To års MBA

Vi har jobbet tett med selskaper over hele verden for å sikre at vår MBA-programmet er faglig strenge og som svar på kravene fra markedet. Resultatet er et program som er fleksibel, intens og fokusert på å lære elevene hvordan de skal føre med sine verdier; å utvikle og implementere løsninger på vanskelige business problemer; og å sette pris på og tjene større behov i samfunnet.

Læreplanen gir en balansert mestring av alle funksjonelle områder av virksomheten. Videre blir elevene utsatt for kompleksiteten i global virksomhet gjennom en rekke engasjementer med ledere over hele verden. Dykk i Asia, Latin-Amerika og andre steder gir muligheter til å oppleve andre kulturer første hånd. Signatur forelesningsserie, slik som Ten Years dermed bringe inn internasjonalt anerkjente eksperter for å diskutere noen av de mest vitale trender og problemer mot nåværende alder.

Under Interterm Intensiv, våre MBA-studenter analysere, undersøke og tilby løsninger for virkelige problemer presentert av ledere fra store globale organisasjoner, inkludert Boeing, GE, Hewlett-Packard, Starbucks, Nestle, Walgreens og OfficeMax.

Rangert 20nde blant amerikanske handelshøyskoler av Bloomberg Businessweek, og 27. i US News handelshøyskoler undersøkelsen, gjør at Notre Dame MBA program størrelse en tett sammensveiset fellesskap av elever til å oppleve to år med læring og nedsenking i samfunn og kultur ved Universitetet .

Notre Dame MBA graduate blir en del av den mest omfattende nettverk av alumni klubber i høyere utdanning, med mer enn 120.000 medlemmer i 281 kapitler - 59 av dem er internasjonale. Lenge etter konfirmasjonen, Mendoza alumni slå til hverandre for karriereveiledning, profesjonell nettverksbygging og pålitelige vennskap.

Hvem er det for?

Den toårige MBA-programmet er egnet for studenter med en lavere grad fra et akkreditert universitet, men ikke nødvendigvis med en faglig bakgrunn i virksomheten. Om lag en tredjedel av våre toårig program studenter har virksomhet grader. Resten kommer fra variert bakgrunn-noen kan ha ingen virksomhet bakgrunn og andre kan ha grader i humaniora eller vitenskap.

Forutsetninger for den toårige MBA-program

  • Lavere grad fra et akkreditert universitet
  • Kjennskap til grunnleggende regnskapsmetoder og kvantitativt materiale
  • Faglig forberedelse i statistikk anbefales på det sterkeste

Omtrent tre av fire studenter som er tatt inn i den toårige programmet er "karriere skiftere" som søker å bedre forberede seg for en langsiktig karriere i næringslivet.

Læreplanen er tett integrert slik at elevene lærer å analysere situasjoner fra perspektivet til hvert funksjonsområde innenfor en bedrift. I det første året av programmet, studenter studere kjernevirksomhet disipliner. På slutten av det første året, kan studentene velge mellom en rekke konsentrasjons spor som vil fremme sine interesser og fremtidsutsikter. Den toårige MBA-programmet gir mulighet for en sommer internship mellom første og andre studieår.

To års pensum oversikt

I toårige MBA-programmet, studenter delta i klassene for fire semestre og komplette 64 studiepoeng. Klasser tilbys på en full-time, studieår basis (som begynner i høstsemesteret).

I det første året av programmet, studenter studere kjernevirksomhet disipliner. På slutten av det første året, kan studentene velge mellom en rekke konsentrasjons spor som vil fremme sine interesser og fremtidsutsikter.

Hvert semester består av to syv-ukers moduler, noe som gir elevene større fleksibilitet i valg av kurs som passer individuelle interesser, pluss tillater dem å lag i flere valgfag å utfylle deres konsentrasjonssporvalg.

En Interterm intensiv uke i hvert semester tillater elevene å melde deg på korte kurs for å utdype eller utvide sin kompetanse eller, når kombinert med pause uke, gjør studentene til å studere i utlandet.

Studentene er nødvendig for å fullføre 64 studiepoeng.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra The University of Notre Dame, Mendoza College of Business »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
47,450 USD
- Per år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato