To-års helg klasserom mba

Saint Leo University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

To-års helg klasserom mba

Saint Leo University

Gjør krav på fremtiden: Fremskynd karrieren din med en høyt respektert MBA-grad fra Saint Leo University! Vi tilbyr det du trenger for hvor du skal med vårt Weekend Classroom MBA-program. Saint Leo University ærer personen du allerede er og støtter den personen du vil bli i næringslivet. Du har muligheten til å fullføre de 12 obligatoriske kursene (tre semester timer per kurs) på så få som 24 måneder ved å ta to klasser per 16-ukers periode.

Forpliktet fakultet: Hver klasse er undervist av profesjonelle profesjonelle lærere med ekte verdenserfaring som har oppnådd høyeste grad på sitt felt. Opplevelsen i klasserommet på Saint Leo gir den enkelte oppmerksomheten med små klasser du fortjener.

Vår læreplan er designet for å produsere morgendagens organisatoriske ledere. Weekendprogrammet inkluderer kurs i finansiell regnskap, markedsføring, ledelsesstrategier, internasjonal virksomhet, etikk, lov og ledelse. Saint Leo vil gi deg kanten du trenger i din nåværende karriere eller åpne døren til en helt ny.

Saint Leo er ledende innen levering av kvalitetsutdanning, og gir høyere utdanning muligheter til medlemmer av de væpnede tjenestene, samt voksne elever.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Information
Deadline
Locations
USA - Saint Leo, Florida
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Saint Leo, Florida
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen