Washburn university - master i bedriftsøkonomi

Washburn University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Washburn university - master i bedriftsøkonomi

Washburn University

Washburn University MBA-programmet er utformet med arbeidende fagfolk i tankene. Små kveldskurser undervises av høyt kvalifisert, erfaren fakultet som gir verdifulle ferdigheter til å konkurrere i et ekte verdens forretningsmiljø. Washburn Business-studenter har tilgang til de nyeste bedriftsdatabase- og programvareressursene. Ekstra muligheter inkluderer styring av en egentlig aksjeportefølje, fullføring av praktikplasser og et unikt internasjonalt kurs som kombinerer en praktisk forretningsutdanning med en multikulturell studie i utlandet.

Washburn University School of Business er konsekvent rangert av Princeton Review som en "Best Business School." Skolen har akkreditering fra AACSB-International, en elite business school akkreditering, med bare de 5% av handelshøyskolene i verden som har oppnådd dette kvalitetsmerket. I de siste fem årene har de utdannede seniorer scoret på eller over 80-tallet på ETS Major Field Test (MFT) i virksomheten, en nasjonal sammenlignende vurdering.

Program Struktur

Vår MBA-program har tre deler: en orientering, læreplanen og en avsluttende opplevelse.

Orientering
Før begynnelsen av høstsemesteret er alle studenter innlagt for forrige vår eller sommer og dagens høstsemester kreves for å delta i MBA Program Orientering.

Curriculum
Læreplanen vil øke din ferdighet innen kommunikasjon, kvantitativ analyse, datateknologi og samarbeid sammen med regnskap, økonomi, finans, informasjonssystemer, ledelse, markedsføring, juridiske og etiske problemstillinger og produksjon og drift i sammenheng med innenlandske og globale miljøer. Av virksomheten.

MBA Program Closure Experience
Etter hvert som Washburn MBA-programmet ditt kommer ned, blir du bedt om å analysere innholdet i din faglige portefølje og skrive et reflekterende essay.


Alle grader er velkomne Hvorvidt din bachelorgrad er innen kunst, næringsliv, økonomi, sykepleie, vitenskap eller sosialt arbeid, vil Washburn MBA-programmet fungere for deg. De fleste studenter har arbeidserfaring og jobber på heltid mens de tjener sin grad, men det er heller ikke nødvendig for opptak. Dine kolleger spenner vanligvis i alder fra 20-årene til 50-tallet, med en gjennomsnittsalder på ca 30. Internasjonale studenter utgjør om lag 20 prosent av MBA studentkroppen.

Innebygde studenter (USA) Opptakskrav

Opptakskrav

 1. Bachelor grad fra en akkreditert høyskole eller universitet med minimum GPA på 2,75 på en 4,0 skala.
 2. Offisielle transkripsjoner fra skolen tildelt bachelor-grad sendt til Washburn University
 3. Ett av følgende med offisielle resultater sendt til Washburn University:
  • GMAT score på 450 eller bedre, eller
  • Kombinert GRE-poengsum på 300 eller bedre, eller
  • Bachelor of Business Administration grad med en GPA på 3,3 eller høyere på en 4,0 skala fra en AACSB akkreditert skole, eller
  • Vellykket gjennomføring av en post-graduate (mastergrad) akademisk grad.
 4. To brev av referanse
 5. Fullføring av MBA Programmer online søknad og $ 40 (US) MBA søknadsavgift

Overføringspolitikk

Maksimalt ni timer med utdannet kreditt i MBA-programmet på overnivå kan overføres fra en AACSB-akkreditert utdannet skole og publisert på Washburn University transkripsjon. Forespørsler om å overføre kurs må gjøres til direktøren for MBA-programmet.

Law School Kurs

Opptil seks timers kreditt fra en ABA-akkreditert lovskole kan bli brukt mot 30-timers høyere MBA-krav. Loven for lovskole skal være i forretningsrelaterte, ikke-obligatoriske lovskolekurser godkjent av Handelshøyskolen. Washburn University tilbyr en dobbel JD / MBA grad.

Internasjonale studenter Opptakskrav

 1. Universitets legitimasjon tilsvarende en amerikansk baccalaureate (bachelor) grad, med et minimum GPA på 3,0 på en 4,0 skala. GPA må verifiseres av Educational Credential Evaluators (ECE) eller World Education Services (WES).
 2. En av de følgende, med offisielle resultater sendt til Washburn:
  • en. GMAT score på minst 450 eller
  • b. En kombinert GRE-poengsum på 300 eller høyere, eller
  • c. Vellykket gjennomføring av en post-graduate (mastergrad) akademisk grad.
 3. Balansert test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) iBT score på 80 eller bedre; Eller balansert International English Language Testing System (IELTS) score på 6,5 eller bedre.
 4. To brev av referanse
 5. Offisielle transkripsjoner og ECE- eller WES-evaluering
 6. Fullføring av MBA Programmer online søknad og $ 40 (US) MBA søknadsavgift
 7. Fullføring av online søknad om opptak til Washburn University gjennom International Programs kontor washburn.edu/academics/international-programs og $ 70 (US) International Programmer søknadsavgift.

  Merknad - GMAT eller GRE kan fravikes ved å tilfredsstille disse betingelsene:
  1) demonstrert høyt nivå språkferdighet: TOEFL iBT score> = 90 eller IELTS score> = 7,0 og
  2) GPA> = 3,3 på skalaen 4,0
 • Opptak til MBA-programmet er betinget av opptak til Washburn University, søkerens engelskferdighet, og ECE- eller WSE-evalueringen.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert August 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Topeka, Kansas
Studiestart : Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
USA - Topeka, Kansas
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen