Keystone logo
Andorra

Beste universiteter for MBA Programmer i Andorra 2023

Antall institusjoner: 5
  • Encamp, Andorra

  Vatel Andorra International Hotel and Tourism School er en institusjon som har brukt 40 år på å forberede fremtidige ledere og direktører for den internasjonale hotellbransjen. Utdannelsen hans består av en bachelorgrad i internasjonal hotellledelse. Vatel utdanning strekker seg til 34 land, med 55 skoler, med mer enn 9 000 elever, 39 000 nyutdannede over hele verden, 520 lærere og et nettverk av viktige samarbeidspartnere rundt om i verden.

  • Andorra la Vella, Andorra

  Universitat Carlemany ble født med ønsket om å aktivt bidra til å tilby løsninger på en av de største utfordringene samfunnet står overfor i dette århundret: bærekraftig utvikling. Målet vårt er å bidra sammen med stater, organisasjoner og enkeltpersoner for å oppnå en utvikling som er i stand til å imøtekomme dagens behov uten at det går ut over evnen til fremtidige generasjoner til å dekke sine egne behov. På denne måten utgjør 2030 Agenda for bærekraftig utvikling en av de sentrale aksene i oppdraget og engasjementet fra Carlemany University, både innen ledelse og forskning og undervisning.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy ligger i Fyrstedømmet Andorra. Inspirert av en gruppe luftfartsentusiaster ble en avtale om å lage dette unike luftfartsstudiet med Andorras regjering og University of Andorra signert i juni 2015.

  • La Massana, Andorra

  Kjenn oss! VÅR MISJON Å tilby en universitetsutdannelse av høy kvalitet er vårt viktigste oppdrag. Vi vil at folk som ønsker å lære på en fleksibel og behagelig måte, at de kan forbedre sine faglige ferdigheter og fremfor alt at de også kan vokse og utvikle seg fra et menneskelig perspektiv. VÅR VISJON AV UTDANNEREN Vårt pedagogiske forslag mener at opplæring og utdanning ikke kan gjennomføres hvis det ikke er medisinert av et team av kompetente, støttende lærere, samlet i oppdraget som er betrodd dem og i stand til å jobbe "sammen og ved forening" . Alle medlemmer av utdanningssamfunnet er en del av dette teamet: lærere, forskere, administrativt og teknisk personell osv. VÅR VISJON OM UTDANNINGSVIRKELIGHETEN Vi mener at utdanningsforholdet alltid skal tilføres broderskap og respekt. Av denne grunn baserer vi oppmerksomheten til hver elev på å ønske velkommen, lytte, kjenne deres behov og på den konstante bekymringen for å fremme deres integrerte vekst.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  University of Andorra (UdA) er det eneste offentlige universitetet i fyrstedømmet Andorra, en mikrostat som ligger i hjertet av Pyreneene. Høyere utdanning i landet begynte i 1988 med opprettelsen av School of Nursing og School of Computer Science, som ga opphav til Universitetet i Andorra, hvis campus har vært lokalisert i sentrum av Sant Julià de Lòria siden 2004.