Program

Kjenne til den globale etterspørselen etter ulike og velutdannede bedriftsledere, Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University og Hotel Institute Montreux (HIM), har dannet en strategisk allianse for å tilby Master of Business Administration grad. Dette innovative akademiske partnerskapet med HIM gir studentene muligheten til å forfølge en verdensklassert, akkreditert amerikansk kandidatgrad mens han er på HIMs vakre Montreux, Sveits campus. Programmet kombinerer Northwoods faglige innhold og tilnærming med HIMs førsteklasses studenttjenester for å tilby en unik pedagogisk og kulturell opplevelse. Det akselererte ettårige programmet består av fire, ni uker moduler levert av fremragende DeVos fakultet fra USA.

Denne heltid studiet er designet for høykaliber studenter fra grunnskole og bedrifter over hele verden. Programmet forbereder studentene ikke bare å overleve i dagens komplekse globale økonomi, men forbereder også elevene til å drive forandring i den. DeVos nyutdannede er klare til å utmerke seg og overgå sine kolleger i karriere raskere enn noen gang kunne forventes. Vi oppnår denne prestasjonen ved å gi våre studenter en virkelig dynamisk studentdrevet læringsmetode. Med integrerte ledelse læreplaner, lærer DeVos studenter ledelse ved å praktisere ledelsen i et interaktivt format ved hjelp av signaturen DeVos Case Study Methodology.

Undervisningstimer

Programmet er undervist i fire moduler på ni uker hver. Kursene leveres som to ukers seminarer - for eksempel kurs I i uke 2 og 6, kurs II i uke 3 og 7, og kurs III i uke 4 og 8 i hver modul. Uker 1, 5 og 9 i hver modul er dedikert til individuelle og gruppeleveranser.

Kvalifisering

Master i Business Administration tildelt av Richard DeVos Graduate School of Management ved Northwood University.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
52,400 CHF
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato