Utøvende mba i ict eller utility management

Generelt

Programbeskrivelse

Executive MBA i IKT eller Utility Management

Er du ute etter en faglig utfordring og karriere ekstrautstyr? Få deretter Executive MBA, i Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) eller Utility Management, og bli en del av vårt nettverk!

Executive MBA gir deltakerne de analytiske, funksjonelle og mellommenneskelige ferdighetene som er nødvendige for å lykkes i et stadig mer komplekst og globalt IKT, samt Utility forretnings- og ledelsesmiljø.

Executive MBA i IKT eller Utility Management representerer totalt 15 kurs uker med 30 moduler og kan fullføres på deltid på heltid. Programmene er organisert i ukentlige blokker (mandag til lørdag), med hver blokk bestående av to moduler. Halvparten av klassetiden er viet til oppkjøp av ny kunnskap i fagområdet, mens gjenværende tid er allokert til praktisk arbeid og case-studier (i IKT eller Utility Management).


Undervisningsspråk


Engelsk er det eneste undervisningsspråket. Deltakere i iimt kurs krever derfor kjennskap til dette språket.


Eksamen


Hvert av de 30 modulene blir etterfulgt av en skriftlig eller muntlig eksamen basert på materialet dekket under kursene.


Studiepoeng


Ved å fullføre en EMBA, får studentene 90 studiepoeng, inkludert den internasjonalt anerkjente Executive Master of Business Administration i IKT eller Utility Management ved Universitetet i Fribourg.

fordeler

  • Omfattende IKT og verktøyinnhold

Alle kurs har en integrert visning av IKT eller Utility Management. Med vitenskapelige forelesere og forretningseksperter er det sikret en balanse mellom teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter.

  • Fleksibel programstruktur

Kursene er laget for å muliggjøre parallell forfølgelse av faglig aktivitet og studier. Modulstrukturen gir en individuell og fleksibel utforming av studier fra full til deltids kurs.

  • Internasjonalt miljø

Iimts omfattende nettverk av professorer og ledende IKT- eller Utility-eksperter tilbyr kursdeltakere den mest avanserte opplæringen.

  • Cross-Industry Networking

Fakultetets medlemmer og deltakere kan bygge opp et nettverk av kolleger. Å bli en del av iimt tillater forbedret nettverk på 3 nivåer: studenter, forelesere og instituttet med iimt alumni-nettverket.

  • Universitets grad

Gjennom den oppnådde universitetsgraden blir dine studier anerkjent over hele verden.

  • Personellutvikling

Gjennom de forbedrede lederegenskapene kombinert med din teoretiske know-how, vil du fremme personalutviklingen og styrke dine ledelsesevner.

Sist oppdatert sep. 2017

Om skolen

Den iimt er et ledende kompetansesenter for Informasjons-og kommunikasjonsteknologi (IKT) og verktøy (elektrisitet, gass og vann) Management tilbyr utøvende opplæringsprogrammer og forskning. Gjennom ... Les mer

Den iimt er et ledende kompetansesenter for Informasjons-og kommunikasjonsteknologi (IKT) og verktøy (elektrisitet, gass og vann) Management tilbyr utøvende opplæringsprogrammer og forskning. Gjennom sin høyt utviklede internasjonale nettverk av samarbeidspartnere og sponsorer fra både næringsliv og akademiske verden, iimt kontinuerlig forbedrer sin kompetanse og tar et godt og konkurransedyktig posisjon i det nasjonale og globale markedet. For ytterligere å styrke sitt nettverk, er iimt tilknyttet ulike prestisjetunge organisasjoner og støttet gjennom sine organer. En del av Universitetet i Fribourg &nbsp Universitetet i Fribourg er den eneste helt tospråklige universitetet i Europa. Både byen Fribourg og Universitetet representerer en møteplass mellom to ulike kulturer: fransk og tysk. Bygge på denne kulturelle mangfoldet, i desember 1995 etablerte Universitetet i Fribourg den internasjonale instituttet for ledelse i teknologi (iimt) i samarbeid med næringen. &nbsp Instituttet er støttet i stor grad etter næring midler som utfyller midler fra Universitetet. Følgelig videreføring av instituttet og dens arbeid kan være sikker uten å kompromittere sin faglige uavhengighet. &nbsp&nbsp Den iimt dag &nbsp Den iimt er den eneste akademiske instituttet i Europe tilbyr utøvende treningsprogrammer med spesiell fokus på IKT eller Utility Management. Den iimt kombinerer den siste teoretiske konsepter med praktisk forståelse av internasjonale IKT eller Utility-sektoren, som gir innsikt i vidt forskjellige kulturer og mentaliteter, og muliggjør nøyaktig vurdering av forholdene i andre markeder. Minimér