Keystone logo
Australia

Studer MBA i Australia 2024

Studer i Australia

Australia er en nasjon som ligger langt sør på den sørlige halvkule. Dette kulturelt mangfoldig nasjon er kjent for sin raffinement samt sin robuste outback. Den har også en verdensklasse utdanning system, og å være en engelsktalende land, har blitt svært populært blant internasjonale studenter som søker avansert business trening. Mesteparten av befolkningen i Australia har lagt seg på den sørlige og østlige kystområder. Australia 's blomstrende økonomi har gitt det den femte største inntekten i verden per innbygger. I dag er de største næringene finnes primært i sine naturressurser. Turisme er også en viktig del av "Land Down Under " og dets blomstrende økonomi.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  769
 • Andel av verktøy

  67
 • Internett-abonnement

  53
 • Lokal transport

  103

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  9
 • Kinobillett

  13
 • Litt lokalt øl

  6

Om Australia

Business programmer i Australia er funnet i landet 's en rekke universiteter og høyskoler, med universitetene være den beste plasseringen for en Masters of Business grad. Disse skolene er vanligvis plassert langs kysten i landet 's mer urbane områder. De som ønsker å studere business i Australia vil finne det en innbydende land for internasjonale studenter. De fleste av høyskoler og universiteter er vant til å ha internasjonale studenter og har programmer for å hjelpe dem akklimatisere seg til skolen og kulturen i landet. Den australske skoleåret går fra mars til oktober, og er delt i to semestre. Studenter må være i stand til å bevise ferdigheter i det engelske språket for å bli akseptert i et av studieprogrammene, som alle klasser i disse programmene blir undervist på engelsk. Kostnaden for en MBA vil variere avhengig av høyskole eller universitet valgt.Studenter bør planlegge å delta på minst to heltids semestre for å oppnå en MBA-grad, men mer forskning kan være nødvendig for visse spesialisering eller eller kurs. En MBA er ideell for de som søker lederstillinger. Det posisjoner studenten godt for karriereutvikling og høyere inntekt innenfor virksomheten feltet. Fordi Australia 's utdanningssystemet er kjent over hele verden for sin kvalitet, vil studenter som uteksamineres med en siviløkonom fra et australsk universitet bli akseptert i internasjonale forretningsposisjoner. Etter eksamen, kan studentene som får en mastergrad i Business Administration grad i Australia være kvalifisert for medlemskap i mange fagmiljøer innen Australia og New Zealand. Graduation er ikke garantert aksept, men det er en del av kravene til aksept.

Visumkrav

For alle studieprogrammene må du søke om et underklasse 500 studentvisum.

Spesialkategorivisumet (underklasse 444) er for New Zealand-borgere som ønsker å studere i Australia.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

AUD 560

Gjeldende avgifter for å søke om studentvisum er satt til $560 AUD (~400 €). Prisen er alltid den samme uansett lengde på studiene. Vær oppmerksom på at denne prisen kan variere avhengig av hvor du søker om studentvisum (Australia eller på land).

Hvem kan søke om visum?

Alle som melder seg på som internasjonal student på et kurs som varer i fire måneder eller mer i Australia, trenger et studentvisum. For å søke om australsk studentvisum, må du ha et ubetinget tilbud om plass ved et universitet, ha akseptert dette stedet skriftlig og betalt det nødvendige depositumet for studieavgift. Programmet du velger må være mellom 12 og 52 uker for å være kvalifisert for studentvisum.

Hvor kan du søke?

Online system

Dette underklasse 500-visumet må søkes om ved hjelp av det elektroniske systemet.

Nettsted:https://www.homeaffairs.gov.au/

Hvordan lage søknaden?

Før du søker om visum, må du få en bekreftelse på påmelding (COE) eller et tilbudsbrev som bekrefter at du har blitt akseptert på et kurs registrert under Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS).

Når du fyller ut ditt elektroniske visumsøknadsskjema, må du fremlegge bevis på at du oppfyller:

 1. Økonomiske krav - beløpet du trenger for å bevise at du har for levekostnader (atskilt fra undervisning og reise) er satt til AU$19,830 (~US$15,170) for et år. Alternativt kan du vise bevis på at din ektefelle eller foreldre er villige til å støtte deg og at de tjener minst AU$60 000 (~US$45 850) i året.
 2. Krav til engelskkunnskaper - Hvis du ikke er fra et engelsktalende land (og ikke har fullført minst fem års studier i et engelsktalende land), må du bevise at du kan snakke engelsk til det nødvendige nivået med IELTS , TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic, eller Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Helsekrav - Noen studenter kan bli bedt om å ta en medisinsk og/eller radiologisk sjekk for å vise at de er ved god helse (dette gjelder for eksempel de som har tenkt å utdanne seg til lege, tannlege eller sykepleier). Bortsett fra de fra Belgia eller Norge, er alle studenter forpliktet til å kjøpe Overseas Student Health Cover (OSHC).
 4. Karakterkrav – Australske studentvisumkrav tilsier at du må være av god karakter for å komme inn i Australia. Dette inkluderer en strafferegistreringssjekk.

Vanligvis må studentene sende inn følgende:

 • Fullført søknadsskjema for australsk studentvisum (157A)
 • Betalt visumsøknadsgebyr – for tiden AU$550 (~US$420 i de fleste tilfeller
 • Kopi av passbiodataside (noen studenter kan bli bedt om å oppgi passet fysisk)
 • Registreringsbevis eller tilbudsbrev
 • Bevis på tilstrekkelige midler
 • Bevis på helseforsikringsdekning
 • Engelsk ferdighetsprøve resultater
 • Resultatene av sjekk av strafferegisteret
 • Fire nyere bilder i passstørrelse

Etter at du har satt sammen og skannet støttedokumentene dine, må du opprette en konto og søke med det elektroniske "ImmiAccount"-applikasjonssystemet: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Når bør du søke?

Du kan bare søke om et australsk studentvisum etter at du har mottatt en bekreftelse på påmelding (CoE) fra ditt valgte universitet.

De fleste visumsøknader tar fire uker å behandle. Studentvisumets varighet avhenger av programmet du velger. Hvis du studerer i Australia for et kurs som er lengre enn 10 måneder og avsluttes ved slutten av et australsk studieår (vanligvis midten av desember), vil visumet ditt vanligvis være gyldig til 15. mars året etter. Hvis kurset ditt er lengre enn 10 måneder og avsluttes i januar til oktober, vil visumet ditt vanligvis være gyldig i to måneder etter at kurset er fullført.

Du kan fornye studentvisumet ditt så mange ganger du vil, så lenge du er påmeldt et kurs godkjent av CRICOS.

Du kan reise inn i Australia på studentvisumet ditt opptil 90 dager før kurset starter. Innen syv dager etter ankomst må du informere utdanningsleverandøren din om bostedsadressen din, og også gi beskjed innen sju dager dersom du bytter adresse.

Behandlingstid

4 Weeks

Arbeidsmuligheter

Mens du er på studentvisum, kan du jobbe opptil 40 timer hver fjortende dag i løpet av semesteret, og heltid i ferien. Arbeid som er en formell, registrert del av kurset ditt er ikke inkludert i grensen. Hvis du studerer en mastergrad ved forskning eller en Ph.D. du har ingen arbeidsbegrensninger.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Søknaden om studentvisum kan bli avvist blant annet hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter, eller hvis du ikke oppfyller nødvendige økonomiske, karakter eller helsemessige krav.