Read the Official Description

Utøvende mastergrad i Business Management (Executive MBA)

Master102

Den offisielle direktør mastergrad i Business Management (Executive MBA) er tilbudt av Icade Business School, en egen avdeling under Fakultet for økonomi og ledelse, som spesialiserer seg på praktisk kurs i økonomi og administrasjon. Med en merittliste som består av over 23 generasjoner utdannet ledere og et nivå av faglig dyktighet som er uten sidestykke, er dette den syvende år (2017-2018 studieår) som masterstudiet tilbys som en offisiell grad tilpasses den kravene i den europeiske området for høyere utdanning.

Entre

Opptakskrav:

 • Offisiell universitet lisensiatavhandlinger eller bachelor kandidater med minst tre års yrkeserfaring som arbeider i stillinger med middels / høy grad av ansvar.
 • Offisielle Diploma akademikere som kan vise seg å ha minst fem års yrkeserfaring i sentrale posisjoner.

Metoder og Mål

Mål

 • Å få en strategisk og helhetlig perspektiv på virksomheten som gjør at studentene å justere strategiske mål og funksjonelle mål mens forstå essensen av virksomheten.
 • Konsolidere kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å ta beslutninger og implementere nye styringsmodeller.
 • Ansette ledelse og informasjonsverktøy for å løse spesifikke problemer hvert funksjonsområde.
 • Utvikle og styrke sine mellommenneskelige ferdigheter for å oppnå en økt følelse av teamarbeid, fleksibilitet og ledelse på en effektiv og effektiv måte.
 • Finne den foretrukne karriere banen og fremme entreprenørskap i næringslivet.

Metodikk

Undervisningen metodikk er basert på en utpreget praktisk, dynamisk og interaktivt (lærer-elev) læringsmodell som er konstruert for å tilpasse de pedagogiske mål, innhold og læringsstrategier til studentenes profil. For å gjøre dette, er følgende teknikker benyttes:

 • Saken metoden, presentasjoner av prosjekter og andre praktiske modeller som simulerer virkelige ledelse scenarier og tillate dem å sammenligne synspunkter på ulike beslutningsprosesser.
 • Problemløsning øvelser.
 • Analyse, debatt og diskusjoner om den beste forretnings internship og modeller.
 • Erfaringsbaserte presentasjoner fra forelesere og studenter. Guidede debatter å sammenligne foreleser og de andre klassekamerater erfaringer.
 • Tverrfaglige aktiviteter.

Teamarbeid i Executive MBA er ansatt som et verktøy som ekstrapolerer selskapenes dag-til-dag operasjoner til klasserommet, som innebærer utvikling av flere mellommenneskelige, planlegging og kommunikasjonsevner på dette feltet.

Vurderingsformer

Den nære kontakten mellom studenter og vitenskapelig ansatte gjør for deres kontinuerlig overvåking samt gi en mulighet til å følge deres utvikling og fremgang objektivt.

Hvert av emnene blir evaluert tar hensyn til karakterer for de skriftlige tester, gruppearbeid, individuelt arbeid, aktiv deltakelse og oppmøte.

Studentene er pålagt å gjennomføre et masterprosjekt som en del av programmet, som består i å lage en gruppe presentasjon og forsvar av en virksomhet eller konsulentselskap prosjekt.

Hver student vil motta en endelig samlet karakter for Executive MBA som er basert på vektingen av de spesifikke karakterer for hvert fag og den endelige masterprosjektet.

Studenter som samlet oppmøte klarer å nå 80%, eller som ikke klarer den endelige masterprosjektet vil bli ekskludert fra programmet, og kan ikke bli tildelt mastergrad.

Stipend og økonomisk støtte

The University, som en institusjon i den katolske kirke dedikert til alle medlemmer av samfunnet, og tilbyr en rekke stipender og økonomisk støtte til sine studenter, for å hjelpe til med studiekostnader og for å sikre like muligheter basert på de individuelle behovene til hver elev.

Støtten kommer direkte fra universitetet, fra bidrag fra den Comillas-ICAI Universitetet Foundation, fondet av Kirkens Grants, ikke-autonome grunnlaget for kandidater til presteskapet og fra andre organisasjoner og enkeltpersoner.

Studenter ved Universitetet er kvalifisert for de samme fordelene som andre spanske studenter med hensyn til skole forsikring, offentlige tilskudd og andre tilskudd.

Program taught in:
Spansk

See 1 more programs offered by Universidad Pontificia Comillas »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
10 - 14 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017

Sept. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
Sluttdato