis du bestemmer deg for å fortsette studiene.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

Du kan jobbe på eller utenfor campus i opptil 20 timer i løpet av universitetsseestre og heltid i pauser som vinter- eller sommerferier, uten behov for arbeidstillatelse. For å kvalifisere må du ha gyldig studietillatelse og være fulltidsstudent. Du trenger også et Social Insurance Number (SIN) fra Service Canada for å jobbe i Canada eller motta fordeler og tjenester fra offentlige programmer. Studietillatelsen din blir ugyldig 90 dager etter at du har fullført studieprogrammet, så du må skaffe deg en arbeidstillatelse etter endt utdanning hvis du ønsker å bli i Canada etter studiene og søke arbeid. Denne er gyldig i tre år.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Et kanadisk studentvisum kan avslås hvis visumansvarlig mistenker at søkerens hensikt med å reise til Canada ble feilfremstilt - hvis et studiekurs ikke var den virkelige grunnen til at en person søkte. Enda mer sannsynlig er at beviset på midler som er gitt kan være utilstrekkelig for de forventede utgiftene til undervisning, mat, husleie osv., eller kanskje ikke være klart tilstrekkelig for et påstått studieløp.