Stony Brook University MBA

Stony Brook University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Stony Brook University MBA

Stony Brook University

Rethinking the Way Business Schools Teach Forretnings

The Stony Brook MBA kombinerer en omfattende læreplan med personlig oppmerksomhet fra ekspert fakultetet. Vårt mål er å skape ledere som har kunnskap, integritet og originalitet for å drive virksomhet i det 21. århundre. Vi skiller seg ut for vårt fokus på innovasjon, industriprosjekter, teamarbeid, og en pragmatisk tilnærming til business. Studenter bygge en portefølje av virksomheten prosjekter som demonstrerer sine evner til potensielle arbeidsgivere. Vår praktisk, hands-on tilnærming har opparbeidet seg et rykte som en av de store læringsopplevelser ved Stony Brook.

Vi tilbyr et utvalg av MBA-programmer, inkludert en full tid dagers program, og deltid kveld og helg programmer. MBA konsentrasjoner tilbys i økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser, regnskap, innovasjon, ledelse og helsetjenester ledelse. Våre programmer kapitalisere på de store ressursene som finnes på Stony Brook campus, noe som gir oss muligheten til å tilby unike kombinerte MS / MBA grader, inkludert Public Health, Public Policy, Computer Science, Mechanical Engineering, Biomedical Engineering, og kunsthistorie og kritikk. Vi tilbyr også en kombinert MD / MBA-program med Medical School. Studenter som går på Full Time MBA-programmet ved Stony Brook kommer fra alle samfunnslag ... og alle hjørner av kloden.

Inkludert er studenter med mange års arbeidserfaring og de som er nyutdannede. Studentene kommer fra New York, andre amerikanske stater - og fra land så langt som Kina og India. Vi tror at dette mangfoldige befolkning sikrer et godt læringsmiljø med et globalt perspektiv - og en som gjenspeiler det vil bli funnet i arbeidslivet. Stony Brook studentene delta i en levende læringsmiljø der de får kunnskap, ferdigheter og innsikt er nødvendig for å håndtere komplekse organisasjoner. Våre dedikerte fakultetet medlemmer underviser ikke bare de brede prinsipper for ledelse, økonomi og markedsføring, men også de mer immaterielle aspekter av lederskap, kommunikasjon og forretningsstrategi. Våre full tid program kan vanligvis bli gjennomført i fire semestre, med muligheter til å ta ekstra klasser både sommer og vinter økter.

Fulltids MBA studenter er nødvendig for å få et internship i løpet av sitt program. Dette kan være i løpet av sommeren eller i løpet av semesteret. Praksisplasser er uvurderlig i sin tilrettelegging for å sette kompetanse og lederskap for å fungere. Vi oppfordrer også alle heltidsstudenter å tilbringe en sommer økt eller et semester i vår studie i utlandet program for å lære om virksomheten i andre land. Både internship og studere i utlandet erfaringer vil gi våre studenter med et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet som bedrifter i økende grad ser etter ansatte virkelige ferdigheter. Gjennom sin dannelsesreise, skal studentene ha tilgang til Stony Brook Career Center, som utdanner og forbereder, og knytter dem til praksisplass og å ansette organisasjoner. Vi håper du finner vår fulltids MBA-program å være både intellektuelt utfordrende og rikt givende. Vi sikkert tror det vil vise seg nyttig i å fremme din karriere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Stony Brook, New York
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - Stony Brook, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Aug. 2019
USA - Stony Brook, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen