Executive MBA i IKT eller Utility Management

Er du ute etter en faglig utfordring og karriere ekstrautstyr? Få deretter Executive MBA, i Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) eller Utility Management, og bli en del av vårt nettverk!

Executive MBA gir deltakerne de analytiske, funksjonelle og mellommenneskelige ferdighetene som er nødvendige for å lykkes i et stadig mer komplekst og globalt IKT, samt Utility forretnings- og ledelsesmiljø.

Executive MBA i IKT eller Utility Management representerer totalt 15 kurs uker med 30 moduler og kan fullføres på deltid på heltid. Programmene er organisert i ukentlige blokker (mandag til lørdag), med hver blokk bestående av to moduler. Halvparten av klassetiden er viet til oppkjøp av ny kunnskap i fagområdet, mens gjenværende tid er allokert til praktisk arbeid og case-studier (i IKT eller Utility Management).


Undervisningsspråk


Engelsk er det eneste undervisningsspråket. Deltakere i iimt kurs krever derfor kjennskap til dette språket.


Eksamen


Hvert av de 30 modulene blir etterfulgt av en skriftlig eller muntlig eksamen basert på materialet dekket under kursene.


Studiepoeng


Ved å fullføre en EMBA, får studentene 90 studiepoeng, inkludert den internasjonalt anerkjente Executive Master of Business Administration i IKT eller Utility Management ved Universitetet i Fribourg.

fordeler

  • Omfattende IKT og verktøyinnhold

Alle kurs har en integrert visning av IKT eller Utility Management. Med vitenskapelige forelesere og forretningseksperter er det sikret en balanse mellom teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter.

  • Fleksibel programstruktur

Kursene er laget for å muliggjøre parallell forfølgelse av faglig aktivitet og studier. Modulstrukturen gir en individuell og fleksibel utforming av studier fra full til deltids kurs.

  • Internasjonalt miljø

Iimts omfattende nettverk av professorer og ledende IKT- eller Utility-eksperter tilbyr kursdeltakere den mest avanserte opplæringen.

  • Cross-Industry Networking

Fakultetets medlemmer og deltakere kan bygge opp et nettverk av kolleger. Å bli en del av iimt tillater forbedret nettverk på 3 nivåer: studenter, forelesere og instituttet med iimt alumni-nettverket.

  • Universitets grad

Gjennom den oppnådde universitetsgraden blir dine studier anerkjent over hele verden.

  • Personellutvikling

Gjennom de forbedrede lederegenskapene kombinert med din teoretiske know-how, vil du fremme personalutviklingen og styrke dine ledelsesevner.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
1 - 4 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- SKOLARSCHIPS ER IKKE TILGJENGELIGE
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato