Virksomhet

International Accelerator

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Virksomhet

International Accelerator

bedriftsøkonomi

The School of Business er kjent verden over for sine graduate-nivå programmer, vekt på innovative, erfaringskunnskap og sin forpliktelse til å produsere kandidater som er superlatively forberedt på å møte nåværende og fremtidige behovene til sine arbeidsgivere.

graduate grader

Utdannet i økonomi og administrasjon tilbys gjennom vår School of Business, anerkjent som en global leder i næringslivet utdanning. Høyt kvalifiserte og motiverte studenter kan velge fra MBA alternativer for å best passer dine nåværende behov og langsiktige mål. Alternativene inkluderer en ett-års akselerert MBA som lar deg velge den funksjonelle spesialisering som passer med dine interesser og karrieremål, og en profesjonell MBA for de som ønsker å få en leder kant og samtidig opprettholde en aktiv karriere. Vår topprangerte internasjonale MBA-program gir etterspurte ledere forberedt for dynamiske internasjonale markeder.

Sertifikatet i Business Analytics er utformet for å utfylle utdannet studieprogrammene som tilbys innenfor Moore skolen ved å gi kritiske ferdigheter knyttet til forretningsanalyse. Krav til opptak er de samme som for Moore School MBA-program. Den Ph.D. i Business Administration grad programmet er laget for studenter som ønsker å forfølge karrierer i universitetsforskning og undervisning, næringsliv og myndigheter.

  • Akselerert Master of Business Administration (AMBA)
  • Professional Master of Business Administration (PMBA)
  • Ph.D. i Business Administration
  • Sertifikat i Business Analytics
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen