Keystone logo
Brasil

Studer MBA i Brasil 2024

Studer i Brasil

I dag er mange økonomistudenter snu til Brasil som de søker en siviløkonom fra en emergent økonomi. Ennå, får en siviløkonom i Brasil bringer noen betydelige utfordringer. De som vurderer en master 's in business fra Brasil trenger å forstå disse utfordringene. De fleste universiteter tilbyr MBA-programmer på en deltid, ikke en full-time basis. Høye renter på studielån gjør det vanskelig for nasjonale studenter å forfølge en fulltids grad i dette feltet, så de fleste studentene er arbeids studenter. Dette betyr at det 's vanskelig å si hvor lenge, spesielt, vil programmet ta. De fleste programmer tilbys i portugisisk, så kunnskap om morsmålet Brasil er nødvendig for å lykkes i dette feltet. Brasil har mange universiteter, men bare en håndfull er åpent for internasjonale studenter, og bare en håndfull har MBA-programmer. Finne et universitet som gjør begge deler er utfordringen for de som ønsker å studere business i Brasil.Lov av direktiver og baser av brasilianske utdanning krever at alle akademiske år, inkludert universiteter, for å ha 200 dager. De fleste universiteter begynner sin skoleåret den første uken av februar, deretter avslutte den første uken i desember, med en to-ukers pause i juli for vinteren. I de nordlige områdene av Brasil, derimot, kan skoleåret følger det av nordlige land, som starter i september og slutter i juni. Akademiske termer kalles enten perioder eller semestre i Brasil. Kostnaden for en MBA i Brasil kommer til å variere avhengig av den valgte universitetet. Stipender er tilgjengelige. Etter eksamen med en MBA-grad i Brasil, kan du forvente å finne bedre jobbmuligheter i bedrifter i hele Sør-Amerika.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  185
 • Andel av verktøy

  23
 • Internett-abonnement

  19
 • Lokal transport

  41

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  7
 • Litt lokalt øl

  2

Om Brasil

Kjent som hjemmet til regnskogen i Amazonas, Brasil er det største landet i Latin-Amerika. Det er også den største portugisisktalende land i verden, gir det skillet mellom portugisisk-talende folk. Brasil har også æren av grenser alle søramerikanske land, med unntak av Ecuador og Chili. Fordi Brasil inneholder verdens 's syvende største økonomi i både BNP og kjøpekraft, og er en av verdens ' s raskest voksende økonomier, er virksomheten i Brasil et lovende felt. Det er ansett som en voksende global makt og er klar til å ha en mektig posisjon i den globale økonomien i nær fremtid.

Visumkrav

Alle studentvisum i Brasil kalles Temporary Visa IV, eller VITEM-IV.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum (VITEM-IV)

Pris og valuta

Prisene for studentvisum til Brasil varierer avhengig av søkerens nasjonalitet. Følgende kostnader kan endres:

 • For statsborgere i De forente arabiske emirater: 95 USD
 • For statsborgere i Frankrike: 140 USD
 • For britiske statsborgere hvis visum er gyldig i opptil 180 dager: 40 USD
 • For britiske statsborgere hvis visums gyldighet overstiger 180 dager: USD 195
 • For statsborgere i USA: 160 USD
 • For borgere fra andre land: 40 USD

Hvem kan søke om visum?

Alle utlendinger som ønsker å studere i Brasil - uten noen immigrasjonsmål eller intensjon om å utføre betalte aktiviteter som ikke er praksisplasser - må søke om studentvisum. Hovedkravet for å få studentvisum er at du er registrert ved et brasiliansk universitet som er registrert hos utdanningsdepartementet i Brasil.

Hvor kan du søke?

På nærmeste generalkonsulat eller brasilianske ambassade

Du kan søke om studentvisum til Brasil på nærmeste generalkonsulat eller Brasilianske ambassade.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Du bør konsultere generalkonsulatets nettsted for å få en søknad om studentvisum, en liste over krav og for å bekrefte søknadsprosessen og tidsplanen. Gjør definitivt avtalen med ditt konsulat eller ambassade så snart som mulig.

For å søke om en VITEM-IV, er det nødvendig å utarbeide følgende dokumentasjon:

 • Søkerpass som ikke kan utløpe innen 6 måneder og må ha minst to blanke sider
 • Ett visumsøknadsskjema per søker, generert online
 • To bilder i størrelsen 3 cm x 4 cm
 • Bevis på bosted innenfor jurisdiksjonen til den konsulære seksjonen av ambassaden de siste 12 månedene
 • Ikke-kriminalitetsattest utstedt av søkerens lokale politiavdeling for søkere over 18 år, utstedt mindre enn 90 dager før søknaden
 • Bevis på stipend, hvis ikke, bevis på økonomisk evne til å betale for hele varigheten av kurset
 • Bevis på påmelding i institusjonen som bekrefter at søkeren vil delta på et studiekurs, med tydelig angivelse av antall timetimer per uke
 • Notarisert fødselsattest eller erklæring
 • Sertifikat utstedt av den tidligere utdanningsinstitusjonen som angir utdanningsnivået til søkeren
 • Dersom søkeren er under 18 år og ikke reiser sammen med sine foreldre eller foresatte, skal en attestert kopi av fødselsattest sverget oversatt til portugisisk eller engelsk og en autorisasjon for brasiliansk visumutstedelse for mindreårige signert av begge foreldre eller foresatte hos en offentlig notarius.
 • Helseforsikring gyldig i Brasil som tilbyr dekning for behandling og sykehusinnleggelse, eller PB4 i tilfelle studenter fra Portugal

Når bør du søke?

Behandlingstiden kan være rask og ta bare et par dager, men dette avhenger av landet.

VITEM-IV er gyldig for inntil ett år av gangen, avhengig av hvilket emne studenten er påmeldt, og kan fornyes så mange ganger det er nødvendig for at studenten skal fullføre emnet. Forespørselen om å forlenge visumet må gjøres hos en føderal politiavdeling eller i justisdepartementet innen 30 dager før gjeldende visum utløper. For å fornye visumet etter ett år, må du vise dokumentasjon fra universitetet som beviser at du har rimelig oppmøte og ytelse for å fortsette kurset.

For praktikanter er studentvisumet gyldig i ett år og kan ikke fornyes.

Etter at studentvisum er gitt til søkeren, har studenten tre måneder på seg til å reise inn i Brasil. Etter å ha kommet inn i Brasil har studenten opptil 30 dager på seg til å registrere seg hos den føderale politiavdelingen i byen de skal bo i.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

De som kommer til Brasil med VITEM-IV har ikke lov til å drive med betalte aktiviteter som ikke er praksisplasser. Utenlandske studenter som er villige til å være praktikanter i Brasil har imidlertid lov til å utføre betalte aktiviteter. For praksisplasser på inntil fire måneder er det ikke behov for en formell kobling med en brasiliansk utdanningsinstitusjon. For praksisplasser som varer lenger enn fire måneder, er en formell kobling med en brasiliansk utdanningsinstitusjon obligatorisk.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?