Sveits mba program

Generelt

3 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Program

Kjenne til den globale etterspørselen etter ulike og velutdannede bedriftsledere, Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University og Hotel Institute Montreux (HIM), har dannet en strategisk allianse for å tilby Master of Business Administration grad. Dette innovative akademiske partnerskapet med HIM gir studentene muligheten til å forfølge en verdensklassert, akkreditert amerikansk kandidatgrad mens han er på HIMs vakre Montreux, Sveits campus. Programmet kombinerer Northwoods faglige innhold og tilnærming med HIMs førsteklasses studenttjenester for å tilby en unik pedagogisk og kulturell opplevelse. Det akselererte ettårige programmet består av fire, ni uker moduler levert av fremragende DeVos fakultet fra USA.

Denne heltid studiet er designet for høykaliber studenter fra grunnskole og bedrifter over hele verden. Programmet forbereder studentene ikke bare å overleve i dagens komplekse globale økonomi, men forbereder også elevene til å drive forandring i den. DeVos nyutdannede er klare til å utmerke seg og overgå sine kolleger i karriere raskere enn noen gang kunne forventes. Vi oppnår denne prestasjonen ved å gi våre studenter en virkelig dynamisk studentdrevet læringsmetode. Med integrerte ledelse læreplaner, lærer DeVos studenter ledelse ved å praktisere ledelsen i et interaktivt format ved hjelp av signaturen DeVos Case Study Methodology.

Undervisningstimer

Programmet er undervist i fire moduler på ni uker hver. Kursene leveres som to ukers seminarer - for eksempel kurs I i uke 2 og 6, kurs II i uke 3 og 7, og kurs III i uke 4 og 8 i hver modul. Uker 1, 5 og 9 i hver modul er dedikert til individuelle og gruppeleveranser.

Kvalifisering

Master i Business Administration tildelt av Richard DeVos Graduate School of Management ved Northwood University.

Sist oppdatert sep. 2017

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Verdier og filosofi Først og fremst, verdier DeVos sine studenter og deres utvikling. Våre kandidater frem som ledere, ledere og gründere fullt ut forstår betydningen av en markedsøkonomi drevet av i ... Les mer

Verdier og filosofi Først og fremst, verdier DeVos sine studenter og deres utvikling. Våre kandidater frem som ledere, ledere og gründere fullt ut forstår betydningen av en markedsøkonomi drevet av individuell frihet, valg og ansvar. DeVos forvandler elevene i svært effektive ledere og ledere med ferdigheter til å: Finn og løse problemer. Identifisere og utnytte muligheter. Lag en visjon og påvirker andre til å følge. Hev ytelsen til underordnede, kolleger og overordnede. En vesentlig del av ledelse og lederutvikling bør styrke emosjonell kompetanse. De fleste MBA-programmer fokuserer nesten utelukkende på utvikling av intellektuelle ferdigheter. Mens viktig, disse kognitive kompetanse eller IQ (kunnskap, analyse, resonnering, og logikk) er av sekundær betydning for emosjonell kompetanse eller EQ (selv-bevissthet, selvledelse, sosial bevissthet, og relationship management). Forskning har antydet at EQ er en mer betydelig driver av arbeidsplassen suksess enn IQ. EQ, mens instinktiv i naturen, kan læres. Intellektuell utvikling er mer enn å legge til nye teorier, redskaper og teknikker. Lære å nærme seg en business-prosjekt med nye måter å tenke, unike for hver enkeltes personlige styrker, lære å utvikle andre i denne prosessen, og lære nødvendige verktøy for å handle på forretningsløsninger er grunnleggende for DeVos forskjellen. Til slutt, i en student sentrert miljø, studentene utvikle evnen til å se de ulike perspektivene på ulike disipliner, bransjer, kulturer, geografiske områder, og spesielt av forskjellige mennesker. DeVos studenter utdannet med de profesjonelle ferdigheter praktiseres av internasjonale næringslivsledere. Minimér
Midland , Troy , Montreux + 2 Mer Mindre