Utøvende mba helsetjenester

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Utøvende mba helsetjenester

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Oversikt

Forbered deg på utfordringene med å organisere og administrere komplekse helsetjenester, har vår Executive MBA Healthcare blitt utnevnt av NHS Leadership Academy.

Rangerte 21st i verden, 2. i Storbritannia og 1. for lønnsøkning etter eksamen i den siste Economist Executive MBA, kan den studeres deltid over 2-4 år.

Designet for de som ønsker å fortsette sitt fokus på helsevesenet, samtidig som de mottar en bred MBA-utdanning, utvikler den din kompetanse til å generere verdi, forbedre organisatorisk effektivitet og øker din evne til å jobbe med andre for å oppnå vellykket forandring.

Sammen med moduler fra Executive MBA-programmet, vil de som fokuserer på helsetjenester, gjennomføre to spesialdesignede moduler. Moduler ledes av akademikere hvis forskning fokuserer spesielt på helsestyring og inviterte eksperter fra helsesektoren.

Denne spesialismen støttes av Business School senter for helse innovasjon, ledelse og læring, et ledende senter for forskning i ledelse og organisasjoner i helsevesenet. Det vil gi deg et generelt ledelsesperspektiv på virksomhetens funksjoner og hvordan de kan integreres med et raskt skiftende miljø, sammen med en oppdatert kunnskap og forståelse av virksomhetenes virksomhet og de praktiske ferdighetene du trenger for å håndtere dem. Kursdeltakere har vanligvis minst fem års ledelseserfaring, mens gjennomsnittet er mer enn 10 år.

Våre Executive MBA studenter kommer fra hele verden, inkludert Afrika, Australia, Europa og Fjernøsten, og Storbritannia. Du vil studere sammen med deltakere fra private, offentlige og ideelle organisasjoner, som tilbyr bred erfaring, nye perspektiver på forretningsprosesser og eksepsjonelle nettverksmuligheter.

Nottinghams ideelle beliggenhet og gode transportforbindelser tillater ledere hvor som helst i Storbritannia eller i utlandet for å delta.

Som vi setter pris på at du må planlegge din Executive MBA nøye for å passe inn i arbeidet ditt og andre forpliktelser, tilbyr vi maksimal fleksibilitet, slik at du kan imøtekomme dine studier i din livsstil. Du kan velge mellom flere utgangspunkter gjennom året, for å variere antall moduler du tar hvert år i henhold til dine forpliktelser, og kan spre kostnadene ved å betale for hver modul mens du går videre.

"Muligheten til å velge modulene jeg ønsket å gjøre, eller å utsette dem noen ganger, tillot meg å passe mine studier i mitt personlige og arbeidsliv. Som noen med en krevende jobb, gir fleksibiliteten Nottingham og støtten til veilederne og hele laget er utrolig viktig. "

Adam Brooks, Executive MBA

Helsekirurg og klinisk direktør, East Midlands Major Trauma Center, Nottingham University Hospitals NHS Trust

Nøkkelord

 • Utnevnt av NHS Leadership Academy som en del av NHS MBA-programmet
 • Støttet av Senter for helseinnovasjon, ledelse og læring, et ledende senter for helsestyringsforskning
 • Rangerte 21st i verden, 2. i Storbritannia og 1 for lønnsøkning etter eksamen i den siste Economist Executive MBA
 • Del av en elitgruppe av EQUIS og AMBA akkrediterte handelshøyskoler
 • 6. i Storbritannia for forskningskraft i den nyeste Research Excellence Framework, med undervisning informert av de nyeste utviklingene

Kursdetaljer

Du vil ta en rekke kjernemoduler, designet for å forbedre ledelsens kunnskaper og ferdigheter, og to spesialisthelsetjenestemoduler. Valgfrie moduler lar deg konsentrere deg om mer spesifikke fag i henhold til dine interesser og karriere krav.

Dette programmet innebærer å jobbe med kursmedlemmer fra en rekke industrielle og kommersielle bakgrunner. Det tar sikte på å forbedre beslutningsprosesser og produsere ledere av høyeste kvalitet.

