Utøvende Mba (emba)

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Utøvende Mba (emba)

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Programoversikt

SP Jain Executive MBA (EMBA) er et deltids integrert program utviklet for å møte behovene til arbeidende fagfolk som ønsker å forfølge en MBA uten å forstyrre sin karriere. Kursene er strenge og krevende; Resultatet er transformasjonen av lovende ledere til General Managers med et globalt perspektiv.

60446_pexels-bilde.jpg

Hvorfor SP Jain Executive MBA?

 • PROGRAMMET TRAINER DU Å TEGNE OG GJELDE SOM EN GENERAL MANAGER

Våre EMBA-studenter deltar i en rekke avanserte multimediasimulasjoner som lærer dem å gjøre smarte, vinnende beslutninger. Disse simuleringsøvelsene, som gjennomføres i våre toppmoderne simuleringssenter, er unike fordi de bringer elevene ansikt til ansikt med realtidsutfordringer og gir dem mulighet til å øve og skarpere sin virkelige verden og beslutningstaking ferdigheter på den mest innovative måten, og i et risikofri miljø.

 • Programmet tillater deg å legge til umiddelbar verdi for organisasjonen din

Vår EMBA læreplan inneholder en unik Problemer på Arbeidmetodikk (PAW), som har som mål å gi studentene mulighet til å bringe aktuelle arbeidsrelaterte problemer til klassen, diskutere med jevnaldrende og utvikle innovative løsninger. Utført under veiledning av erfarne fakultet og mentorer, har PAW vist seg å hjelpe elevene til å legge til stor (og umiddelbar) verdi på jobb som resulterer i anerkjennelse, belønninger og karriereutvikling.

 • PROGRAMMET GJØR ARBEIDS-LIFEBALANSEN MULIG

Vårt EMBA-program, skreddersydd for travle fagfolk som deg, gjør bruk av et fleksibelt studieformat som minimerer tiden vekk fra jobb og familie, og hjelper deg samtidig med å utvikle ferdighetene som trengs for å øke farten din på jobben.

Mange av våre nåværende EMBA-studenter har partnere og barn hjemme, og de vil fortelle deg hvordan vårt program har gjort det mulig for dem å ta større ansvar på jobben, ta vinnende beslutninger og oppleve enestående karrierevekst, alt samtidig som de klarer å administrere sin tid og familie.

 • PROGRAMMET FOSTER ET GLOBAL MINDSET I STUDENTER

Mens EMBA-graden kan fullføres helt på vår campus i Singapore, kan du også delta i oversjøiske studiemuligheter på våre toppmoderne campus i Dubai, Mumbai og Sydney. Du kan tilbringe så lite som en uke i et av våre oversjøiske nav og motta kreditt mot EMBA-fagene dine. Komme på oversjøisk studie vil utstyre deg med enda flere attributter som arbeidsgivere søker.

 • PROGRAMMET ER DITT STARTPUNKT TIL EN LIVETID I NETTVERKET

Vårt EMBA-klasserom er en smeltedigel med kulturer, bakgrunn, arbeidserfaring og faglig kompetanse. Programmet gir deg en plattform for å koble deg til personer fra ulike bransjer og bygge kontakter som kan håndteres personlig og profesjonelt, i tillegg til å vise seg å være en læringsressurs til hverandre.

 • DU STUDER I EN AV VERDENS BEDSTE BUSINESS SKOLER

I de siste fem årene av vår korte, men dekorerte tolv år gamle historie, har vi blitt rangert av tre av verdens beste fire handelsskole rangeringer - Forbes, Financial Times og Economist. I hver av disse rangeringene er vi den yngste skolen kjennetegnet - en prestasjon vi tilskriver vår unike og innovative modell for forretningsutdanning.

Curriculum

Målet med vår EMBA-programmet er å stelle 'daglige ledere' stand til å anta ulike roller og oppnå flere organisatoriske mål. Fra vår forskning av industrien trender, har vi identifisert viktige ferdigheter og kompetanse som daglige ledere må besitte, og disse danner de viktigste pilarene i vårt program.