Modulene tilbys vanligvis i løpet av dagen og kvelden hvert år, med noen intensive alternativer tilgjengelig over en uke. Den endelige fasen av Executive MBA Healthcare involverer et individ eller gruppe helseprosjekt med en individuell rapport.

Assessment

Du vil bli vurdert gjennom en kombinasjon av kurs og / eller en to-timers eksamen ved slutten av det relevante semesteret.

Moduler

Fase ett: Bredere ledelseserfaring

 • Regnskap og Finans
 • Bedriftsøkonomisk
 • Managing People
 • Markedsføring
 • Operations Management
 • Strategisk ledelse

Fase to: Forbedre ledelseserfaring

 • Entreprenørskap og kreativitet
 • Bærekraftig Vedtak og Organisasjoner

Spesialist

 • Igangkjøring og service Redesign
 • Etikk, Governance and Risk

To fra:

 • Advanced Strategic Management: en Multi-perspektiv tilnærming
 • Business Ethics
 • Business Intelligence i Digital Economy
 • Spill og strategier for bedrifter
 • Innovasjonsledelse
 • International Study Tour
 • Ledelse og Administrasjon of Change
 • Personlig utvikling
 • Prosjektledelse
 • Strategiske markedsforhold: Building, Managing and Leveraging Market Relationships
 • Venturekapital og private equity

Trinn tre: Forbereder for din fremtidige karriere

 • Healthcare Management Project

Modulene vi tilbyr er inspirert av forskning interesser våre ansatte, og som et resultat kan endre seg på grunn av, for eksempel, forskning utvikling eller endringer fra myndighetene. Denne listen er et eksempel på typiske modulene vi tilbyr, ikke en endelig liste.

Eiere

Profesjonell akkreditering

Dette kurset er utnevnt av NHS Leadership Academy som en del av NHS MBA-programmet.

Karriere destinasjoner

Våre MBA gir en utmerket plattform for karriere ekstrautstyr, karriere endre eller grundervirksomhet. Graduate destinasjoner inkluderer ledelse rådgivning, økonomi og regnskap, menneskelige ressurser, markedsføring / salg, informasjonsteknologi, og drift og logistikk.

Bedrifter og organisasjoner våre kandidater har gått på jobb for blant annet Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, Ernst & Young, Fidelity Bank, HSBC, Røde Kors og Santander Group.

Postgraduate karriere team

MBA-studenter drar nytte av støtten fra vår postgraduate karriere team som vil hjelpe deg å utforske dine karrieremuligheter og utvikle dine fremtidige karriere planer. MBA Personlig og Profesjonell Utvikling Program kombinerer karriereutvikling og kompetanseutvikling aktiviteter, suppleres av individuelle karriere konsultasjoner og nettverk hendelser.

Gjennom en kombinasjon av dine akademiske studier og karrierehjelpen tilbyr MBAen en utmerket plattform for karriereforbedring, karriereendring eller entreprenøraktiviteter.

Ansettbarhet og gjennomsnittlig startlønn

82,1% av postgraduates fra Nottingham University Business School som var tilgjengelig for sysselsatt sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter oppgradering. £ 28.500 var gjennomsnittlig startlønn, med høyest på £ 50.000. Dette reflekterer høyere lønn opptjent av våre MBAer som har flere års yrkeserfaring før de gjennomfører sine studier. For denne kohorten var den umiddelbare etter-MBA lønnsøkningen 69%. *

* Kjente destinasjoner for heltid hjemme postgraduates 2015/16. Lønn er beregnet ut fra medianen av de som er i fulltid lønnsansatt i Storbritannia.

Inntakskrav

2: 1 (eller internasjonal ekvivalent) i enhver disiplin med relevante faglige kvalifikasjoner også vurdert; pluss fem års fullstendig arbeidserfaring

Norsk språkkrav

IELTS: 6,5 (ikke mindre enn 6,0 i en hvilken som helst element)

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 31, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
2 - 4 år
Deltid
Information
Deadline