DNA FRA EN GENERAL MANAGER SKAL INNEHOLDE FUNKSJONER SOM LIKE:

 • Personlig effektivitet
 • Evnen til å utnytte teknologi
 • Kritisk tenkning og problemløsing
 • Kreativitet og innovasjon

DNA FRA EN GENERAL MANAGER SKAL INNEHOLDE KOMPETENSER SOM:

 • Forstå det globale forretningsmiljøet
 • Finansiell etterretning for voksende interessentenes verdier
 • Kundeverdi ledelse og voksende markedene
 • Ledende lag og organisasjoner
 • Kostnadslederskap og drift fortreffelighet
 • Integrative intelligens for bærekraft

60445_pexels-foto-313691.jpeg

Programarkitektur

For å oppfylle kravene til EMBA-programmet, må du fullføre 36 studiepoeng.

Emner som undervises i programmet er delt inn i tre faser: Hovedfag i ledelse, praksis for ledelse og kryssfunksjonell styring.

 1. FASE 1: Essentials of Management, som vanligvis utføres i løpet av 10 måneder, bidrar til å skaffe seg kjernebegreper for virksomheten og ledelsen.
 2. FASE 2: Øvelse av ledelse, vanligvis gjennomført over 6 måneder, vil gjøre det mulig for deg å spesialisere seg i et bestemt funksjonelt ledelsesområde.
 3. Fase 3: Kryssfunksjonell styring, som vanligvis tar 2 måneder, er det siste segmentet der hvert emne blir undervist ved hjelp av en rekke komplekse forretningssimuleringer.

Grunnleggende kurs

I første perioden av programmet, studentene bygge videre på sine erfaringer og få et solid fundament i virksomheten gjennom sentrale kurs i generelle emner ledelse som økonomi, finans, statistikk og markedsføring. Disse kursene er vanlig og er obligatorisk for alle elever, uavhengig av deres områder av spesialisering.

Spesialiseringer

Bransjeeksperter mener at ledelsen foregår på to nivåer: tverrfaglig og vertikale, og vi reflekterer dette ved å tilby studentene en rekke spesialiseringer som utstyre dem med kunnskap og konkrete verktøy som deres fremtidige karrierer vil kreve.

Følgende spesialiseringer tilbys til EMBA studenter:

 • Markedsføring
 • finans
 • Operasjoner eller
 • Et alternativ til generell ledelse

Å velge riktig vekt kan påvirke ens karriere vekst i fremtiden. Disse valgfag har blitt utviklet og tatt hensyn kravene i hvert fokusområde. Rik på innhold og kvalitet, disse nyskapende valgfag er ideell for ledere som ønsket å få et fortrinn i dagens konkurransedyktig økonomi.

Som EMBA-student ved SP Jain har du også fleksibiliteten til å velge en generell MBA ved å velge valgfag fra alle fire majors.

Anvendt Business Research

Et unikt trekk ved EMBA-programmet er det Applied Business Research-prosjektet som er gjennomført av studenter i sammenheng med egne organisasjoner.

Prosjektet er delt inn i to faser:

Stage 1:

Utforming av et forskningsforslag I denne fasen skal studentene gjennomføre omfattende sekundær forskning. De er aktivt involvert i litteraturvurdering, samt å samle inn data fra tidsskrifter, vitbok, nyhetsartikler og nettsteder. Studentene er pålagt å bygge en forretningssak, definere et forretningsmessig problem / mulighet og komme fram til klare forskningsmål for å møte forretningsutfordringen. Forskningsforslag evalueres og godkjennes av et panel bestående av fakultet og industri mentorer, før de går videre til fase to.

Trinn 2:

Foreta forskning og gi bedriftens anbefalinger Studenter påbegynner dette stadiet ved å raffinere sitt forskningsforslag og foreta primær forskning. Hver student utfører grundig analyse ved hjelp av ulike forskningsverktøy og teknikker for å komme frem til strategiske anbefalinger med ledelsesmessige implikasjoner.

Ved å fullføre sin forskning, presenterer elevene sine funn for sine organisasjoner, noe som resulterer i større anerkjennelse og suksess.

Fakultet-student forhold

Gjennomsnittlig fakultet-student forhold: 8,15

Vær oppmerksom på at denne figuren er hentet fra den årlige informasjonen til TEQSA på heltid og deltidsstudent og lærerpersonale.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 2, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
18 måneder
Deltid
Price
Pris
35,310 SGD
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart: Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
Samlede avgifter